Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend Europa

Prin Andaluzia în ritm de flamenco!

Spania

Descoperă Andaluzia și fă o călătorie în timp, lasă-te surprins de frumusețea extraordinarelor palate în stil maur, plimbă-te și admira grădinile de o elegantă iesita din comun, lasă-te purtat de ritmurile de flamenco și mireasma florilor de portocal și bucură-te de tot ce are de oferit această regiune. Pe lângă frumusețile ce îți încânta ochii și urechile, răsfață-ți papilele gustative cu tapas, sangria și churros.

Cea mai sudică provincie a Spaniei, a fost vreme de sute de ani un leagăn al culturii și al fastului, s-au construit aici palate și moschei superbe pe care te invităm să le descoperi: Gibralbaro din Malaga, Palatul Alhambra din Granada, considerat cel mai frumos palat musulman din lume, Real Alcazar din Sevilia cu ale sale minunate grădini sau Giralda, inițial minaret al moscheii, transformat apoi în turnul catedralei din Sevilia.

Detalii despre cazare:
Hotel Fernando III 4*

Situat chiar în inima istoricului Sevilla, în cartierul iconic Santa Cruz. Datorită locației sale privilegiate la o aruncătură de băț de Catedrală, Giralda, cele mai renumite repere ale orașului și toate zonele de divertisment și comerciale, acest hotel vă va permite să savurați orașul că niciodată înainte. Un hotel clasic și distins în inima Sevillei, cu tot confortul casei și o echipă dedicată în întregime bunăstării tale.

Servicii incluse:

• bilet de avion conform orarului din tabel, bagaj de mana mic (40x30x20cm) si mare (55x40x23cm)
• taxe de aeroport;
• 4 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun
• transfer privat aeroport-hotel in Malaga
• rent-a-car 3 zile preluare Malaga centru, predare Malaga aeroport
• bilet de intrare la show de flamenco Sevilia

Servicii neincluse:

• alte mese si cheltuieli personale;
• locuri preferentiale;
• bagaj de cala (70 EURO/pers)
• asigurarea medicala si storno (80 lei/persoana)
• taxa de oras;
• acces la alte obiective turistice sau excursii optionale decat cele mentionate
• taxe de parcare

Itinerar:

Ziua 1

După aterizare, transfer privat și cazare, o scurtă plimbare prin centrul vechi seară este binevenită.

Ziua 2

Poartă de intrare în Andaluzia, Malaga e un oraș în care îți doreșți să locuiești. Te poartă prin istorie dacă vizitezi Castelul Gibralfaro și Alcazaba și te readuce în prezent când te plimbi pe străzile cu magazine, restaurante și cafenele moderne. Mirador del Gibralfaro e punctul de observație din care ti se înfățișează privirilor o panorama deosebită, practic Malaga e la picioarele tale. Coboară și fă apoi o plimbare pe plajă Malagueta, la capătul căreia vei găși portul, plin de magazine, baruri și terase. Plimbă-te apoi pe stradă Marques de Larios, cea mai importantă arteră comercială din Malaga, pentru a ajunge apoi în centrul istoric. Aici vei găsit Catedrala, muzeul Picasso si Piață Centrală.

La ora 19 e timpul să te îndrepți spre biroul Europcar de la gara din Malaga de unde vei prelua mașină. Călătoria spre Granada durează aprox 1.5 ore.

Ziua 3

Granada are o localizare perfectă pentru toate gusturile. Străjuit de munții Sierra Nevada cu altitudini de peste 3000 de metri și vârfuri acoperite de zăpadă, Granada se află la 35 de km de stațiunea de ski Sierra Nevada și la 45 de minute cu mașînă de Marea Mediterana. A fost sub conducere islamică mai bine de 700 de ani iar in anul 1330 a fost orașul european cu cel mai mare număr de locuitori. Astăzi, Granada te așteaptă să te impresioneze cu minunățiile ei : zona centrală, al cărei punct de atracție este Catedrala, cartierul arăbesc Albayzin, Mirador de San Nicolas și, bineînțeles Alhambra

Ziua 4

Frumusețea capitalei andaluze te va uimi. Vreme de secole, acest oraș a adunat nenumărate monumente și clădiri ce îți vor încânta privirile cu arhitectură lor deosebită. Datorită răului Guadalquivir care traversează orașul, Sevilia a devenit cel mai important port spaniol în timpul continentului American, pe aici ajungând în Spania aurul și argintul din Lumea Nouă. Sevilia este locul unde s-a născut flamenco și unde vei simți parfumul florilor de portocal la orice colț.

Ziua 5

Nu poți pleca din Sevilia fără să te plimbi și să admiri Plaza de Espana. Această a fost construită în 1928 pentru expoziția Ibero-Americană ce avea să se desfășoare în 1929. Este o îmbinare de neo-renascentism, art deco și elemente de arhitectură maură, dar frumusețea acestei piețe nu poate fi descrisă în cuvinte.

Perioadă recomandată: Toamna!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 530 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!