Republicii 10
0264-590-748
WENS Travel

The beginning of a beautiful FriendTrip!

WENS este despre a alege calea mai puțin bătătorită. A călători și dincolo de principalele atracții turistice.

Mihaela Călușer - Fondator WENS Travel

Ce spun clienții despre noi?

This is one of the most professional, supportive travel agencies I’ve worked with around the world. They were very responsive on short notice in organizing group travel for a corporate event with each participant coming from a different city, attentive to each travelers needs, and made sure everyone got in on time. They were also cost conscious and found some great deals! Our event wouldn’t have succeeded without their considerate, creative, careful, and responsive support.

Jennifer

Vreau să mulțumim Ioanei Boaghe de la WENS Cluj pentru că a fost cu mult mai mult decât travel agent-ul nostru, a fost organizator de nunți, sfătuitor, complice și o persoană demnă de încredere care știe să țină un secret.

Irinel 

“Cappadocia, o aventură pe care a trebuit în mod special să o bifăm pe listă. A fost o excursie pe cinste. Am avut avion direct din Cluj-Napoca, 3 nopți de cazare iar însoțitorul alături de ghid au fost deosebiți.”

Vlad

Am fost într-un tur privat în Iordania beneficiind de serviciile excepționale și prompte ale firmei Wens. Turul a fost excepțional. Wens a organizat într-un timp record totul într-un mod foarte profesional, cu ajutorul partenerului iordanian. Am numai cuvinte de laudă pentru absolut tot.
Recomand Iordania și mai ales turul organizat de Wens.
Felicitări și multe mulțumiri partenerului iordanian și firmei Wens.”

Un călător fericit în Iordania – Ion B.

Hai să discutăm!

Contactează-ne: