Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend România

Ski la Mărișel și Buscat!

Stațiunea Mărișel și Băișoara

Hai să ne bucuram de zăpadă, natura, de aer curat și timp petrecut cu prietenii și familia, la munte, la peste 1200 m altitudine. Speram că ți-am stârnit interesul și le recomandam celor activi, care abia așteaptă weekend-ul, zone de ski care sigur îi vor inspira. Locurile alese nu sunt departe de Cluj- Napoca, dar sunt într-un peisaj de basm cu relieful ușor ondulat și culmile rotunjite, văile cu ape repezi și baraje în miniatura. De toate aceste minuatii vă puteți bucura daca vreți să vă petreceți zilele libere la Parția de la Mărișel și Pârtia Muntele Baisorii - Buscat

Pentru a ajunge de la Cluj Napoca la Mărișel, avem doua variante: 1. - drumul județean DJ 107P Mărișel (Gilău -Somesul Rece - Mărișel) 2. - drumul județean DN 1R Beliș-Fântânele (Căpușu Mare – Beliș - Mărișel sau Huedin – Beliș – Mărișel). Pentru a ajunge de la Marisle la Buscat avem varianta: Mărișel- Gilău - Vlaha – Băișoara – Stațiunea Muntele Baisorii – Buscat sau venind dinspre Turda pe Valea Ariesului spre Buru – Băișoara - Stațiunea Muntele Baisorii – Buscat.

Detalii despre cazare:
Pensiunea Ana și Irina

Aici, vă așteaptă o gazda primitoare, camerele confortabile piscina interioara, astfel încât să vă puteți restabili pentru ziua următoare plina de aventuri înzăpezite. Toate camerele au vedere la pădure și sunt amenajate confortabil cu baie, balcon, tv, conexiune WI-FI. La pensiune se pregătește în fiecare dimineață micul dejun tip bufet.

Servicii incluse:

• cazare 2 nopți
• mic dejun
• acces SPA
• parcare
• abonament 1 zi ski + telescaun

Servicii neincluse:

• transport
• plimbare cu sania
(aprox 400 RON / sanie, maxim 8 pers)
• prânz și cină

Itinerar:

Ziua 1

Pârtiile Mărișel se afla la aproximativ 50 km de Cluj-Napoca. Drumul parcurs până acolo face trecerea de la săptămână care tocmai s-a încheiat la weekend-ul mult așteptat. După-masa ajunși acolo, ne luam în primire camerele și începe relaxarea, facem cunostiinta cu localnicii și intram în atmosfera rurala vizitând Muzeul Satului. Aici, straiele populare, obiectele din gospodarii, vechi de peste 100 ani, au fost adunate să’’iți vorbească’’ despre timpurile vechi. Seara, ne întoarcem la cazare.

Ziua 2

Dimineața devreme, ne pregătim să ajungem la ski pe partie, deoarece complexul schiabil ne întâmpină cu: trei parții cu grade diferite de dificultate, un telescaun ce poate transporta 4 persoane, doua instalații de teleschi, instalație de nocturna pe doua dintre parții, tunuri pentru zăpadă artificiala și parcare cu o capaciate de 500 locuri, amenajata, iluminata și dotata cu statie de încărcare electrica. Cei care schiază aici, au parte de priveliști deosebite,la baza pârtiei este lacul de acumulare Beliș-Fântânele și în depărtare este culmea Masivului Vladeasa a cărui altitudine este de 1836m.

Ziua 3

Dimineața, după ce servim micul dejun și bem cafeaua, ne pregătim de drum, mergem la Buscat, a doua zona schiabilă din acest weekend, situat la altitudinea de aproximativ 1200 metri, trebuie, neapărat, să testam și această pârtie. Descrierea domeniului schiabil Buscat: Pârtiile de la Buscat sunt deservite de un telescaun cu 2 locuri, a cărui capacitate este de aproximativ 3000 de persoane pe ora. Aici exista o partie ușoară (Albastra) - lungime 1300 m, doua parții de dificultate medie – lungime de 800 m (Roșie) și 1700 m (Verde) și 1 partie Neagra dificila – lungime 900 m.

După ce ne-am obosit pe partie și weekend-ul s-a cam încheiat, ne pornim spre casa, dar ultima oprire este Arkhai Sculpture Park – Vlaha. Acest parc adăpostește numeroase sculpturi făcute din fan, realizate de scuptorul clujean Erno Bartha. Se întinde pe o suprafață de aproximativ 1 hectar. În cadrul acestui parc au loc diverse evenimente, proiecții de film din cadrul TIFF, concerte în aer liber și diverse dinee.

sfaturi:

• echipament adecvat temperaturilor de iarnă
• echipament pentru piscină

Măsuri de prevenire COVID-19!

Personalul respectă măsurile de protejare împotriva COVID-19 recomandate prin ordinul nr. 1.731/832/2020 al ministrului Economiei și al ministrului sănătății, acordând atenție, în special următoarelor situații: cazarea oaspeților, serviciile conexe (servicii de alimentație, curățenie) și interacțiunile specifice (oaspeți-oaspeți, personal-oaspeți și personal-personal). Măsurile de bază pentru protejarea împotriva COVID-19 sunt: igiena mâinilor, distanțarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, respectarea igienei respiratorii și respectarea recomandării de a rămâne acasă și de a solicita asistență medicală medicului de familie, daca există simptome specifice bolii.

Locațiile sunt echipate cu:
• dezinfectant/șervețele cu efect antibacterian pentru curățarea suprafețelor;
• măști pentru față (de unică folosință);
• mănuși (de unică folosință).
• se va urmări să existe suficient săpun și soluții dezinfectante.

Pe langă aceste recomandări, ordinul prevede și interdicții, cum sunt cele referitoare la partea de restaurant, cafenele și baruri, a căror funcționare rămâne restrictionată inclusiv în cadrul hotelurilor și pensiunilor.

Condiții de plată și anulare:

• se achită integral la rezervare
• în cazul pachetelor achitate prin vouchere de vacanță: în caz de anulare, contravaloarea sejurului NU se rambursează, indiferent de motivul invocat. Există posibilitatea reprogramării pentru o altă perioadă.

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Iarna!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 87 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!