Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Inspire your trip

Efteling

OLANDA

Lasă-te purtat de poveștile renumite din basmele copilăriei tale, precum Hansel și Gretel și Scufița Roșie aici în Efteling, Olanda. Întoarce ceasul înapoi în timp și bucură-te împreună cu familia ta de activitățile tematice.

Activități:

Aquanura - Un show spectaculos de apă, foc și lumină
Patru broaște transformă iazul într-un balet de apă uriaș și dau viață basmelor la Efteling. Experimentați acest spectacol fabulos - o simbioză de apă, foc și lumină, însoțită de melodii. Peste 200 de fântâni și 900 de lumini, te transportă la un alt nivel în timpul acestui Efteling Medley de 12 minute

The Fairytale Collector - Acultă cele mai deosebite povești
Unul dintre cei mai în vârstă locuitori ai Pădurii de Basme smulge povești din crengile și ramurile din pădure și le scrie în cartea sa. El poate citi o poveste fiecărui trecător. Dacă te lovești de el, stai puțin și ascultă poveștile colecționarului de basme!

Baron 1898 Dive Coaster - O comoară se află dedesubt
Pentru a intra în mină, Baron 1898 te aruncă într-o cădere liberă de 37,5m în puțul de mine cu o viteză de 90km/h. Îndrăznești să pornești în această plimbare aventuroasă? Fiți atenți: chiar și cei mai curajoși vor avea părul făcut măciucă!

Joris En De Draak, Wooden Rollercoaster - Shhh, Dragonul este treaz
Ucide dragonul care terorizează regatul. Toți războinicii sunt provocați să ia una dintre urme pentru a vâna fiara cu apă sau foc. Doar cei care reușesc vor fi foarte onorați după o plimbare pe acest roller coaster din lemn cu șină dublă.

Vliegende Hollander, Watercoaster - Privește cum această legendă devine realitate
În ciuda vremii rele, căpitanul Willem van der Decken a pornit pe mare cu nava sa De Hollander în căutarea bogăției și bogaților. Lăcomia lui era atât de mare, încât a ordonat echipajului să navigheze în Duminica Paștelui, deși era interzis. Din acea zi, toți cei aflați la bord sunt sortiți să navigheze pentru totdeauna pe cele șapte mări. În zilele noastre, nava cu vele roșii încă navighează în jurul lumii… oamenii îl numesc De Vliegende Hollander.

Ore de deschidere

10:00 am - 18:00 pm Luni - Vineri

10:00 am - 20:00 pm Sâmbătă - Duminică

Localizare

În Kaatsheuvel, la o distața de cca 20 min de mers cu mașina de Tilburg și aproximativ 40 de km de aeroportul din Eindhoven

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel, Netherlands

Cazare recomandată (opțional):

Pentru a vă bucura de întreaga experiență, complexul oferă opțiuni variate de cazare, de la hoteluri de lux, cum ar fi Efteling hotel, hotelul creat specific tematic pentru parcul de distracții cu facilități deosebite. Camerele hotelului are fiecare tematici diferite de poveste, cum ar fi Cinderella suite, Circus Suite, Little Red Riding Hood Suite, până la camere care sunt de tematică mai contemporană precum Coca-Cola Suite și Carousel Suite. Distanța de la Efteling Hotel până la Parcul Efteling este de 5 minute de mers pe jos.

Pe lângă hotel, mai sunt Efteling Village Loonsche Land și Efteling Village Bosrijk pentru o experiență mai relaxantă și mai de poveste. Plimbă-te prin stațiunile acestea ca să intri în lumea basmului tău favorit. Distanța de la sate până la Parcul Efteling este de 15 și respectiv 10 minute de mers pe jos.

TARIF ACCES PARC DE DISTRACȚII ÎNCEPÂND DE LA:

38€ / PERSOANA / ZI

*ACEST TARIF NU INCLUDE ALTE SERVICII ȘI ESTE VALABIL LA DATA INTEROGĂRII

Cere ofertă!