Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Inspire your trip

Gardaland

ITALIA

Gardaland este locul unde aventura și arta se îmbină într-o lume palpitantă potrivită pentru toate vârstele! Faceți o tură într-un roller coaster deosebit sau faceți o scufundare într-o experiență subacvatică în incinta Aqua Park-ului

Activități:

Blue Tornado - Un zbor uluitor
Pregătiți-vă pentru decolare și experimentați fiorul vitezei mari la bordul unui avion supersonic. Lasă-te purtat la o altitudine înaltă și simte adrenalina pe care doar cel mai emblematic roller coaster din Gardaland ți-o poate oferi. Între învârtiri, viraje și accelerații, va fi cea mai interesantă călătorie pe care ați făcut-o vreodată!

Mammut - Cea mai palpitantă aventură arctică
Un mamut imens te urmărește! Nu întârzia, exploratorule: ia-ți locul în rapidul convoi polar! Cu peste 1000 de metri de pistă, 3 urcușuri abrupte și 16 schimbări bruște de direcție, excursia vă oferă emoții incredibile și de neegalat.

Jungle Rapids - Este timpul pentru aventură
Urcă-te la bordul măreței bărci de cauciuc și urmând curentul, lasă-te purtat într-o expediție unică! Descoperiți misterul civilizațiilor și templelor antice intr-un crescendo de surprize pentru aventurierii de toate vârstele!

Mr Ping’s Noodle Surprise - Nu înceta să te învărți
Luați-vă locul în bolul de tăiței al domnului Ping și începeți să amestecați, din ce în ce mai repede! Puteți menține controlul?

Flying Island - O priveliște de neuitat
Călătoriți spre cer, până la 50 de metri, unde magia din Gardaland se îmbină cu priveliștea minunată a Lacului Garda. Descoperiți atracțiile de sus și bucurați-vă de un apus extraordinar.

Ore de deschidere

10:00 am - 17:00 pm Luni - Vineri

10:00 am - 21:00 pm Sâmbătă - Duminică

Localizare

Gardaland Resort este situat în Castelnuovo del Garda.

Via Derna, 4, 37014 Castelnuovo del Garda VR, Italy

Cazare recomandată (opțional):

Gardaland este un loc ideal pentru un sejur fantastic, plin de distracție, fantezie și aventură. Pentru o experiență completă vă sugerăm unul dintre cele trei hoteluri (de 4 stele) aflate în interiorul parcului.

Fiecare dintre hoteluri are o tematică reprezentativă pentru a trăi o imersiune de neuitat alături de familie. Hotelurile sunt, de asemenea, la o mică distanță de Lacul Garda, permițând excursii magnifice și diverse activități sportive.

TARIF ACCES PARC DE DISTRACȚII ÎNCEPÂND DE LA:

39€ / PERSOANA / ZI

*ACEST TARIF NU INCLUDE ALTE SERVICII ȘI ESTE VALABIL LA DATA INTEROGĂRII

Cere ofertă!