Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend Europa

Vechi și nou într-o fotografie

Dubai

Dubai e mai mult decât dragoste la prima vedere, acest oraș îți schimbă total viziunea despre lume, despre viață și despre locul în care trăiești. Destinație exotică, cu un stil de viață cosmopolit, combină confortul și strălucirea occidentului cu șarmul unic și ospitalitatea lumii arabe. Îmbrăcat într-o aură de mister, care pare să promită nebanuite plăceri, lux dus la extrem, este mai mult decat un oraș frumos, este o experiență unică.

Dubai cucerește cu plajele imaculate, dar și cu un memorabil safari în deșert, cu vizitele la palatele opulente ale șeicilor, dar și cu muzeele sale bine documentate. Farmecul Orientului se întinde peste toate acestea. Situat în Orientul Mijlociu, reprezenta cel mai mare oraș din Emirate. Aflat pe coasta de sud-est a Golfului Persic, Dubai este alcătuit din doua mari regiuni, despărțite de un golf. La nord se află Deira, iar la sud Bur Dubai.

Dacă alegi această destinație, pregătește-te să descoperi un oraș al viitorului: Cea mai înaltă clădire din lume (Burj Khalifa), emblema Dubaiului și singurul hotel de 7* (Burj al Arab), cea mai mare insulă creată de om (The Palm), cele mai mari fântâni arteziene dansatoare (Dubai Fountains).

Detalii despre cazare:

Destinația finală The Palm Jumeirah, faimoasa insula artificială sub formă de palmier. Acolo te vei bucură de o priveliște încântătoare la hotelulcu același nume, hotel din lanțul Marriott, renumit pentru serviciile de calitate și personalul amabil. Hotel nou cu facilități moderne, piscină și plajă privată, va va asigura un sentiment de confort pe parcursul șederii. După check-în poți urca la ultimul etaj să te delectezi cu o băutură în barul mexican autentic Cantină & Rooftop Luchador, cu vedere la iconicul Burj Al Arab, la maiestuoasele palate Jumeirah și la Marea Arabiei.

Servicii incluse:

• bilet avion FLYDUBAI
• bagaj de cala 20 kg, bagaj de mana 8 kg, taxe aeroport
• cazare 4 nopti cu mic dejun , loc in camera dubla
• transfer privat, aeroport- hotel – aeroport
• excursie din ziua 2, tur oras cu fotograf profesionist

Servicii neincluse:

• alte mese si cheltuieli personale;
• taxa de oras, care se achita la receptia hotelului;
• acces la obiective turistice sau excursii optionale;
• asigurarea medicala

Itinerar:

Ziua 1

După aproximativ 5 ore de zbor veți pași pe tărâmul arab . Aeroportul te va impresiona prin mărime și originalitate. Vei fi așteptat de o mașînă și se va face transferul privat la hotel. Hotel nou cu facilități moderne, piscină și plajă privată, va va asigura un sentiment de confort pe parcursul șederii. După check-în poți urcă la ultimul etaj să te delectezi cu o băutură în barul mexican autentic Cantină & Rooftop Luchador, cu vedere la iconicul Burj Al Arab, la maiestuoasele palate Jumeirah și la Marea Arabiei.

Ziua 2

În această zi ne-am gândit să iei pulsul acestui oraș al contrastelor și să te răsfățăm câteva ore cu fotografii profesioniste făcute în cele mai reprezentative locuri. Vei fi preluat de la hotel și vei începe călătoria bucurându-te de vechi și nou, de tradiție și modern într-un tur al Dubaiului. Tu va trebui doar să privești , noi vom imortaliza momentele. Vei avea amintiri de la Atlantis the Palm ,superbă plajă cu nisip fin și alb, Jumeira Beach , de unde vei putea admira și singurul hotel de 7* , Burj al Arab, apoi vei vizită Moscheea Jumeirah, cea mai fotografiată moschee din Dubai .

Ziua 3

După o dimineață în care te poți relaxa la piscină hotelului sau la plajă îți recomandăm o după amiază plină de adrenalină într-un Deșert Safari pe care, cu siguranță n-o să-l uiți. Ar trebui să te orientezi către o ținută adecvată: încălțăminte comodă, ochelari de soare, pălărie de soare, protecție solară pentru a te bucură din plin de această zi. În această excursie vei fi preluat la ora stabilită de o mașină 4x4 , modernă, dotată cu aer condiționat , șofer vorbitor de lb engleză și te vei îndrepta spre deserteul Dubaiului. Vei avea posibilitatea să închiriezi scutere sau să faci sand-surfing.

Ziua 4

Dacă ai ajuns în Emirate îți recomand în această zi să vizitezi un alt oraș faimos, capitală Abu Dhabi numită și “Grădina Golfului”cu o mulțime de parcuri și palmieri, plaje frumoase și dune de nisip spectaculoase. De preferat ar fi să fie o excursie organizată, cu un ghid care să povestească despre tot ceea e vei vedea. Abu Dhabi este o combinație inedită între zgârie nori, hotelurile ultra moderne și mall-uri de lux pe de-o parte și tradițiile locului pe de altă parte . Nu trebuie să ratezi Moscheea Sheikh Zayed, cu 4 minarete și 82 de domuri de un alb impecabil cu un efect teribil asupra vizitatorului.

Ziua 5

În ultima zi te poți relaxa pe plajă privată a hotelului bucurându-te de soare și mare. După amiază vei fi așteptat la hotel de o mașină pentru a se face transferul către aeroport. În cei 25 de km vei mai putea să să strângi ultimile amintiri cu un oraș al viitorului.

sfaturi:

• pentru această destinație trebuie pașaport valabil timp de 6 luni de la intosrcerea în țară.
• nu este acceptat pașaportul tempora
• toate zonele pe care clienții le ating sunt curățate frecvent
• turiștii trebuie să păstreze distanță în vehicule și să poarte măști.
În Dubai plățile se fac în Dirhami. 1 dirham este aproximativ 0,25 EURO, 0,27 USD
• Marea majoritatea a hotelurilor, restaurantelor importante și centrelor comerciale din Dubai acceptă plata cu carduri de credit standard
• tensiunea de alimentare este cuprinsă între 220 și 240V. Majoritatea hotelurilor sunt echipate cu prize standard de tip englezesc. De asemenea, turiștilor li se interzice să facă poze cu facilități importante din punct de vedere strategic (secții de poliție, zona aeroportului sau dane pe mare).
• apa de la robinet nu este periculoasă pentru sănătate, dar este recomandat să beți apă îmbuteliată.
• taxiul rămâne cel mai popular mijloc de transport din oraș
• este important să va scoateți pantofii înainte de a întră intr-o moschee și să aveți îmbrăcăminte adecvată

Perioadă recomandată: Iarna!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 730 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!