Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend România

Weekend la Castel

Tălișoara

Încăperi secrete, picturi pe pereți, istorie și iz nobil pe tărâm românesc… Într-un ținut de poveste, cu un patrimoniu arhitectural deosebit, ce conservă tradiția meșteșugului, se dezvăluie comuna Tălișoara. Pas cu pas, puteți afla povestea caselor secuiești cu porți tradiționale și a obiectelor din ceramică pictate manual. Moștenirea tradiției s-a răspândit din tată în fiu, astfel că aveți ocazia să cunoașteți obiceiurile străvechi chiar din gura meșterilor.

Drumul spre Talisoara incepe de la Brasov si nu dureaza mai mult de 45 de minute. Cei 60 de kilometri bine asfaltati serpuiesc lin printre dealuri si biserici catolice vechi.

Detalii despre cazare:

8 camere cu design unic, care păstrează elemente tradiționale atât în arhitectură, cât și în amenajări interioare sau decor: șeminee, picturi murale din 1680, pat cu baldachin, perdele din catifea, mobilier din stejar de sute de ani, combinate cu piatră, sticlă și țesuturi fine.

Servicii incluse:

• cazare 3 nopți
• mic dejun
• activitățile enumerate mai sus
• închiriere biciclete

Servicii neincluse:

• transport
• alte mese decât cele menționate

Itinerar:

Ziua 1

Sosire la castel și cazare într-una din cele 8 camere cu design unic, care păstrează elemente tradiționale atât în arhitectură, cât și în amenajări interioare sau decor: șeminee, picturi murale din 1680, pat cu baldachin, perdele din catifea, mobilier din stejar de sute de ani, combinate cu piatră, sticlă și țesuturi fine. În cea de-a doua parte a zilei, explorăm împrejurimile pe doua roti, după ce primim recomandări cu trasee turistice de la recepție. Una dintre cele mai interesante experiențe de care puteți avea parte la castel este cea culinară. Delicatese secuiești și numai, gătite de cei mai experimentați bucătari si artizani culinari conturează aerul boieresc al Castelului Daniel.

Ziua 2

Mic dejun. Demonstrația prelucrării fierului după metode tradiționale este spectaculoasă. Aveți șansa să o vedeți la atelierul de fierărie din Tălișoara, ce îi aparține fierarului Nagy György. Muzeul său tematic e o încântare, obiectele lucrate cu pasiune sunt exemplul viu al unor exponate de colecție.

Ziua 3

Mic dejun. Cea de-a treia zi este destinata relaxării la Cellarium Slow Down Spa, unde vă invităm să încetiniți la modul conștient, să pașiți domol, să respirați ușor, să vă purificați și să vă regenerați, apoi să vă întoarceți la ritmul de zi cu zi, cu energii mai înalte. Puteți încerca efectele terapeutice și de înfrumusețare ale plantelor medicinale tradiționale din împrejurimi.

Ziua 4

Mic dejun. O experiență la castel nu ar fi completă fară o plimbare cu trăsura, pentru care ne rezervăm cea de-a treia dimineață a acestui sejur.

sfaturi:

• echipament pentru spa

Măsuri de prevenire COVID-19!

Personalul respectă măsurile de protejare împotriva COVID-19 recomandate prin ordinul nr. 1.731/832/2020 al ministrului Economiei și al ministrului sănătății, acordând atenție, în special următoarelor situații: cazarea oaspeților, serviciile conexe (servicii de alimentație, curățenie) și interacțiunile specifice (oaspeți-oaspeți, personal-oaspeți și personal-personal). Măsurile de bază pentru protejarea împotriva COVID-19 sunt: igiena mâinilor, distanțarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, respectarea igienei respiratorii și respectarea recomandării de a rămâne acasă și de a solicita asistență medicală medicului de familie, daca există simptome specifice bolii.

Locațiile sunt echipate cu:
• dezinfectant/șervețele cu efect antibacterian pentru curățarea suprafețelor;
• măști pentru față (de unică folosință);
• mănuși (de unică folosință).
• se va urmări să existe suficient săpun și soluții dezinfectante.

Pe langă aceste recomandări, ordinul prevede și interdicții, cum sunt cele referitoare la partea de restaurant, cafenele și baruri, a căror funcționare rămâne restrictionată inclusiv în cadrul hotelurilor și pensiunilor.

Condiții de plată și anulare:

• se achită integral la rezervare
• în cazul pachetelor achitate prin vouchere de vacanță: în caz de anulare, contravaloarea sejurului NU se rambursează, indiferent de motivul invocat. Există posibilitatea reprogramării pentru o altă perioadă.
• reprogramarea gratuita în situația îmbolnăvirii cu virusul COVID-19

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Primavara!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 161 EURO

de persoană

Rezervă acum!