Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend Europa

Whisky și castele

Scoția

Scoția are multe comori înghesuite în teritoriul sau compact – panorame superbe, arhitectură antică, animale sălbatice spectaculoase, fructe de mare superbe și oameni ospitalieri.

Scoția adăpostește unele dintre cele mai mari zone sălbatice rămase în Europa de Vest. În acest paradis sălbatic, puteți vedea vulturi aurii care se înalta deasupra lacurilor și munților din nordul Highlands, observă vidrele care se prăbușesc în alge de-a lungul țărmurilor Hebridelor și urmări balenele minke în largul coastei Mull.

Scoția este un ținut cu o istorie bogată, un loc în care fiecare colț al peisajului este cufundat în trecut și sutele de castele mărturisesc trecutul adesea turbulent al țării. Și bătăliile care au jucat un rol esențial în construirea unei națiuni sunt amintite și aduse la viață în locuri precum Bannockburn și Culloden.

Vizitatorii au descoperit că restaurantele din Scoția și-au scuturat vechea reputație de mâncare prăjită și ospătari care nu zâmbesc, iar acum pot concura cu cele mai bune din Europa. Un nou respect pentru produsele locale de cea mai bună calitate înseamnă că puteți sărbători cu fructe de mare proaspete, la doar câteva ore după ce au fost aduse la mal, carne de vită și carne de vânat crescută la doar câțiva kilometri distanță de localuri și legume care au fost cultivate în grădinile organice. Completați totul cu un dram de whisky single malt - bogat, complex și evocator, care arată adevărată aromă a Scoției.

Detalii despre cazare:

ABode Glasgow recent renovat este situat chiar în inima orașului Glasgow. Se află la câțiva pași de atracțiile orașului, restaurante, magazine, cultură și afaceri. Toate camerele sunt mobilate frumos și generos, cu geamuri termopan, paturi construite manual, climatizare cu aer condiționat, perdele opace, Baie cu dus, televizor LCD Wi-Fi gratuit seif, fier și masă de călcat, uscător de par și masă de toaletă / birou.

Servicii incluse:

• bilet avion BLUEAIR < br> • bagaj de cala 23 kg
• cazare 4 nopti cu mic dejun in Glasgow, loc in camera dubla
• transfer aeroport-hotel-aeroport
• turul Highland din ziua 2
• turul distileriilor din ziua 4

Servicii neincluse:

• asigurare medicala si storno
• cheltuieli personale

Itinerar:

Ziua 1

Zburăm pe seară din București spre Glasgow. La sosire faceți transferul privat către hotelul din Glasgow pentru check-în și o bine meritată odihnă pentru ceea ce urmează.

Ziua 2

Fiecare zi este rezervată pentru câte o experiență diferită. În această zi va veți minuna de frumusețea naturală a regiunii Highland când veți vizită castele din zonele Oban, Glen Coe și West Highland. Vizitați orașul Inveraray din secolul al XVIII-lea cu un ghid și aflați despre istoria antică a Scoției. Bucurați-va de priveliști frumoase asupra Loch Fyne în călătoria dvs. către Castelul Kilchurn și Loch Awe, apoi vizitați Oban - poartă de acces către Insulele de Vest. Admirați Castle Stalker din secolul al XV-lea pe ruta spre Glen Coe și călătoriți prin Rannoch Moor până la Loch Lomond. Plimbați-va de-a lungul țărmului pentru a vedea priveliști panoramice ale lacului, apoi reveniți la Glasgow.

Ziua 3

După o zi destul de obositoare, în această zi va oferim timp liber la dispoziție pentru a vizită orașul. Printre atracții puteți găși: Galeria de Artă Modernă - Un muzeu de artă de talie mondială și un loc în care oamenii să adună, să învețe și să împărtășească idei. În muzeu puteți găși opere de artă împrumutate si colectate din întreagă lume.

Ziua 4

Rezervăm această zi pentru un tur special, trei distilerii de top într-o singură zi, Macallan, Glenfiddich și Glenlivet!
Macallan este cel mai căutat whisky pentru colecționarii de whisky. Aici veți găși o gama largă de whisky Scotch Macallan de cumpărat și, de asemenea, veți participa la tur special, Turul celor șase stâlpi, un tur condus de un expert al distileriei și urmat de o sesiune de degustare. La final aruncați o privire în jurul magazinului de distilerie și a barului rafinat.

Ziua 5

Dacă nu sunteți obosiți și ați văzut toate atracțiile orașului, până la plecarea spre țară, care se face abia după miezul nopții, va mai recomandăm un tur de aproximativ 8 ore, 95 eur / persoană, turul ”Outlander”. În acest tur, vedeți Scoția serialului de televiziune de succes „Outlander”. Cu un ghid-șofer, veți vizită site-urile utilizate pentru Lallybroch (castelul Midhope), Fort William (castelul Blackness), Crainsmuir (Culross) și Castelul Leoch (castelul Doune), castel folosit și pentru pentru scenele Winterfell în Game of Thrones.

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Vara!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 1215 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!