Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend Europa

Un altfel de capăt de lume!

Cinque Terre

Nu trebuie să mergi la capătul lumii că să te simți acolo. Nu trebuie să cauți o insula pustie că să ai intimitate. Nu trebuie să fabrici nimic pentru a–ți asigura un decor romantic. Cinque Terre are toate aceste atribute. Riomaggiore, Manarola, Corniglia, Vernazza și Monterosso al Mare, cinci sate diferite, dar care au în comun frumusețe și unicitate. Și dacă tot eșți aici, nu trebuie să ratezi Porto Venere și Portofino, alte două bijuterii despre care ai auzit cu siguranță vorbe de bine.

Detalii despre cazare:

Locația face hotelul să fie alegerea ideală pentru a vizita Cinque Terre, minunatele sate din Golful Poeților și multe altele. Gara, la câțiva pași de hotel, permite clienților noștri să ajungă în Cinque Terre în 5 minute. Cu mașina și barca, puteți ajunge cu ușurință la Porto Venere, Lerici, San Terenzo, Tellaro și multe alte locații frumoase din împrejurimi.

Servicii incluse:

• bilet de avion conform orarului din tabel, bagaj de mana mic (40x30x20cm) si mare (55x40x23cm)
• taxe de aeroport;
• 3 nopti cazare in camera dubla cu mic dejun;
• rent-a-car 3 zile preluare /predare masina in • bologna Airport
• degustare de vin in Manarola, cu ghid local

Servicii neincluse:

• alte mese si cheltuieli personale;
• locuri preferentiale;
• bagaj de cala (70 EURO/pers)
• asigurarea medicala si storno (80 lei/persoana)
• taxa de oras și parcare
• acces la alte obiective turistice sau excursii optionale decat cele mentionate

Itinerar:

Ziua 1

După aterizare, închiriezi mașina din aeroportul Bologna și călătorim spre La Spezia, punctul de pornire în explorarea celor 5 sate colorate.

Ziua 2

E ziua mult așteptată în care începi explorarea celor 5 sate. Posibilitățile de deplasare între ele sunt variate: ferry, tren, sau chiar plimbare pe Sentiero Azzuro, iar cea mai bună opțiune e o combinație a mijloacelor de transport.

Ziua 3

Cu forțe proaspete după micul dejun, ia trenul până în Monterosso. Vei află că e cel mai mare dintre toate, are o plajă destul de generoasă și e împărțit în orașul nou și orașul vechi. Dacă îți plac drumețiile, ia-o la picior pe Sentiero Azzurro până în Vernazza. Această porțiune de traseu are 3.5 km și o diferență de altitudine de 280 m. Traseul e de dificultate medie, nu e chiar o plimbare în parc, dar nici nu ai nevoie de experiență pe munte pentru a parcurge această porțiune. Durata e de aproximativ 2 ore, cu tot cu pauzele de fotografii pentru că priveliștile sunt minunate.

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Primăvara!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 600 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!