Republicii 10
0264-590-748

Partenerul tău de travel B2B!

Gestionarea călătoriilor presupune oferirea oricarui produs și serviciu necesar pentru dumneavpastră începând de la plecarea de acasă până la sosire, inclusiv servicii de parcare, de întâlnire și întâmpinare, asistență la check-in, precum și ajutor pentru obținerea vizei.

Beneficiați de expertiza unei echipe dedicate care se va ocupa de nevoile specifice ale companiei. Echipa lucrează intens pentru a oferi serviciul pe care il meritați, la fiecare călătorie.

+0

călătorii cu WENS

+0

ani de experiență
“Managementul profesionist al călătoriei înseamnă mult mai mult decât furnizarea tarifelor. Echipa noastră acoperă toate nevoile pentru rezervarea serviciilor necesare unei călătorii de afaceri și oferă clienților itinerarii complete door-to-door.”
Bilete de avion la peste 500 de companii aeriene comerciale și low cost!

Mulțumită parteneriatelor noastre cu platformele globale de distributie, cu cele mai importante linii aeriene prezente în piață și utilizarea celor mai bune soluții de tehnologie specifice industriei, avem acces la o varietate de tarife pentru biletele de avion, opțiuni și facilități.

Experții noștri în ticketing pot oferi o gamă extinsă de soluții de
călătorie pentru afaceri, care pot optimiza bugetul anual de călătorii considerabil.

Servicii de rezervare pentru bilete de avion:

Consultanții noștri specializați în rezervarea biletelor își folosesc abilitățile creative pentru a găsi cele mai bune tarife conform bugetului de călătorii stabilit de compania dumneavoastră.

✔ tarife avantajoase
✔ furnizori globali
✔ rezervări în timp real
✔ rezervări bilete de avion
✔ rezervarea locului preferat în avion
✔ check-in online și transmitere boarding pass
✔ gestionarea serviciilor suplimentare

Ai întrebări? Discută cu unul din consultanții noștri:
Acces la peste 500.000 de unități hoteliere din întreaga lume!

Am construit relații puternice cu partenerii noștri din industria hotelieră. Avem acces la multiple platforme de hoteluri și avem contracte directe pentru tarife preferențiale.

Colaborăm îndeaproape cu furnizori de diferite tipuri de servicii, oferind opțiunile perfecte pentru sejururi scurte sau lungi. Indiferent dacă sunteti în căutarea unei camere confortabile într-un hotel de buget limitat sau a unui suite de lux într-o proprietate de cinci stele, WENS este soluția.

Parteneri B2B de încredere:

Nagarro
Kadra
Transilvania It
Ferro
Pyronova
Yonder

Ce spun partenerii noștri despre noi?

As an owner of the business travel process in iQuest I have had a fruitful collaboration with Wens over the past 6 years . During this period of time it has proven to be a loyal partner and it has always provided the most effective solutions and the most appropriate options for our business travel requests.

Moreover, our relationship is based on transparency and professionalism and I appreciate the quality and flexibility of the services provided in accordance to our everyday changing demand”

Nagarro Iquest

Mereu foarte prompți și preciși. Ne ușurează munca considerabil.

O echipă care se ocupă de tot ceea ce înseamnă călătorii, bilete de avion, închirieri auto, rezervare, cazare și nu numai.

Rezolvă chiar și când sunt situații excepționale, iar noi am experimentat câteva cazuri de genul 🙂

Recomand Wens Travel ca și operator de turism.

Pyronova

De peste 4 ani WENS Travel este partenerul nostru în ceea ce privește organizarea de evenimente, atât pe teritoriul României cât și în afara granițelor. Am derulat împreună de la acțiuni punctuale, până la evenimente de anvergură care s-au desfășurat pe mai multe zile si au implicat peste 100 de participanți, și de fiecare dată am fost multumiți de modul în care agenția WENS a reușit să gestioneze chiar și cele mai neașteptate situații. Rămânem în continuare parteneri, pentru încă și mai multe evenimente ce vor urma.”

Ferro

Ai întrebări? Discută cu unul din consultanții noștri:
Transferuri de la aeroport și rent a car în peste 100 de orașe.

Atunci când închiriați o mașină, conveniența este esențială. De aceea, lucrăm cu cei mai mari furnizori globali pentru a ne asigura că există întotdeauna o locație acolo unde aveți nevoie.

Lucrăm cu furnizori specializați, atât în România, cât și la nivel global, pentru a oferi clienților noștri servicii de transfer către aeroport sigure, cu accent pe calitate și comoditate.