Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend Europa

Ziua Z - Normandia!

De la invazia normandă a Angliei din 1066 până la debarcarile din ziua Z din 1944, Normandia a jucat mult timp un rol supradimensionat în istoria europeană. Acest trecut bogat și adesea brutal este adus la viață în mod viu de spectaculoasă și iconică mănăstire insulară Mont St-Michel, incomparabilă Tapiserie Bayeux, renumită la nivel mondial pentru scenele sale de desene animate din viață secolului al XI-lea și de cimitirele și monumentele comemorative de-a lungul plajelor din Ziua Z, locuri de pelerinaj solemn.

Cammembert, mere, cidru, bucătărie bogată în creme și cei mai proaspeți pești și fructe de mare oferă alte motive pentru a vizită această regiune accesibilă și frumoasă a Franței.

Detalii despre cazare:

Situat în centrul orașului Bayeux, Domaine de Bayeux este amplasat într-o casă din secolul al XVIII-lea, cu un parc mărginit de copaci. Există camere în clădirea principala și alte 11 dormitoare de designer cu aer condiționat disponibile în extinderea livezii, fiecare cu terasă sau balcon privat.
Camerele au decor unic, TV LCD și baie privată cu articole de toaletă gratuite și uscător de par.
Un mic dejun local este pregătit zilnic la această proprietate și este servit în sala de mese luminoasă, cu un candelabru.
Cu parcare gratuită, acest hotel se află la 300 de metri de Muzeul Tapiseriei Bayeux, la 600 de metri de Muzeul Baron Gerard și la 900 de metri de Catedrala Notre Dame de Bayeux. Proprietatea este la doar 5 minute de mers pe jos de gara Bayeux.

Servicii incluse:

• bilet avion
• bagaj de cala 23 kg
• cazare 3 nopti cu mic dejun la Bayeux, loc in camera dubla
• rent-a-car 4 zile, preluare aeroport Paris
• turul Ziua Z din a doua zi

Servicii neincluse:

• asigurare medicala si storno
• cheltuieli personale

Itinerar:

Ziua 1

Ne îndreptăm la primele ore ale dimineții din București spre Paris. Închiriem o mașină și ne îndreptăm spre Bayeux. Pe drumul de la aeroport facem o oprire la Giverny pentru a vizită casă și grădinile lui Monet. Aici poți vedea unde a trăit și pictat impresionistul francez Claude Monet timp de 43 de ani. Poți vizită și satul vecin pentru a aruncă o privire la cafenele, boutique-rile și peisaje pitorești acoperite de flori, care au inspirat pe unul dintre marii pictori ai lumii.

Ziua 2

Această zi o rezervăm pentru a descrie povestea aterizarilor forțelor aliate din cel de-al doilea Război Mondial. Vei află despre obiectivele și realizările atacurilor din 6 iunie 1944 în timp ce vizitezi plajele și bateria germană de la Pointe du Hoc. În plus, vei vizită Muzeul Aerian de la Sainte-Mère-Église și cimitirul SUA. Transport cu minivan cu aer condiționat, taxele de intrare sunt incluse.

Ziua 3

În această zi recomandăm o deplasare spre Mont Saint Michel, drum de 120 km, pentru o vizită de o jumătate de zi, care include și o oprire la abație. Mont Saint-Michel este cea mai cunoscută atracție din Bretania. Înconjurat de cele mai puternice valuri din Europa, înălțat pe o insula stâncoasă, acest oraș medieval și abația să sunt un patrimoniu cultural și natural al UNESCO. Multe dintre clădirile sale monahale datează din secolul al XIII-lea și sunt considerate exemple marcante ale arhitecturii gotice.

Ziua 4

Înainte de plecarea spre aeroport poți vizită la Bayeux, faimoasele Tapiserie - Patrimoniul Mondial al UNESCO și catedrala orașului într-o vizită pe jos. Biserica episcopală principala din Normandia, Bayeux deține două piese de artă istorice: catedrala Notre-Dame și Tapiseria atribuită reginei Maud, soția lui William the Conqueror. Construită între secolele XI și XV, catedrala arată trecerea de la stilul romanic la cel gotic. În interior, vei admira o colecție de vitralii care evocă povestea lui William, duce al Normandiei, încoronat rege al Angliei în ziua de Crăciun 1066, după bătălia de la Hastings.

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Vara!

(grupuri, familii, cupluri)
799 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!