Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Friendtrips of a #lifetime

Costa Rica

Exotic și luxuriant - Panama | Costa Rica

Costa Rica a fost mult timp una dintre cele mai populare destinații turistice din lume. Cu plajele sale aurii, fauna sălbatică abundentă și oportunitățile nesfârșite de aventură, oferă o experiență de vacanță tropicală de neegalat. Nu lipsesc lucrurile distractive de făcut în Costa Rica, indiferent de tipul de vacanță pe care îl căutați.
Costa Rica este renumită pentru biodiversitatea sa uimitoare, spațiile vaste protejate și vremea caldă. Găzduiește jungle dense, vulcani activi, râuri zgomotoase, cascade spectaculoase și orașe vibrante.

Servicii incluse:

• Bilete de avion conform itinerar;
• Taxe de aeroport;
• Cazare 14 nopti (4 nopti in Panama, 2 nopti in San José, 4 nopti in Arenal, 4 nopti Monteverde, 2 nopti in Guanacaste)
• Mic dejun;
• All inclusive in ultimele 2 zile;
• Transfer aeroport hotel: Panama, San José, Liberia;
• Excurisile incluse in program;
• Taxe de intrare la obiectivele incluse in program;
• Pranz la Villa Blanca;
• Vizita la Parcul National Vulcanul
• Vizita la gradinile si cascadele, La Paz cu pranz inclus
• Vizită la Izvoarele termale Tabacon, cu cina inclusa;
• Vizită Parcul National Vulcanul Arenal;
• Chocolate Tour in Arenal
• Vizită Parcul National Vulcanul Tenorio si Cascada Rio Celeste, pranz inclus;
• Vizită la Rezrvatia Monteverde;

Servicii neincluse:

• Excursiile optionale: Portobello, Caño Negro si Tiroleana sau podurile suspendate din Rezervatia Monteverde;
• Alte mese decat cele mentionale in program;
• Cheltuieli personale

Itinerar:

Ziua 1

După aterizarea pe Aeroportul International Tocumen, efectuarea contoalelor de securitate și preluarea bagajelor veți fi preluat de către reprezentantul local pentru transferul carte hotel.

Ziua 2 și 3

În timpul turului care se desfășoară în prima jumătate a zilei vom vizita ruinele vechiului oraș, vom urca în turnul catedralei după care continuăm cu vizitarea Casco Viejo (cartierul istoric al orașului) După prânz vizitam Centrul pentru vizitatori al Canalului Panama Miraflores unde putem admira realizărilor în inginerie aplicata construcției Canalului Panama în cele patru etaje ale expoziției.

Ziua 4

Excursie opțională Portobello. În secolele XVII-lea și XVIII-lea Portobello a funcționat că fortăreață spaniola și port la Caraibe. Mirodeniile, aurul și argintul ce proveneau din Peru și din celelalte colonii spaniole au trecut istmul pe “Drumul Regal” către Portobello de unde aceste bogații erau trimise în Spania. Datorita acestor bogații Portobello era des atacat de către pirați, dintre aceștia cel mai cunoscut fiind Henry Morgan. În continuare vizitam situl UNESCO și fortificațiile din Sân Geronimo și Santiago de la Gloria. După prânz vom merge cu barca până frumoasele plaje tropicale aflate în apropiere, unde putem să ne relaxăm în apele Mării Craibilor.

Ziua 5

Transfer către Aeroportul International Tocumen pentru zborul de aproximativ 2 ore care ne duce în Sân José.
Notă: Preluarea pentru transferal către aeroport se vă face cu 3 ore înainte de zbor.

Ziua 6

Vizita de o zi la Poás Volcano Cascada și grădinile La Paz Waterfall Gardens. Prânz inclus. La 50 de km de Sân José se afla Parcul National Volcán Poás al cărui Vulcan active se afla la altitudinea de 2704 m. Craterul masiv al vulcanului adăpostește un lac cu apa sulfuroasa de culoare albastră.

Ziua 7

În drum spre Arenal. Oprire de prânz Villa Blanca. După prânz ne continuam drumul spre Arenal. Pe câmpiile nordice din Costa Rica se afla frumoase așezări constituite din comunități agricole, ferme de vite într-un peisaj dominat de dealuri și vai. Principala atracție a zonei este Vulcanul Arenal, locul care inspira vizitatorii cu spirit de aventura invitând spre explorare printr-o serie de activități diverse precum rafting, drumeții, poduri suspendate deasupra junglei. Seara vizita la izvoarele termale Tabacon cu cină.

Ziua 8

Excursie optionala:Tur Caño Negro (Río Frío) cu pranz. Sanctuarul natural Cano Negro se afla lângă granița din te Costa Rica și Nicaragua și este una dintre cele mai importante zone lacustre din tara. Este un loc de importanta mondiala pentru protejarea pasărilor migratoare care protejează specii aflate pe cale de dispariție. Rio Frio se afla lângă Cano Negro și ester principalul rău care alimentează zona. Plecare are loc la 07.30 și se traversează timp de 2 ore până la Los Chiles zona agricola cu plantații de trestie de zahar și ananas. Odată ajunși la Rio Frio ne îmbarcam într-o barca cu motor însoțiți de un ghid specializat și pentru doua ore vom observa maimuțe, bartlani, maimuțe leneș, iguana, aligatori, țestoase și numeroase specii de plante. La sfârșitul turului ne vom lua prânzul într-un restaurant local.

Ziua 9

Dimineața drumeție în Parcul National Arenal. După-masa Chocolate Tour. Începem prin a ne îndrepta către rezervație cât mai aproape de baza vulcanului unde vom parcurge 1,5 km pe un traseu cu grad de dificultate medie pe Vulcan până la un puct de belvedere. La puctul de belvedere ghidul ne vă furniza informații despre geneza vulcanului, perioadele de activitate și vom admira priveliștile carte Laguna Verde și lacul Arenal. La indicațiile ghidului ne pornim pe drumul de întoarcere unde vom putea observa pădurea în curs de regenare.
Turul durează doua ore și ne oferă oportunitatea de a afla multe lucruri interesante despre cacao și despre ciocolata de la ghidul însoțitor. Acesta ne vă explica originile, istoria, procesul de producție de la recoltare, uscare și măcinare. Vom prepara o băutură tradițională și desigur, vom degusta ciocolata organica de bună calitate.

Ziua 10

Vizită la Parcul National Vulcanul Tenorio și cascada Celeste, prânz inclus. Drumul este de 5 km prin păduri de elevație medie și durează aproximativ 4 ore și ne duce la “Los Teñideros” un loc cu apa turcoaz datorata unei reacții chimice a apei vulcanice. Tot acest perisj este completat de fumarole denumite local “Borbollones” care creează aburi la baza răului. În final vom vizita impresionanta cascada Rio Celeste care are o cădere de apa de 30 de m într-un lac de culoare turcoaz. După tur vom lua prânzul și ne vom întoarce în Arenal.

Ziua 11

Transfer către Monteverde. Situat în Cordilieră de Tilarán , Monteverde este casa unor importante specii pe cale de dispariție. Elevația reliefului este cuprinsa intre 600 de m și 1800 de m peste nivelul marii. Adăpostește în momentul de față în jur de 2000 de specii de plante și copaci, 400 de specii de pasări, 100 de specii de mamifere și 1200 de specii de amfibieni și reptile, specii de ferigi și orhidee unice. Pasările reprezintă atracția principală prin multitudinea de specii, culori și forme dintre care remarcabile sunt pasările umbrella, Quetzalul și peste 30 de specii de colibri.

Ziua 12

Vizita Rezervației Monteverde dimineața. După-masă excursie opțională, vizită la parcul Selvatura cu o activitate la alegere tiroliană sau podul suspendat. Turul ghidat printre nori pădurii tropicale este o experiență memorabilia. Vom putea observa peste 2500 de plante, incluzând 300 de orhidei și 200 de ferigi. Copacii adăpostesc 400 de specii de pasări în cele mai variate fome și culori. Monteverde fiind sactuar pentru poate cel mai variat ecosistem din Costa Rica.

Ziua 13

Plecăm spre Pacific în regiunea Guanacaste. Fiind una dintre cele mai populare provincii din Costa Rica, Guanacaste și-a câștigat un nume că un paradis tropical cu un țărm curat, lanțuri muntoase frumoase și o serie de vulcani. Vizitatorii sunt atrași de zilele lungi de vară, de cultura activă și de faună sălbatică de neegalat. Situat în colțul de nord-vest îndepărtat al Costa Rica, caracteristicile geografice ale Guanacaste sunt diverse și exotice. Cu nenumărate opțiuni de recreere, există nenumărate motive pentru care localnicii și vizitatorii internaționali călătoresc în Guanacaste.

Ziua 14

Zi libera pentru a va bucura de soarele si atmosfera relaxanta de la malul Pacificului

Ziua 15

Preluare de la hotel catre aeroportul din Liberia.

Rezervă acum!