Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Friendtrips of a #lifetime

Japonia

TOKYO | HAKONE | OSAKA | HIROSHIMA | KYOTO

Ce zici de o sesiune de ceremonie a ceaiului? Această ceremonie este un ritual tradițional influențat de budismul Zen, prin care ceaiul verde matcha este preparat într-o maniera ceremonioasa și servit unui grup mic de oaspeți într-o atmosferă liniștită.

Fiindcă Japonia este asociată cu tehnlogia și futurismul, vă propunem o vizita în districtul Akihabara. Renumit pentru multitudinea de magazine de electronice și a zonei Odaiba. Aceasta din urma este un loc foarte frecventat de turiștii din întreagă lume datorită localizării, pe insula artificială din golful Tokyo, și a excelentei panorame de pe faleză asupra golfului Tokyo.

Descoperă mai jos de ce Japonia poate fi următoarea ta destinație de vacanță:

Detalii despre cazare:
Oriental Hotel Hiroshima 4* (2 nopți)
Kyoto Shinhankyu 4* (3 nopți)

Servicii incluse:

• Transport cu avionul pe ruta Cluj-Napoca – Tokyo / Osaka – Cluj-Napoca cu escala la Istanbul atat la dus cat si la retur;
• Taxele de aeroport;
• Biletele de tren JR Super Express - clasa Turist, valabile pentru 7 zile;
• Transferurile aeroport – hotel – aeroport precum si transportul cu autocarul in Japonia conform programului pentru intregul itinerariu.
• Tururi conform program;
• Cina traditionala Maiko dinner;
• Insotitor de grup roman;
• Ghid vorbitor de limba engleza la tururile de oras.

Servicii neincluse:

• Excursia la Kobe (optionala);
• Excursia la Nara (optionala);
• Alte mese decat cele mentionate in program (11 mic dejun & 2 cine);
Intrarile la obiective turistice altele decat cele mentionate mai sus;
• Cheltuieli de natura personala;
• Asigurarea medicala de calatorie in strainatate;
• Asigurarea storno;
• Bauturile alcoolice sau racoritoare la mesele incluse in program;
• Alte taxe guvernamentale (exista acum o taxa turistica nationala ce se plateste la iesirea din Japonia de 1000 yeni sau locale (taxa locala se colecteaza de hotelier, 200 yeni pe noapte per turist).

Itinerar:

Ziua 1

Plecare din Cluj-Napoca, escală la Istanbul.

Ziua 2

Sosire pe aeroportul Tokyo-Narita. Transfer la hotel și cazare hotel în Tokyo (districtul Shiodome).

Ziua 3

Cazarea vă fi în Districtul Shiodome - o zona din Minato, Tokyo, Japonia, situata lângă Shinbashi și Ginza, în apropiere de Golful Tokyo și Grădinile Hamarikyu. Fost terminal feroviar, Shiodome a fost transformat într-una dintre cele mai moderne zone din Tokyo. După micul dejun la hotel pornim într-un tur de oraș care ne ocupa țoață ziua. Începem o accensiune în Tokyo Tower pe main deck pentru o vedere de ansamblu asupra orașului.

Ziua 4

Luăm micul dejun la hotel, iar apoi avem toată ziua la dispoziție pentru a explora orașul. În a doua parte a zilei, ținând cont că Japonia este asociată cu tehnlogia și futurismul, vă propunem o vizita în districtul Akihabara. Renumit pentru multitudinea de magazine de electronice și a zonei Odaiba. Aceasta din urma este un loc foarte frecventat de turiștii din întreagă lume datorita localizării, pe insula artificala din golful Tokyo, și a excelentei panorame de pe faleza asupra golfului Tokyo. Timp liber în zona de promenadă.

Ziua 5

Preluare de la hotel în jurul orei 08:00 și transfer cu autocarul spre Muntele Fuji pe traseul drumul muzical. Există patru drumuri muzicale în Japonia, în Hokkaido, Wakayama, Shizuoka și Gunma. Toate cele patru șosele pot emite diferite melodii. Lungimile lor variază intre 175 și 250 de metri și sunt sculptate cu mii de adâncituri. În afara de indicatoarele rutiere obișnuite, drumurile sunt marcate cu note muzicale colorate pictate pe suprafață drumului, care atenționează șoferii despre interludiul muzical ce urmează.

Ziua 6

În jurul orei 09:00 vom pleca de la hotel spre Odawara Station pentru a ne imbarca JR Bullet train în direcția Osaka. Călătoria cu trenul va dura circa 2h20minute, cu sosire în Shin Osaka station după ora 12:00. Bagajele de cală se vor duce separat direct la hotelul din Osaka. De la gară suntem preluați pentru un tur de oraș. După-amiaza, check in la hotel și timp liber.

Ziua 7

Ziua de azi este dedicată explorării orașului pe cont propriu; avem la dispoziție 24h în care putem să ne bucurăm de oraș, să exploram mai în amănunt tot ce am descoperit cu o zi înainte.Pentru cei mai dornici de cunoaștere și pentru cei gurmanzi, recomandăm să luăm trenul spre Kobe și să gustăm un Kobe steak, iar ulterior un pahar din faimoasa băutură a japonezilor la Nada Sake brewery. Kobe este al șaselea oraș că mărime din Japonia și capitala Prefecturii Hyogo.

Ziua 8

După micul dejun, avem transferul către gara din Osaka. De aici vom lua trenul către Hiroshima, unde vom ajunge în jurul prânzului. După check în-ul de la hotel, avem o jumătate de zi tur de oraș, timp în care vom servi și prânzul. Cazare la hotel în Hiroshima.

Ziua 9

După micul dejun, vizităm un obiectiv special, neinclus de obicei în tururile clasice, însă plin de încărcătură emoțională. La aproape o oră de mers de Hiroshima, se află o insulă faimoasă pentru imaginea unei uriașe porți torii. Aceasta o “veghează” din apă și în momentul fluxului, pare că plutește deasupra norilor.

Ziua 10

După micul dejun, avem transferul către gară din Hiroshima și luăm trenul direct către Kyoto, unde ajungem în jurul prânzului. După transfer și check în la hotel, avem timp liber pentru prânz. După ora 14:00 vom avea o jumătate de zi de tur de oraș (Kyoto). Nu încheiem ziua înainte de a lua cina la un restaurant local cu preparate japoneze asistând în același timp la un spectacol oferit de maiko.

Ziua 11

După micul dejun, vom vizita următoarele obiective din Kyoto: Templul zen Kinkakuji, Castelul Nijo, Templul Todai-ji, Parcul Nara, Naramachi. Cazare la hotel în Kyoto.

Ziua 12

După micul dejun avem rezervată o excursie în pădurea de bambus din Arashiyama. Locul îți dă de la bun început un sentiment de “diferit”, unde nicio fotografie nu poate să capteze senzația pe care o trăiești când te afli aici. Foșnetul bambusului în bătaia vântului fiind personajul principal al acestei povești, astfel încât Ministerul Mediului a inclus pădurea de bambus pe listă celor 100 de atracții create de sunet din Japonia. Cărările străjuite de bambusul de un verde crud, par să nu se mai sfârșească formând un adevărat labirint. Dup-amiaza avem timp liber pentru a achiziționă ultimele suveniruri, să mergem în Monkey Park sau Bamboo Forest. Seara, timp liber și cazare la hotel în Kyoto.

Ziua 13

În prima parte a zilei putem să profitam de timpul liber și să facem ultimele cumpărături pentru suveniruri, să mai gustăm o dată un prânz tipic japonez și să ne mai facem o fotografie cu frumoasele flori se sakura.

TO BE ANNOUNCED

Ne vedem în aventură!