Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Inspire your trip

Strasbourg - Magia sărbătorilor în Capitala Crăciunului

2 - 6 decembrie 2023

În inima Strasbourgului, Târgul de Crăciun devine portalul către lumea fermecată a sărbătorilor. Luminile calde se joacă printre tarabe, iar mirosul îmbietor al băuturilor fierbinți și al bunătăților de sezon îmbracă totul într-o atmosferă de basm.
Fiecare colț al pieței pare să ascundă o poveste magică, iar tarabele strălucitoare, pline de ornamente artizanale și delicii alsaciene, vă invită la o călătorie captivantă. Meșteșugari iscusiți sculptează obiecte de o frumusețe rară în fața privirilor parcă hipnotizați, iar bradul înalt și impunător devine epicentrul acestei lumi magice.
Copiii se bucură de jucăriile strălucitoare, iar adulții se lasă purtați de melodiile colindelor și de aroma îmbietoare a prăjiturilor tradiționale. Strasbourg devine o scenă desprinsă dintr-un tablou de iarnă, iar târgul, un capitol viu al tradițiilor alsaciene.
În fiecare răsuflare, în fiecare pas, simțiți magia sărbătorilor ce își desfășoară aripi. Acest oraș se transformă într-un loc al viselor, iar Târgul de Crăciun devine portalul către o poveste fascinantă a iernii.

Opțiuni de cazare :
Aparthotel Adagio Access Strasbourg Petite France 3* sau similar
Zboruri:

• Sibiu - Karlsruhe/Baden-Baden
• Karlsruhe/Baden-Baden - Sibiu

Itinerar:

Ziua 1

Călătoria începe în aeroportul din Sibiu la ora 05:30. Veți ajunge în Karlsruhe puțin înainte de ora nouă. Transferul până în Strasbourg se poate realiza cu trenul, iar călătoria durează aproximativ o oră și douăzeci de minute. În cazul în care nu doriți să folosiți transportul în comun, vă putem oferi un transfer privat sau servicii de rent-a-car.

Odată ajunși, vă propunem un prânz delicios la unul dintre restaurantele din zona centrală, iar apoi veți merge la cazare pentru a face check-in-ul.

Spre seară, vă propunem un tur ghidat al pieței de Crăciun din Strasbourg. Ceea ce este special în perioada Crăciunului la Strasbourg este faptul că toată lumea se mobilizează pentru a ajuta cu decorațiunile și luminile, de la comercianți la locuitori și restaurantele locale. Această implicare comună este cea care face ca orașul să fie atât de magic în luna decembrie. Veți descoperi punctele de atracție ale pieței de Crăciun, cum ar fi Place Kléber și celebrul brad de Crăciun. Piața nu acoperă doar o anumită zonă, ci este împărțită în mai multe piețe mai mici, împrăștiate prin oraș. Vă veți opri pentru unul dintre cele mai bune vinuri fierte pentru a încheia acest tur magic.

Ziua 2

Pentru a doua zi, vă propunem o excursie reprezentativă acestei minunate perioade. În această excursie, veți vizita diferite piețe de Crăciun de-a lungul traseului vinului. Începeți turul în stația de autobuz din Strasbourg, unde vă veți îmbarca într-un autobuz confortabil și încălzit și veți primi ghiduri audio cu informații pentru turul piețelor de Crăciun.

La prima oprire, explorați piața de Crăciun din Riquewihr. Priviți monumentele și clădirile iluminate din acest sat alsacian orbitor. După Riquewihr, reveniți pe traseul vinului și treceți prin numeroase sate alsaciene mici, toate frumos decorate, până când ajungeți în satul Kaysersberg. Piața de Crăciun autentică și artizanală din Kaysersberg vă întâmpină în mod tradițional în toate cele patru weekenduri de Advent.

Apoi este timpul să pornim din nou la drum spre cea de-a treia oprire, în Colmar. Urmăriți cum piețele de Crăciun luminează faimosul oraș și creează atmosfere diferite în funcție de cartiere. Bucurați-vă de o plimbare de 3 ore pe îndelete și explorați piața în propriul ritm. Savurați bunătăți de sezon și mai serviți o ceașcă tradițională de vin fiert.

În jurul orei 19:30, luați autobuzul și întoarceți-vă la locul de întâlnire din Strasbourg și încheiați turul cu minunate amintiri de Crăciun din piețele de Crăciun alsaciene.

Ziua 3

În a treia zi, vă propunem o experiență mai diferită. Un calendar de advent pare să fie împrăștiat prin tot centrul orașului din Capitala Crăciunului... De fapt, sunt afișate 24 de uși, care abia așteaptă să fie deschise de către echipa ta. Va trebui să rezolvi un puzzle progresiv inedit pe străzile și aleile iluminate ale orașului. Lucrând în echipă, veți descoperi fiecare ușă și veți rezolva misiunea din spatele ei.

Ziua 4

În a patra zi, vă propunem să descoperiți pe cont propriu una dintre cele mai vechi piețe de Crăciun din Europa, cu peste 300 de căsuțe de lemn și arome de sărbătoare. Lăsați-vă vrăjiți de atmosfera fermecătoare de Crăciun, faceți cumpărături, gustați produsele locale. Nu ratați o plimbare prin centrul orașului Strasbourg, unde găsiți monumente celebre precum Catedrala Notre-Dame, simbolul orașului, Place Kléber și faceți câteva poze în Petite France pentru a imortaliza această experiență.

Ziua 5

În ultima zi, după check-out la hotel, puteți să continuați să descoperiți fermecătorul Strasbourg și să vă bucurați de un prânz delicios. În jurul orei 16:00, vă veți îndrepta către aeroport pentru zborul de retur. Au revoir, Strasbourg!

Excursii opționale:

1.Tur în Piața de Crăciun pe timp de noapte cu un vin fiert 

2. Excursie în satele din Alsacia și piața de Crăciun din Colmar

3. Participarea la un joc de Crăciun în centrul Strasbourg

Servicii incluse:

• Bilet de avion + un bagaj de mână mic cu dimensiuni 40x30x20 cm
• Taxe de aeroport
• 4 nopți cazare în cameră dublă, fără masă
• Bilet de tren Karlsruhe – Strasbourg – Karlsruhe

Servicii Neincluse:

• Alte mese și cheltuieli personale
• Locuri preferențiale în avion
• Bagaj de cală / Wizz Priority
• Asigurarea medicală și storno
• Taxa de oraș
• Intrările la obiective turistice
• Excursiile și activitățile opționale propuse în program

TARIFE ÎNCEPÂND DE LA

515€ / PERSOANĂ

* TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI ȘI SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME!

Cere ofertă!