Descopera fiecare cultura si savureaza fiecare peisaj alegand calatorii ce trebuie sa le faci macar o data in viata

Sold Out

Acasa la "Cei mai mari 5 ai lumii" - Safari Kenya

Kenya, Zanzibar

In inima Africii de Est, strabatuta de linia ecuatoriala, exista un tinut demn de documentarele salbatice. Kenya, „patria safariilor”, este o destinatie de vacanta la fel de variata ca si imaginatia calatorului.

De la 3790
Circuit 13zile

File din Enciclopedia Orientului Mijlociu

Israel si Iordania

Israel, "Tara Sfanta" si locul nasterii Mantuitorului Isus Hristos este o combinatie unica de spiritualitate si istorie un loc cu o incarcatura emotionala inegalabila, locul unde pasii ne poarta pe taramuri biblice si locuri sfiinte aflate la tot pasul. Iordania, aflata la intersectia drumurilor istorice ce leaga Europa de Asia, surprinzatoare, incantatoare si contrastanta, antica dar adaptata modernismului, este tara paradoxurilor si raiul pasionatilor de istorie.

De la 1850
Circuit 10zile
Sold Out

Magie si mister printre orase pierdute si insule plutitoare

Peru

Descopera alaturi de noi una dintre cele mai misterioase destinatii ale lumii, Peru, cu ale sale vestigii incase. Magia si misterul istoriei, natura exotica, cultura, traditiile, muzica si diversitatea culinara fac din Peru cea mai vizitata destinatie a Americii de Sud si una din cele mai atractive ale lumii.

De la 3395
Circuit 15zile

Nopti albe intr-o vara a la russe

Rusia

Cladirile pe care le puteti admira in aceasta tara prezinta un stil arhitectural unic, sunt foarte colorate, mari si deseori sunt de forma rotunda si au turnuri inalte. Sankt Petersburg, perla imperiului tarist, este cel mai modern oras din Rusia fiind in antiteza cu conservatoarea si arhaica Moscova.

De la 1625
Circuit 10zile

Fericirea de pe culmile inalte ale Atlantidei

Azore-Portugalia

“Fericirea pe Pamant”, asa am putea descrie Arhipelagul Insulelor Azore. Caracterizate de peisaje naturale intacte, ce emana armonie, aceste 9 insule situate in Oceanul Atlantic reprezinta astazi,conform legendei, varfurile continentului disparut, Atlantida.

De la 1250
Circuit 9zile