Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend România

Ski la Maramureș!

Stațiunea Cavnic, Budești

Situată în partea Nordică a țării, această regiune abundă în obiective turistice. Nicăieri în altă parte nu veți găși peisajul satului românesc autentic, neatins, obiceiurile și tradițiile păstrându-se cu sfințenie în fiecare gospodărie. Natură a fost darnică cu acest ținut, prin urmare fiecare anotimp are farmecul lui. Nu există o perioada potrivită pentru a vizită Maramureșul, fiecare vizită vă surpinde prin culoare, miros și tihna. Orașul Cavnic se află în centrul județului Maramureș, la o distanță de 30 km de municipiul Baia Mare. Se situează la poalele munților Gutăi (1445m) și Mogoșa (1249), într-o vale îngustă. Aici este în dezvoltare un sat de vacanță care dorește să scoață în evidență frumusețile cu care natură a împodobit această zona de basm.

Prin DN1C/E576 Cluj Napoca -> Dej -> Târgu Lăpuș, iar apoi urmați drumul județean DJ109F. Distanta: 151 km, aproximativ 2:40 h Prin DN1C/E576 – Cluj Napoca -> Dej -> DJ171 spre Cavnic iar apoi DJ109F până la destinație. Distanta: 174 km, aproximativ 3h Prin DJ109A Cluj Napoca -> Vultureni -> Târgu Lăpuș, iar apoi DJ109F până la destinație. Distanta: 167 km, aproximativ 3h

Detalii despre cazare:

Situată într-o zona pitorească, acesta pensiune reprezintă mixul perfect între vechi și nou, autentic și modern. Chiar dacă în design-ul camerelor se regăsesc influențe folclorice, proprietarii nu au făcut rabat de la confort, prin urmare veți beneficia de facilitate precum: Jacuzzi, piscine exterioară, loc de joacă pentru copii. Fiecare camera dispune de baie proprie, echipată cu articolele necesare. Doritorii de liniște și intimitate pot înnoptă la căsuță family, compusă din 2 dormitoare și 1 living.

Servicii incluse:

• cazare 2 nopți
• mic dejun
• acces jacuzzi
• atelier de pâine

Servicii neincluse:

• transport
• plimbare cu sania
(aprox 400 RON / sanie, maxim 8 pers)
• asigurare storno

Itinerar:

Ziua 1

Drumul în sine e o încântare, iar dacă alegeți cel mai scurt traseu, recomandăm o mică oprire la Mănăstirea Rohia, un monument architectural și religios important al Țării Lăpușului. Ajunși la destinație, gazdele ne întâmpina cu căldură și ospitalitatea pentru care sunt renumiți. Fiind ora mesei, servim prânzul la restaurantul pensiunii care oferă bucate tradiționale, preparate din produse atent selecționate de la oamenii din sat. După masă, o plimbare cu căruță în satul vecin Breb reprezintă oportunitatea ideală de face cunoștință cu traiul moroșan. Aici regăsim renumitele porți din lemn, casele autentice, ulițele mici și oamenii veseli și muncitori.
Seara ne întoarcem la pensiune și ne bucurăm de confort în intimitatea camerei noastre.

Ziua 2

Servim micul dejun iar apoi pornim spre Cavnic, localitate cunoscută sub numele de “polul zăpezii din Maramureș”, care a devenit un brand pentru iubitorii de ski. Domeniul skiabil măsoară 8.5 km lungime și este format din pârtiile Roată și pârtiile Icoană, ambele beneficiind de instalație de iluminare nocturnă. Atât pentru adulții aflați la început de drum cât și pentru copii se organizează lecții de ski, susținute de instructori atestați. Pentru cei mai puțîn curajoși, parcul recreațional pune la dispoziție snowtubing, pârtie de săniuș sau trasee pe snowmobil. Pentru cel din urmă puteți fi acompaniat de un ghid antrenat și experimentat în orientare monatana, alături de care veți descoperi și admira frumosetea ținutului. După o zi plină cu zăpadă, recomandăm o seară liniștită la Jacuzzi sau ciubăr, o metodă modernă de relaxare.

Ziua 3

A venit momentul să ne despărțim de acest tărâm de poveste dar nu înainte de a mai gustă puțin din plăcerile Maramureșului. În acest sat fiecare bucătăreasă cunoaște artă facerii pâinii de casă, prin urmare nu putem să pierdem oportunitatea de a învață secretele tradiționale ale rețetei. La final vom aprecia produsul muncit de mâna și cu ingrediente naturale.

sfaturi:

• echipament adecvat temperaturilor de iarnă
• echipament pentru jacuzzi /ciubăr

Măsuri de prevenire COVID-19!

Personalul respectă măsurile de protejare împotriva COVID-19 recomandate prin ordinul nr. 1.731/832/2020 al ministrului Economiei și al ministrului sănătății, acordând atenție, în special următoarelor situații: cazarea oaspeților, serviciile conexe (servicii de alimentație, curățenie) și interacțiunile specifice (oaspeți-oaspeți, personal-oaspeți și personal-personal). Măsurile de bază pentru protejarea împotriva COVID-19 sunt: igiena mâinilor, distanțarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, respectarea igienei respiratorii și respectarea recomandării de a rămâne acasă și de a solicita asistență medicală medicului de familie, daca există simptome specifice bolii.

Locațiile sunt echipate cu:
• dezinfectant/șervețele cu efect antibacterian pentru curățarea suprafețelor;
• măști pentru față (de unică folosință);
• mănuși (de unică folosință).
• se va urmări să existe suficient săpun și soluții dezinfectante.

Pe langă aceste recomandări, ordinul prevede și interdicții, cum sunt cele referitoare la partea de restaurant, cafenele și baruri, a căror funcționare rămâne restrictionată inclusiv în cadrul hotelurilor și pensiunilor.

Condiții de plată și anulare:

• se achită integral la rezervare
• în cazul pachetelor achitate prin vouchere de vacanță: în caz de anulare, contravaloarea sejurului NU se rambursează, indiferent de motivul invocat. Există posibilitatea reprogramării pentru o altă perioadă.
• reprogramarea gratuita în situația îmbolnăvirii cu virusul COVID-19

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Iarna!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 346 RON

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!