Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend România

Ski la Maramureș!

Stațiunea Cavnic, Budești

Situata în partea Nordica a tarii, aceasta regiune abunda în obiective turistice. Nicăieri în alta parte nu veți găsi peisajul satului romanesc autentic, neatins, obiceiurile și tradițiile pastrandu-se cu sfințenie în fiecare gospodărie. Natura a fost darnica cu acest ținut, prin urmare fiecare anotimp are farmecul lui. Nu exista o perioada potrivita pentru a vizita Maramuresul, fiecare vizita vă surpinde prin culoare, miros și tihna. Orașul Cavnic se afla în centrul județului Maramureș, la o distanta de 30 km de municipiul Baia Mare. Se situează la poalele munților Gutăi (1445m) și Mogosa (1249), într-o vale îngustă. Aici este în dezvoltare un sat de vacanta care dorește să scoață în evidenta frumusețile cu care natura a împodobit aceasta zona de basm.

Prin DN1C/E576 Cluj Napoca -> Dej -> Târgu Lăpuș, iar apoi urmați drumul județean DJ109F. Distanta: 151 km, aproximativ 2:40 h Prin DN1C/E576 – Cluj Napoca -> Dej -> DJ171 spre Cavnic iar apoi DJ109F până la destinație. Distanta: 174 km, aproximativ 3h Prin DJ109A Cluj Napoca -> Vultureni -> Târgu Lăpuș, iar apoi DJ109F până la destinație. Distanta: 167 km, aproximativ 3h

Detalii despre cazare:

Situata într-o zona pitoreasca, acesta pensiune reprezintă mixul perfect intre vechi și nou, autentic și modern. Chiar daca în design-ul camerelor se regăsesc influente folclorice, proprietarii nu au făcut rabat de la confort, prin urmare veți beneficia de facilitate precum: Jacuzzi, piscine exterioara, loc de joaca pentru copii. Fiecare camera dispune de baie proprie, echipata cu articolele necesare. Doritorii de liniște și intimitate pot înnoptă la căsuță family, compusa din 2 dormitoare și 1 living.

Servicii incluse:

• cazare 2 nopți
• mic dejun
• acces jacuzzi
• atelier de pâine

Servicii neincluse:

• transport
• plimbare cu sania
(aprox 400 RON / sanie, maxim 8 pers)
• asigurare storno

Itinerar:

Ziua 1

Drumul in sine e o incantare, iar daca alegeti cel mai scurt traseu, recomandam o mica oprire la Manastirea Rohia, un monument architectural si religios important al Tarii Lapusului. Ajunsi la destinatie, gazdele ne intampina cu caldura si ospitalitatea pentru care sunt renumiti. Fiind ora mesei, servim pranzul la restaurantul pensiunii care ofera bucate traditionale, preparate din produse atent selectionate de la oamenii din sat. Dupa masa, o plimbare cu caruta in satul vecin Breb reprezinta oportunitatea ideala de face cunostinta cu traiul morosan. Aici regasim renumitele porti din lemn, casele autentice, ulitele mici si oamenii veseli si muncitori. Seara ne intoarcem la pensiune si ne bucuram de confort in intimitatea camerei noastre.

Ziua 2

Servim micul dejun iar apoi pornim spre Cavnic, localitate cunoscuta sub numele de “polul zăpezii din Maramureș”, care a devenit un brand pentru iubitorii de ski. Domeniul skiabil măsoară 8.5 km lungime și este format din pârtiile Roata și pârtiile Icoana, ambele beneficiind de instalație de iluminare nocturna. Atât pentru adulții aflați la început de drum cât și pentru copii se organizează lecții de ski, susținute de instructori atestați. Pentru cei mai puțin curajoși, parcul recreațional pune la dispoziție snowtubing, partie de săniuș sau trasee pe snowmobil. Pentru cel din urma puteți fi acompaniat de un ghid antrenat și experimentat în orientare monatana, alaturi de care veți descoperi și admira frumosetea ținutului. După o zi plina cu zăpadă, recomandam o seara liniștită la Jacuzzi sau ciubăr, o metoda moderna de relaxare.

Ziua 3

A venit momentul să ne despărțim de acest tărâm de poveste dar nu înainte de a mai gusta puțin din placerile Maramuresului. În acest sat fiecare bucătăreasă cunoaște arta facerii pâinii de casă, prin urmare nu putem să pierdem oportunitatea de a învață secretele tradiționale ale rețetei. La final vom aprecia produsul muncit de mana și cu ingrediente naturale.

sfaturi:

• echipament adecvat temperaturilor de iarnă
• echipament pentru jacuzzi /ciubăr

Măsuri de prevenire COVID-19!

Personalul respectă măsurile de protejare împotriva COVID-19 recomandate prin ordinul nr. 1.731/832/2020 al ministrului Economiei și al ministrului sănătății, acordând atenție, în special următoarelor situații: cazarea oaspeților, serviciile conexe (servicii de alimentație, curățenie) și interacțiunile specifice (oaspeți-oaspeți, personal-oaspeți și personal-personal). Măsurile de bază pentru protejarea împotriva COVID-19 sunt: igiena mâinilor, distanțarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, respectarea igienei respiratorii și respectarea recomandării de a rămâne acasă și de a solicita asistență medicală medicului de familie, daca există simptome specifice bolii.

Locațiile sunt echipate cu:
• dezinfectant/șervețele cu efect antibacterian pentru curățarea suprafețelor;
• măști pentru față (de unică folosință);
• mănuși (de unică folosință).
• se va urmări să existe suficient săpun și soluții dezinfectante.

Pe langă aceste recomandări, ordinul prevede și interdicții, cum sunt cele referitoare la partea de restaurant, cafenele și baruri, a căror funcționare rămâne restrictionată inclusiv în cadrul hotelurilor și pensiunilor.

Condiții de plată și anulare:

• se achită integral la rezervare
• în cazul pachetelor achitate prin vouchere de vacanță: în caz de anulare, contravaloarea sejurului NU se rambursează, indiferent de motivul invocat. Există posibilitatea reprogramării pentru o altă perioadă.
• reprogramarea gratuita în situația îmbolnăvirii cu virusul COVID-19

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Iarna!

(grupuri, familii, cupluri)
346 RON

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!


Fii parte din comunitate!

Te-ai abonat cu succes!

A apărut o eroare, încearcă din nou!