Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Inspire your trip

Spania - Arome Primăvăratice

Cu un aer de primăvară și miresme florale, Spania te cheamă într-o călătorie senzorială memorabilă, unde vei descoperi aromele bogate ale unor orașe fascinante, pline de istorie și măreție arhitecturală. La răscrucea timpului și a gusturilor, Madridul îți va dezvălui tainele gastronomiei spaniole, iar trecând pe lângă clădirile istorice, vei auzi ecouri ale vremurilor străvechi. Paleta culinară variată a orașului îți va deschide apetitul pentru și mai multă explorare! Străzile pline de mister din Avila și Toledo te vor învălui în parfumul migdalilor infloriți, descoperind, în același timp, măreția zidurilor medievale. Intră în atmosfera regală a regiunii admirând de la înălțime frumusețea Segoviei și a împrejurimilor încărcate de istorie seculară! În fiecare loc din această călătorie vei simți energia dansului, iar un spectacol de flamenco va îți va întregi experiența! Răsfață-ți papilele gustative cu cele mai autentice preparate și lasă-te îmbrățișat de farmecul culturii iberice într-o călătorie de neuitat! ¡Buen provecho!

Servicii incluse:

• Bilet de avion Cluj - Madrid și retur cu un bagaj de mana cu dimensiuni 40x30x20 cm
• taxe de aeroport
• 7 nopti cazare in camera dublă, mic dejun inclus
• Segovia: Tur ghidat pe jos cu intrare la Alcázar
• Madrid: Spectacol live de flamenco cu opțiuni de mâncare și băuturi

Servicii Neincluse:

• Alte mese și cheltuieli personale
• Locuri preferențiale în avion
• Bagaj de cală / Wizz Priority
• Asigurarea medicală și storno
• Taxă de oraș
• Intrările la obiective turistice
• Excursiile și activitățile opționale propuse în program
• Transferurile între orașe
• Servicii rent-a-car

Itinerar:

Ziua 1 Cluj - Madrid

Vacanța începe în Aeroportul Internațional Avram Iancu la ora 05:10, unde vă veți pregăti pentru zborul către Madrid, cu compania Wizz Air. La ora 10:00 veți ajunge la destinație. Pentru această experiență, vă propunem să apelați la serviciile de rent-a-car recomandate de noi. Dacă acest lucru nu se potrivește pentru dumneavoastră, pe toată durata vacanței se poate folosi mijloc de transport în comun sau servicii de transfer privat.
În prima zi, vă propunem o activitate opțională în care să învățați despre vinul spaniol și să degustați delicioasa șuncă iberică. În timpul acestui tur de 2,5 ore, veți gusta mai multe delicatese iberice, cum ar fi chorizo, salchichon, lomo și șuncă, asociate cu brânza Manchego și alte feluri de tapas clasice. În timp ce vă bucurați de mâncarea delicioasă, aflați despre istoria și cultura fascinantă a vinului și despre diferitele tipuri de șuncă pe care le puteți găsi în piață.

Ziua 2
Segovia

După micul dejun și check-out la hotel, vă propunem să vă îndreptați către Segovia unde veți explora orașul în cadrul unui tur pietonal ghidat, pornind de la impresionantul apeduct. În timpul plimbării, descoperiți clădiri istorice ornamentate, cum ar fi Casa De Los Picos, Biserica medievală San Martin, care face parte din partea veche a cartierului evreiesc. Continuați spre Plaza Mayor, în centrul orașului, unde puteți admira exteriorul Catedralei din Segovia. Încheiați turul prin descoperirea Alcazarului din Segovia. Aflați despre istoria acestui palat elegant, care a fost casa mai multor regi și regine notabile, inclusiv a Isabelei I de Castilia. Explorați camerele sale impunătoare și aflați despre numeroasele funcții ale castelului de-a lungul secolelor. Pentru restul zilei, descoperiți tot ce are Segovia mai bun de oferit în cadrul unui tur nelimitat cu autobuzul hop-on hop-off. Cu un bilet cu valabilitate de 24 de ore, puteți descoperi acest oraș uimitor în ritmul dumneavoastră. (cost suplimentar)

Ziua 3 Segovia - Salamanca

Vă propunem să începeți a treia zi cu o activitate opțională în care să descoperiți orașul medieval Segovia de sus, dintr-un balon cu aer cald. Parcați mașina la punctul de întâlnire din Segovia, iar după un drum de 10 minute cu autocarul/microbuzul veți ajunge la locul de lansare. Capturați priveliști magnifice ale catedralei construite în cel mai înalt punct din Segovia, ale impresionantului castel Alcazar și ale uimitorului apeduct construit de Imperiul Roman. După o aterizare lină, luați parte la un mic dejun spaniol autentic și sărbătoriți cu un pahar de Cava.
Dacă nu ați făcut check-out la hotel înainte de această experiență, îl puteți face acum și vă propunem să vă îndreptați către Salamanca, unde veți petrece următoarele două zile.
Odată ajunși în Salamanca, vă propunem o activitate opțională potrivită în cazul în care vă aflați în vacanță împreună cu copiii (peste 4 ani). Bucurați-vă de o combinație de basme, povești amuzante, jocuri de vânătoare de comori, monumente și istoria orașului Salamanca. Plimbați-vă pe lângă repere istorice, cum ar fi Plaza Mayor, Casa de las Conchas, Catedrala din Salamanca și Convento de San Esteban. În timpul turului, vor fi prezentate noi provocări, povești și jocuri.

Ziua 4
Salamanca/ Avila

După micul dejun, vă propunem să alegeți una sau mai multe dintre următoarele activități opționale.
Puteți face o excursie pentru a vizita Avila în cadrul unui tur pietonal privat. Descoperiți locurile, arta și pierdeți-vă pe străzile medievale. Începeți într-un punct de întâlnire situat în centru, la alegere, cu posibilitatea de a personaliza turul pietonal pentru a se potrivi nevoilor dumneavoastră.
În cazul în care vă propuneți să rămâneți în Salamanca, vă sugerăm să vizitați Plaza Mayor și să luați prânzul la unul dintre restaurantele aflate în apropiere. După prânz, vă propunem o plimbare în Barrio del Oeste, o galerie urbană deschisă 24 de ore pe zi în fiecare zi a anului.
Spre seară, vă propunem să participați la un atelier de degustare de vinuri și produse locale (activitate opțională).

Ziua 5
Toledo

După micul dejun și check-out la hotel, vă propunem să vă deplasați către Toledo unde veți petrece următoarele 2 zile.
În Toledo, vă propunem un tur opțional în care veți descoperi unul dintre orașele cu cea mai mare istorie din Europa. Brățara turistică vă oferă acces la 7 monumente, dintre care 3 le veți vizita împreună cu ghidul: Biserica Santo Tomé, Sinagoga Santa María la Blanca, Mănăstirea San Juan de los Reyes. Pe cont propriu, în perioada în care vă aflați în Toledo, puteți vizita celelalte monumente incluse pe brățară. După-amiaza, la ora 16:15, după prânz (puteți include această opțiune în traseul dumneavoastră), ghidul dumneavoastră vă va arăta cel mai important monument al orașului: incomparabila Catedrală Primate, cunoscută sub numele de Dives Toletana (bogăția din Toledo).

Ziua 6
Aranjuez

După micul dejun, vă propunem o activitate opțională în orașul Aranjuez, unde puteți admira peisajul său natural uimitor, recunoscut de UNESCO ca sit al Patrimoniului Mondial. Plimbați-vă prin oraș cu un ghid bine informat care vă va conduce la cele mai importante situri. Plimbarea include intrarea în una dintre cele mai mari grădini din Spania, Grădina Printului.
În timpul turului, veți începe la Plaza de Parejas, trecând pe lângă repere culturale, inclusiv piețe impresionante, structuri civile importante și istorice, cum ar fi Casa de los Infantes, construită de Carlos al III-lea, și piața fermecătoare a orașului.

Ziua 7
Madrid

După micul dejun și check-out la hotel, vă propunem să vă îndreptați către Madrid, unde, spre seară, veți participa la un spectacol live de flamenco în timpul căruia puteți alege să serviți un meniu tradițional și băuturi. Ascultați coregrafiile uimitoare ale Cuadro Flamenco, alcătuit din cei mai buni cântăreți, chitariști, aplaudaci și dansatori de tradiție flamenco.

Ziua 8
Madrid - Cluj

După check-out la hotel, vă veți îndrepta către aeroport pentru a preda mașina în cazul în care ați optat pentru serviciile de rent-a-car și pentru a vă pregăti pentru zborul spre casă.

Excursii și activități opționale:

1.Madrid: Turul gastronomic pentru grupuri mici cu șuncă Iberico și vin spaniol

2. Segovia: Zbor cu balonul cu aer cald cu picnic și Cava

3. Segovia: Tur cu autobuzul Hop-On Hop-Off pentru vizitarea orașului

4. Avila: Tur privat pe jos

 5. Salamanca: Tur de basm pentru familii și copii

6. Degustare de vinuri și produse locale: La Cocinita Magica

7. Toledo: tur complet cu monumente și Catedrala

8. Aranjuez: Orașul și grădinile – tur pietonal ghidat

TARIFE ÎNCEPÂND DE LA

785€ / PERSOANĂ

*Loc în cameră dublă

* Tariful și disponibilitatea pot suferi modificări în funcție de perioada aleasă

Cere ofertă!