Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend

Tromsø

Luminile nordului!

Ascuns în Scandinavia Arctică, Tromsø se află la 70 de grade nord și este locul ideal de observare a aurorei boreale pe timpul iernii și a soarelului de la miezul nopții în timpul verii. Arhitectura orașului și viață culturală vibrantă, înconjurate de un peisaj ireal fac din Tromso locul ideal de a explora natura sălbatică a nordului. Cei care ajung aici pot naviga și observă balene, păsări, pot pescui sau pot schia prin împrejurimile insulei principale. Tromso, cea mai nordică destinație din Europa îți oferă tot ce îți dorești pentru a porni în propria aventură în lumea artica.

Servicii incluse:

• Transport cu avionul conform orarului din tabel (poate suferi modificări)
• Taxele de aeroport
• 4 nopți de cazare cu mic dejun și cină ușoară (prăjituri între orele 15-18, cină ușoara între orele 18-20 și cafea și ceai) la hotelul Clarion Collection Hotel With 4* sau similar
• Transfer aeroport-hotel-aeroport

Servicii neincluse:

• Excursiile opționale
• Cheltuieli de natură personală
• Asigurarea storno și medicală, de aproximativ 100 ron/persoana

Itinerar format din activități opționale:

Ziua 1

Tur Privat Aurora Boreala
Tromsø este unul dintre locurile de top din lume pentru a fi martor la aurora boreală. Facem că această experiență să fie neuitat în condiții de confort optime pentru tine. Se pleacă la bordul unui microbus de la baza din centrul orașului Tromso împreună cu un ghid dedicat care ne va atâta unul dintre cele mai spectaculoase fenomene naturale. Ghidul nostru va face fotografii profesionale, care vor fi distribuite în decurs de 3 zile de la tur și va rămâne cu noi toată seară, asigurându-se că turul de desfășoară in condiții maxime de confort. Organizatorii ne pun la dispoziție costume termice și cizme pe toată durata turului. Mai târziu, seara, vom face un foc de tabăra, vom lua o masă caldă și vom savura băuturi calde lângă foc.

Ziua 2

Peisajele fiordului arctic tur privat
Participând la acest tur vom putea explora cele mai interesante fiorduri din zonă însoțiți de ghizi dedicați care ne oferă informații despre locurile vizitate. În timpul turului, ne vom opri pentru o cafea/ceai și o masă ușoară într-unul dintre locurile noastre preferate. Vom primi costume termice, mănuși și cizme pentru a face această experiență cât mai confortabilă.

Ziua 3

Plimbare cu sania trasa de câini
Sania trasă de câini este una dintre cele mai apreciate activități pe uscat pe care le puteți face în peisajul arctic. Echipa care va avea care se va ocupa de noi este compusă dintr-un grup de profesioniști, bine informați și pasionați de ceea ce fac. Este o experiență unică ce ne va face să ne bucurăm din plin de peisajul de iarnă în sania trasă de câini Huski de Alaska. Îndreptându-ne către fermă traversăm zona înalta acoperită de zăpadă din Kvaløya. Toate echipamentele de care veți avea nevoie sunt furnizate la față locului, inclusiv costume termice, cizme de iarnă, șosete de lână, pălării, mănuși, buff (care acoperă gâtul, gură și nasul) și frontale. Fiecare sanie va fi împărțită de doi participanți, iar în timpul turului, vor există opriri în care puteți schimbă între a fi șofer și pasager. Turul este de patru ore în total. După tur, vi se va servi o prăjitură de ciocolată și o cafea în interiorul unui Lavuu tradițional (cort Sami) confortabil și încălzit, de asemenea, aveți timp să socializați și să faceți fotografii cu câinii înainte de a va întoarce în centrul orașului.

Ziua 4

Cina la cort în comunitatea sami și hranirea renilor
Unele experiențe ies în evidență, iar o vizită la tabăra sami este ceva de reținut pentru totdeauna. Acest tur se face în colaborare cu Tromsø Arctic Reindeer deoarece sunt experți în cultură sami și reni. Vom fi pe mâini bune într-o ambinata autentică și confortabilă. Acest tur ne va oferă o perspectiva asupra vieții sami și ne va oferi posibilitatea de a participa la hrănirea a 300 de reni sălbatici. În continuare ne vom bucură de o masă relaxată cu trei feluri, urmată de povești din istoria sami.

notă:

• Hotelurile mentionate pot fi inlocuite cu hoteluri de categorie similara, in functie de disponibilitate in momentul rezervarii
• Orarul de zbor poate suferi modificari pana la plecare;
• Accesul pe teritoriul norvegian este permis in baza unui pasaport sau a unei carti de identitate in curs de valabilitate. Cartile de identitate romanesti emise inainte de anul 2009 si pe care nu este mentionata cetatenia romana, nu sunt recunoscute ca documente de calatorie in Norvegia.

Rezervă acum!