Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend România

Farmecul Boieresc al Olteniei

Măldărești

Aici fiecare colț își poartă farmecul în detalii: albul maiestuos al zidurilor, mobilierul istoric cu ștaif, lăzile de zestre sau cerdacul cu arcade, de unde boierii de altădată priveau depărtările. Și pentru că nu se poate răsfăț fără ospăt, o masă la conac este un moment de rafinament, dar și de vervă, de vinuri oltenești acompaniate de taifas, totul în croiala îmbietoare a unor meniuri cu nume de poveste: Prânzul boierului, Cină domniței, sau Dineul dichisit al jupânesei. Iar mai departe, la deșert, istoriile se țes cu aceeași savoare…

Aflat la poalele dealului Măgura Slătioarei, Conacul lui Maldăr este înconjurat de un parc mare cu o piscină în aer liber. Acest fost conac istoric include un restaurant care serveşte specialităţi olteneşti tradiţionale şi preparate din bucătăria internaţională. Proprietatea oferă acces gratuit la internet Wi-Fi. Camerele izolate fonic, cu mobilier autentic din lemn şi decor tradiţional românesc, sunt dotate cu TV cu ecran plat cu programe prin cablu. Baia privată are duş, halate şi articole de toaletă gratuite. Recepţia conacului este disponibilă nonstop. Se oferă un mic dejun tip bufet şi parcare privată gratuită. Grădina mare include şi un loc de joacă pentru copii. Orăşelul Horezu este la 4 km de proprietate, iar oraşul Râmnicu Vâlcea se află la mai puţîn de 45 de minute de mers cu maşina. Peştera Muierii este la 28 km de proprietate, în timp ce staţiunea balneară Băile Olăneşti este la 38 km.

Detalii despre cazare:

Bucură-te de una dintre cele 18 camere ale conacului, fiecare cu povestea sa, încrustată în detalii șarmante: mobilier istoric autentic, scoarțe si covoare traditionale, lăzi de zestre si panzeturi scrobite.

Servicii incluse:

• cazare 2 nopți
• mic dejun

Servicii neincluse:

• transport
• alte mese decât cele menționate

Itinerar:

Ziua 1

Bucură-te de una dintre cele 18 camere ale conacului, fiecare cu povestea sa, încrustată în detalii șarmante: mobilier istoric autentic, scoarțe si covoare traditionale, lăzi de zestre si panzeturi scrobite. O poveste reconfortantă, în care te poți cufunda ca să uiti de orice zgomot și iures al lumii de azi. Pentru că uneori, viața merită trăită așa cum o trăiau boierii noștri de-altădată. Între perne moi, în lentoare și momente dichisite.

Ziua 2

Cum îti poti începe o zi de rasfăț la conac? Cu o cafea aburindă, savurată în cerdacul stralucitor de alb, sub arcadele de unde boierii de odinioară priveau depărtările. În unele zile de vară, tot ce îți vei dori după un mic dejun îndestulat va fi o porție de soare blând lângă piscină.

Ziua 3

După o plimbare în livadă, încheiem weekendul cu o promisiune, aceea că iarna ne va gasi tot la conac, lângă șemineul din restaurant.

sfaturi:

• prânzul și cina costă în jur de 15 euro în care sunt incluse 3 feluri de mâncare

Măsuri de prevenire COVID-19!

Personalul respectă măsurile de protejare împotriva COVID-19 recomandate prin ordinul nr. 1.731/832/2020 al ministrului Economiei și al ministrului sănătății, acordând atenție, în special următoarelor situații: cazarea oaspeților, serviciile conexe (servicii de alimentație, curățenie) și interacțiunile specifice (oaspeți-oaspeți, personal-oaspeți și personal-personal). Măsurile de bază pentru protejarea împotriva COVID-19 sunt: igiena mâinilor, distanțarea fizică, evitarea atingerii ochilor, nasului și a gurii, respectarea igienei respiratorii și respectarea recomandării de a rămâne acasă și de a solicita asistență medicală medicului de familie, daca există simptome specifice bolii.

Locațiile sunt echipate cu:
• dezinfectant/șervețele cu efect antibacterian pentru curățarea suprafețelor;
• măști pentru față (de unică folosință);
• mănuși (de unică folosință).
• se va urmări să existe suficient săpun și soluții dezinfectante.

Pe langă aceste recomandări, ordinul prevede și interdicții, cum sunt cele referitoare la partea de restaurant, cafenele și baruri, a căror funcționare rămâne restrictionată inclusiv în cadrul hotelurilor și pensiunilor.

Condiții de plată și anulare:

• se achită integral la rezervare
• în cazul pachetelor achitate prin vouchere de vacanță: în caz de anulare, contravaloarea sejurului NU se rambursează, indiferent de motivul invocat. Există posibilitatea reprogramării pentru o altă perioadă.
• reprogramarea gratuita în situația îmbolnăvirii cu virusul COVID-19

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Primăvara!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 70 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!