Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Inspire your trip

Ski Austria & Franța - Poezia Alpilor

În inima Alpilor din Austria și Franța, se desfășoară o poveste de iarnă fermecată. Stațiunile tradiționale austriece îmbină arhitectura pitorească cu modernitatea, oferind o atmosferă autentică. Pe pârtiile abrupte, schiorii se bucură de zăpadă strălucitoare, în timp ce peisajul montan, cu păduri înzăpezite și case elegante, creează un tablou parcă desprins din basme.

În Alpii francezi, farmecul romantic al stațiunilor completează peisajul grandios. Culorile pastelate ale caselor se conturează pe fundalul zăpezii. Experiența nu se rezumă doar la schi, ci și la ospitalitatea caldă a localnicilor și la bucatele tradiționale savurate în cabanele rustice.

Pe timp de noapte, sub lumina lunii, munții devin misterioși și fermecători. Zăpada strălucește argintiu, iar liniștea înălțimilor oferă momente de contemplare. Astfel, un sejur la ski în Alpi este mai mult de atât, este o incursiune într-un colț de lume unde frumusețea naturii și tradiția se întâlnesc într-o armonie perfectă.

Opțiuni de cazare Austria :
Zell am See:
HOTEL PENSION SCHMITTENTAL 3*
ALPENHOF GRAFLEITEN 3*
DD APARTMENTS ZELL AM SEE 2*
Solden:
ALIONA APART 2*
GARNI ÖTZTAL ROOMS & APARTS 2*
GARNI WIESER 3*
Opțiuni de cazare Franța :
HOTEL LE VAL CHAVIÈRE 3* - Val Thorens
PIERRE VACANCES LES SENTIERS DU TUEDA 2* - Courchevel
PIERRE & VACANCES RÉSIDENCE PREMIUM LES CRÊTS 3* - Meribel

TARIFE ÎNCEPÂND DE LA

430€ / PERSOANĂ

*Prețul include cazare pe 7 nopți în cameră dublă, iar tipul de masă în funcție de hotel

*Oferta este valabila în limita locurilor disponibile la momentul rezervării

*Prețul și disponibilitatea pot suferi modificări

Cere ofertă!