Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend România

Fine dinning în mijlocul naturii!

Tesila

Vă invităm într-o călătorie culinară care îmbină arome regionale și exotice și care se potrivește cu locația uimitoare. Fie că sunteți un foodie sau un cunoscător, vă va plăcea meniul cu inspirație italiană: începeți cu salate ușoare și crocante sau cu aperitivele noastre îndrăznețe, în timp ce așteptați o supă cremoasă sau pentru intrarea selectată - carne, pește sau vegetarian. Pentru a finaliza experiența, vă recomandăm împerecheri dintr-o selecție excelentă de vinuri franceze.

Aflată la doar 90 minute de București, între munții împăduriți, pe malul lacului Paltinu, Atra este locul unde te deconectezi de rutina zilnică și te relaxezi cu adevărat. Daca plecați din Cluj Napoca, distanța este de 356 km pe care ii veți parcuge în aproximativ 6 ore. Puteți să luați în calcul un stop pentru a servi masa de prânz la Domeniul Dracula Daneș din apropierea Sighișoarei:

https://dracul.ro/restaurant-dracula-danes/

Detalii despre cazare:

Aflată la doar 90 minute de București, între munții împăduriți, pe malul lacului Paltinu, Atra este locul unde te deconectezi de rutină zilnică și te relaxezi cu adevărat. Fie că vii pentru o zi în mijlocul naturii și un prânz fine dining, pentru o escapadă de weekend sau o vacanță de familie, la ATRA vei avea de fiecare dată o experiență personalizată și vei petrece momente memorabile.

Experiența ATRA (110 EURO):

Servicii incluse:

• cazare in una din cele 9 camere ale pensiunii
• mic dejun, cina a la carte vineri
• cina tasting menu sambata
• activitatile enumerate in program

Servicii neincluse:

• transport
• mesele de prânz

Experiența UNO (205 EURO):

Servicii incluse:

• cazare in resedinta privata vila UNO
• cina a la carte vineri
• cina tasting menu sambata
• activitatile enumerate in program

Servicii neincluse:

• transport
• mesele de prânz

Itinerar:

Ziua 1

Sosire la Teșilă, după care vă invitam la o plimbare până pe malul lacului pe pajiștea pensiunii. Daca doriți să vă testați spiritul de aventurier, putem să-l însoțim pe Leontin, culegătorul și ghidul local în călătoria lui prin pădure, la cules de ciuperci, fructe de pădure și ierburi de sezon. Seara, când veți ajunge înapoi la Atra, veți fi invitat la o cina cu un meniu pregătit preponderent din produse locale.

Ziua 2

Începeți dimineața pe terasă în natură sălbatică și soare cu cafea sau ceai. Trageți perdelele și soarele vă vă răsfăța cu razele sale din prima oră. Deschide fereastra pentru a lăsă aerul proaspăt. Bucurați-vă de liniștea dimineții pe terasă, cu cafea sau ceai. Nu vă deranjează timpul, aici pare să se oprească în loc. Atingerea vântului, sunetul copacilor și curgerea apelor sunt singurele semne ale unei vieți și a unei naturi în mișcare, care se întâmplă chiar acum. Sfatul nostru este să petreci cât mai mult timp afară, aerul curat și sunetul frumos al adunării apei din baraj, te vor relaxa și te vor pregăti, de asemenea, pentru cel mai bun somn din ultima vreme. Seara vă veti bucura de o experienșa gastronomică de food & wine pairing – o cină tasting menu, unde fiecare fel de mancare va fi asociat cu un pahar de vin, chiar si desertul.

Ziua 3

Petrece restul timpului savurând o carte bună, într-o liniște deplină la malul râului sau într-un hamac. De asemenea, puteți folosi bicicletele pensiunii, pentru a explora Valea Doftanei.

sfaturi:

• copiii cu vârste cuprinse între 0-7 ani beneficiază de gratuitate la cazare fără loc suplimentar, având mic dejun inclus.
• copiii între (7 – 14) ani beneficiază de 50% discount la cazare cu loc suplimentar, avănd micul dejun inclus.

Măsuri de prevenire COVID-19!

Personalul respectă măsurile de protejare împotriva COVID-19 recomandate prin ordinul nr. 1.731/832/2020 al ministrului Economiei și al ministrului sănătății, acordând atenție, în special următoarelor situații: cazarea oaspeților, serviciile conexe (servicii de alimentație, curățenie) și interacțiunile specifice (oaspeți-oaspeți, personal-oaspeți și personal-personal). Măsurile de bază pentru protejarea împotriva COVID-19 sunt: igiena mâinilor, distanțarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, respectarea igienei respiratorii și respectarea recomandării de a rămâne acasă și de a solicita asistență medicală medicului de familie, daca există simptome specifice bolii.

Locațiile sunt echipate cu:
• dezinfectant/șervețele cu efect antibacterian pentru curățarea suprafețelor;
• măști pentru față (de unică folosință);
• mănuși (de unică folosință).
• se va urmări să existe suficient săpun și soluții dezinfectante.

Pe langă aceste recomandări, ordinul prevede și interdicții, cum sunt cele referitoare la partea de restaurant, cafenele și baruri, a căror funcționare rămâne restrictionată inclusiv în cadrul hotelurilor și pensiunilor.

Condiții de plată și anulare:

• se achită integral la rezervare
• în cazul pachetelor achitate prin vouchere de vacanță: în caz de anulare, contravaloarea sejurului NU se rambursează, indiferent de motivul invocat. Există posibilitatea reprogramării pentru o altă perioadă.
• reprogramarea gratuita în situația îmbolnăvirii cu virusul COVID-19

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Vara!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 110-205 Euro

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!


Detalii despre cazare: