Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Inspire your trip

Mauritius - Escapadă într-un Mozaic Exotic

Mauritius este o destinație extraordinară, cunoscută pentru frumusețea sa exotică și peisajele idilice. Acest paradis tropical, situat în Oceanul Indian, fascinează cu plaje de nisip alb, apă cristalină cu un albastru irezistibil și vegetație luxuriantă. Pe lângă peisajele sale naturale uimitoare, Mauritius adăpostește o cultură bogată și diversificată, cu influențe europene, africane și asiatice, creând un amestec unic de tradiții, bucătărie și obiceiuri. Această insulă exotică reprezintă cu adevărat un colț de rai pe pământ, atrăgând vizitatori din întreaga lume în căutarea unei experiențe de vacanță de neuitat.

Servicii incluse:

• Bilete de avion cu Turkish Airlines
• Cazare
• Mic dejun

Servicii Neincluse:

• Transfer
• Excursii opționale
• Asigurările medicale și storno
• Alte taxe și suplimente

Sugestii de activități și locuri de explorat:

1.Vanilla Park și Wild Beaches Tour: Explorează Vanilla Park, precum și plajele sălbatice din jur. Vei întâlni diverse animale în parc, care includ maimuțe, lemuri, mistreți și o broască țestoasă care depășește 100 de ani.

2.Excursie cu catamaranul Ile Aux Cerfs cu prânz și transfer: Navighează de-a lungul apelor liniștite și admiră frumoasele peisaje muntoase din Mauritius la bordul unui catamaran. Fă un tur cu barca la insula Ile Aux Cerfs și savurează un prânz delicios de 3 feluri la bord.

3.Tamarind Falls – drumeție ghidată cu înot și prânz: Admiră cele 7 cascade uluitoare din Tamarind Falls din Mauritius. Pornește într-o călătorie ghidată prin junglă, cu pauze de înot răcoritoare de-a lungul drumului și bucură-te de un prânz delicios de picnic.

4.Bilet de intrare în Geoparcul 7 Coloured Earth: Explorează fenomenul geologic rar și impresionant de 7 Pământuri colorate din Geoparcul Mauritius. Admiră dunele de nisip vibrante, multicolore, privește Cascada Chamarel și vizitează parcul cu broaște țestoase.

5.Muntele Le Morne: drumeție și ascensiune ghidată la răsăritul soarelui pe muntele Le Morne: Du-ți pasiunea pentru drumeții la următorul nivel în sus pe Muntele Le Morne Brabant. Beneficează de un ghid experimentat și bucură-te de vederile panoramice uimitoare ale mării de smarald din Mauritius și ale munților înverziți din vârf.

TARIFE ÎNCEPÂND DE LA

2300€ / PERSOANĂ

Ne vedem în aventură!

Cere ofertă!