Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend Europa

Futurism și artă culinară!

Valencia

Cel de-al treilea oraș că mărime al Spaniei este un loc magnific, se lupta cu Madrid și Barcelona să atragă atenția asupra acestui oraș minunat, cu scenele sale culturale, culinare și viață să de noapte. Fără să se teamă să inoveze, Valencia și-a deviat răul predispus la inundații la periferie și a transformat fosta albie într-un parc -o glorioasă panglică verde care se învârte chiar prin centrul orasui. În acest parc se află clădirile izbitor de futuriste ale Ciudad de las Artes y las Ciencias, proiectate de arhitectul local Santiago Calatrava.

Alte clădiri contemporane strălucitoare înfrumusețează orașul, care are, de asemenea, multe clădiri moderniste fabuloase, muzee grozave, o lungă întindere de plajă și un cartier vechi mare și plin de caracter. Valencia, înconjurată de Huerta să (o zona fertilă pentru grădini), este cunoscută drept casă preparatelor din orez, cum ar fi paella, dar și pentru scenă să plină de restaurante care oferă multe alte preparate.

Detalii despre cazare:

Situat pe plajă și promenadă Las Arenas, Hotelul Boutique Balandret se află în Valencia și oferă un restaurant și camere luminoase, cu acces gratuit la internet WiFi. Toate camerele Hotelului Boutique Balandret sunt decorate în nuanțe de crem sau gri și au baie privată cu uscător de par. De asemenea, camerele sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit și seif, iar unele au vedere la mare.

Servicii incluse:

• bilet avion BLUE AIR
• bagaj de cala 23 kg
• cazare 3 nopti cu mic dejun in Valencia, loc in camera dubla
• transfer aeroport-hotel-aeroport
• cursul “Paella and Sangria Workshop” din ziua 2

Servicii neincluse:

• cheltuieli personale
• asigurare medicală și storno

Itinerar:

Ziua 1

Zburăm de dimineațădin București, spre Valencia. La sosire faceți transferul privat către hotelul din Valencia pentru check-în și apoi aveți timp liber la dispoziție pentru a admira orașul.

Printre principalele atractiile aveti:
• Torres de Serranos
• Valencia Cathedral
• Valencia City Hall
• Central Market of Valencia
• Palacio del Marques de Dos Aguas
• Plaza Redonda
• Estacio del Nord
• Bullring of Valencia

Ziua 2

Această zi o rezervăm pentru „Paella and Sangria Workshop”, un curs de 5 ore (11:00-16:00).

Veți călători la doar 25 de minute în afară Valenciei până la o casă de țară și veți participa la acest atelier pentru a învață cum se face paella valenciană autentică și una dintre cele mai populare băuturi spaniole „Sangría”. Cu transportul către și de la Valencia rezervat pentru dvs., tot ce aveți nevoie este să veniți gata să va distrați. Ghidul va parcurge cu dvs fiecare etapă a pregătirii paellei și a sangriei, astfel încât să va puteți familiariza suficient pentru a le reproduce din nou acasă.

Vinul, zahărul, fructele, o mulțime de cuburi de gheață și alte secrete pe care bucătarul local le va dezvălui stau la baza acestei băuturi delicioase și răcoritoare pe care toată lumea o cunoaște sub numele de „Sangría”. Este timpul să începem cu felul de mâncare de cinci stele, „autentică paella valenciană”. Pas cu pas, veți învață cum să gătiți acest fel de mâncare remarcabil, descoperindu-i toate secretele, istoria și tot ceea ce îl înconjoară. În timpul acestui proces, veți face o pauză pentru a savura o gustare și o băutură produsă în grădina locală. Apoi sunteți poftiți la masă! Nimic nu i se potrivește mai bine paellei decât unul din vinurile locale și, după atât de multă mâncare, te vei bucură și de cele mai bune fructe din sezon. Nu uitați să economisiți spațiu în stomac pentru o prăjitură de casă care vine cu un vin dulce numit „Mistela”.

Ziua 3

Și pentru ceva diferit, în acesta zi va recomandăm să vizitați două atracții speciale: Bioparc Valencia și Ciutat de Les Arts i Les Ciencies.

BIOPARC Valencia este un parc pentru animale care a fost proiectat sub conceptul de zooimmersion. Încorporarea de incinte mulți-specii și profunzimea vederii face posibilă contemplarea diferitelor spații din același punct și va permite să va bucurați de o experiență unică apreciată doar în natură sălbatică . Datorită acestui fapt, ne apropiem de animale fără bariere vizibile de parcă am fi fost în locurile originale ale speciei.

Condiții de plată și anulare:

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Primăvara!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 559 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!