Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748
Țări care nu au restricții pentru călătorie!

Țări care nu au restricții pentru călătorie!

În articolul de astăzi vom discuta despre țările care la momentul actual au ridicat restricțiile de călătorie și care respectă următoarele condiții:

  • fără teste înainte de sosire
  • fără teste la sosire
  • fără perioade de carantină
  • fără cerințe de vaccinare

Următoare țări respectă cerințele de mai sus. Desigur că lista se poate modifica oricând.

El Salvador, Mexic, Norvegia, Slovenia, Islanda, Iordania, Irlanda, Ungaria, România, Arabia Saudită, Muntenegru,  Marea Britanie, Maldive, Aruba, Mongolia, Moldova, Gabon, Yemen, Costa Rica, Suedia, Polonia, Danemarca, Grenada, Letonia, Argentina, Slovacia

Îți prezentăm câteva din destinațiile de mai sus pe care poți să le iei în considerare pentru următoarea ta vacanță:

sursa: unsplash.com

Iordania

Iordania, denumită oficial Regatul Hașemit al Iordaniei, este o țară arabă din Orientul Apropiat. Se învecinează cu Siria în nord, cu Irak în nord-est, cu Arabia Saudită la est și la sud și cu Israel și Autoritatea Națională Palestiniană la vest. Împreună cu Israelul împarte coasta Mării Moarte și pe cea a Golfului Akaba (Eilat) al Mării Roșii, împreună cu Arabia Saudită, Israel și Egiptul, micul port Akaba fiind singura sa ieșire la mare. Limba oficială este araba.

Maldive

Maldivele cuprind o serie de insule de corali fascinante. Cuprinzând terenuri împădurite verzi luxuriante, plaje cu nisip alb și cele mai albastre ape, țara oferă călătorilor o vacanță perfect fericită. Insulele Maldive găzduiesc repere captivante și oferă numeroase activități palpitante la care să participați, ceea ce o face una dintre cele mai bune destinații turistice din lume. Mediul paradisiac al acestei țări insulare este unul dintre numeroasele motive pentru care este atât de specială.

sursa: unsplash.com

sursa: unsplash.com

Suedia

Suedia este un tărâm al contrastelor. Influentele daneze din sud-vest până la laponii nomazi de la Cercul Arctic. În vreme ce zonele urbane sunt stilate, moderne și sofisticate, zonele rurale oferă plăceri simple celor care caută liniștea. Peisajul Suediei este mai “liniștit” decât cel al Norvegiei. Mare parte din teritoriu este impădurit și sute de lacuri și întinderi de apa sunt așezate în special între Goteborg și capitala Stockholm.

Muntenegru

Peste 295 de km de coastă, peste 100 de insule și un adevărat paradis pentru iubitorii de mare! Muntenegru are deschidere la Marea Adriatică, ape turcoaz, plaje acoperite cu nisip fin, iar în zare se zăresc munții înalți. Plajele superbe sunt considerate medicament pentru iubitorii de soare și de ape cristaline. Cele mai bune perioade să vizitezi această țară sunt în lunile iunie și septembrie, cand vremea este placută și plajele nu sunt aglomerate.

sursa: unsplash.com

sursa: unsplash.com

Costa Rica

Costa Rica este una dintre cele mai diverse țări din lume. Mediul natural sălbatic luxuriant poate fi experimentat în toată țara și este ușor accesibil vizitatorului curios. Costa Rica este un paradis sigur. Spre deosebire de alte țări, Costa Rica se bucură de un climat politic și de dezvoltare economică foarte stabilă, oferind vizitatorilor un cadru liniștit pentru șederea lor. Este una dintre puținele țări din lume fără armată. Țara și oamenii săi au o dispoziție liniștită, ceea ce face să fie locul perfect pentru a vă bucura de o vacanță de neuitat.

Aruba

Aruba este casa fericită a soarelui constant și a plajelor cu nisip alb, fin și moale. Insula este plină de viață, cu priveliști, sunete și delicii culinare neregăsite pe nicio altă insulă din Caraibe. Cu oameni prietenoși dornici să te primească și să te îmbrățișeze, cu minunății naturale surprinzătoare de explorat și nenumărate moduri de a te relaxa, răsfăță-ți latura sălbatică și găsește-ți fericirea, oricum vrei.

sursa: unsplash.com

Contactează-ne pentru oferte personalizate!
Related Posts