Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Legoland

Germania | Sejur 2 nopți

Ce copil nu visează să devină cavaler, explorator sau pilot și să intre într-o lume fantastica plina de aventura? La Legoland Germania, totul este posibil. Aici copiii pot intra în rolurile eroilor lor și pot face lucruri pe care în mod obișnuit le pot face numai supereroii. Parcul Legoland are multe de oferit pentru familiile cu copii între 2 și 12 ani care caută distracție și acțiune. Începând cu iunie 2008, experiența Legoland continuă chiar și după închiderea parcului, acest lucru se datoreaza constructiei satului de vacanță tematic din apropiere.

Pachet GO:

Hotelul Traubenbräu îndeplinește standardul de servicii de calitate. Confort și liniște sunt cuvinte cheie care definesc aceasta locatie. Situat în centrul orașului Krumbach, la o distanta de 30 de minute de mers cu masina de LEGOLAND Germania. Acest hotel oferta camere luminoase, prietenoase și spațioase, care au duș/toaletă, uscător de păr, radio, TV, WiFi gratuit, etc.

Regim de masă: Mic dejun!

Pachet ENJOY:
LEGOLAND Feriendorf 3*

Inaugurată în 2008, această proprietate se află la doar 5 minute de mers pe jos de parcul de distracţii Legoland Feriendorf din Günzburg şi oferă 4 restaurante şi 2 baruri. Camerele de la LEGOLAND Feriendorf sunt decorate în culori vii, iar WiFi este gratuit în zonele publice. Camerele au TV cu ecran plat, baie privată şi patio. Toate se bucură de un decor vesel, cu teme precum Egiptul antic sau cursele auto. Localul Steak House de la LEGOLAND Feriendorf oferă preparate din carne de calitate superioară, iar restaurantul Zur Tafelrunde oferă pizza coaptă în cuptorul din piatră. Restaurantul Dschungel asigură bufete tematice, inclusiv bufete de mic dejun.

Regim de masă: mic dejun!

Pachet WOW:
LEGOLAND Pirate Island Hotel 3*

Acest hotel vă transformă vacanța de familie într-o aventură unică de pirați, cu camere tematice captivante si o mulțime de activități interactive pe care copiii si parintii le pot experimenta în timpul șederii lor. Facilitati: restaurant, magazin LEGO, teren de mini golf, pista de bowling, teren de joaca pentru copii, parcare privata, etc.

Regim de masă: mic dejun!

Pachet GO

Începând de la

208 EURO

de persoană / cameră dublă

Pachet ENJOY

Începând de la

255 EURO

de persoană / cameră dublă

Pachet WOW

Începând de la

290 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!