Republicii 10
0264-590-748
De ce este WENS Travel o agenție foarte faină?

De ce este WENS Travel o agenție foarte faină?

WENS Travel este o agenție de turism cu personalitate. De ce spunem asta? Veți afla pe parcursul acestui articol. Ca să răspundem primei întrebări și anume: “Cine este WENS Travel?” vom începe cu o mică istorie.

De la ticketing la agentie de turism!

“Am pornit la drum ca o agenție de ticketing în anul 1997. Parcursul a fost unul frumos cu multe momente grele dar și cu multe momente frumoase. De-a lungul anilor am reușit să dezvoltăm parteneriate cu nume sonore din România alături de care creștem de mai bine de un deceniu. Din punct de vedere personal, mi-am dorit întotdeauna să fiu alături de oameni deoarece este cel mai frumos sentiment. Din acest motiv, am dezvoltat și partea de “leisure” care are la bază,  construirea de circuite personalizate și experiențe cu aromă locală în diferite colțuri ale lumii.“

Cum arată o agenție de turism acum?

Acum, după 25 de ani de activitate, WENS Travel este o agenție a oamenilor. Fiecare persoană este unică, cu nevoi diferite. Colegii noștri au înțeles asta și au ajuns să cunoască nevoile partenerilor și călătorilor chiar mai bine decât ei înșiși. Fie că ai nevoie de un bilet de avion, de planificarea unui concediu sau chiar a propriei nunți exotice, cineva de la noi știe toate secretele și te va putea ajuta astfel încât să uiți de stresul cauzat de călătorii.

sursa: unsplash.com

Cine este echipa din spatele agenției de turism din Cluj?

“Sunt în echipă de mai bine de 4 luni  și din primul moment am început să mă simt acasă. Am fost primit foarte bine și am învățat foarte multe într-un timp foarte scurt datorită colegilor. Fiind o persoană foarte creativă, mi-a plăcut faptul că aici la WENS, pot să mă bucur de pasiuni și să împart momente frumoase alături de colegi. Fiecare coleg este pasionat de ceva, o avem pe Lucia care face cele mai bune torturi, pe Andreia care face cele mai gustoase dulciuri, pe Radu și Cristina care sunt pasionați de oenologie și vin dar cel mai important, toți suntem pasionați de călătorie. Ne place să căutăm destinații mai puțin cunoscute, ne place să-i ajutăm pe cei care vor destinațiile consacrate și ne pricepem foarte bine la organizarea evenimentelor de orice dimensiuni.

Ți-ai pregătit bagajul? Descoperă unde pleci weekend-ul acesta:

Totuși de ce este WENS Travel o agenție de turism de încredere?

WENS este despre a călători prietenește, a avea întotdeauna un partener de încredere, un sfătuitor, un ghid alături de tine.

Fie că e vorba de personalizarea vacanțelor, de călătorii de business sau de organizarea unor evenimente speciale, noi, cei de la WENS, vrem să fim partenerii și sfetnicii tăi.

De ce să lucrezi cu WENS Travel?

Pentru faptul că vei lucra cu profesioniști, vei lucra cu persoane care înțeleg nevoile tale poate chiar mai bine decât o faci tu și vei avea parte de satisfacție maximă în călătoriile tale, fie ele de business sau în vacanțele mult visate.

Contactează-ne pentru detalii!
Related Posts