Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend Europa

Drumeție printre elani

Oslo

Înconjurat de munți și mare, acest oraș compact, cult și distractiv are un simt palpabil al reinventiei.

Viața culturală
Vino la Oslo pentru a aduce un omagiu lui Edvard Munch și Henrik Ibsen, cei mai cunoscuți fii ai orașului. Dar nu pleca fără să descoperi și ceva din viață să culturală contemporană. Explorați unul dintre numeroasele sale muzee, cunoașteți scenă în plină expansiune a artei contemporane la una dintre galeriile sale comerciale sau pur și simplu va minunați de opera architectilor săi. Puteți, de asemenea, să va plimbați prin cartierele care ar putea fi deja familiare prin lucrările lui Karl Ove Knausgård, a căror serie de române autobiografice „Min Kamp” sunt așezate aici, împreună cu străzile întunecate ale scriitorilor de crime norvegiene-noir Jo Nesbø și Anne Holt.

Plăcerile naturale
Orizontul din Oslo ar putea fi aglomerat de macarale, dar această metropolă urbană în creștere rapidă este, de asemenea, unul dintre cele mai copleșitoare orașe verzi din lume. A câștigat onoarea de a fi numită Capitală Europeană Verde pentru 2019, printr-una transportul public excelent și un angajament real pentru producția durabilă de alimente și spațiul verde. Orașul este binecuvântat cu un număr mare de parcuri bucolice, iar căile navigabile și insulele Oslofjordului sunt la doar câteva minute distanță de centru, la fel că și pârtiile de schi și pădurile din Nordmarka.

Capitală culinară
Odată cunoscută doar pentru hoț dog și prețuri ridicate, scenă culinară din Oslo a devenit, în prezent, o destinație culinară în sine. Această schimbare delicioasă cuprinde totul, de la cel mai nordic restaurant cu trei stele Michelin din lume (Maaemo), până la cafenele de cartier, și de bucătăria fusion fabuloasă, până la celebrarea preparatelor tradiționale, cum ar fi creveții „peel-and-eat” și chiar și polse, celebrul hoț dog. Orașul este recunoscut, de asemenea, și pentru sushi și pizza, ambele putând concura acum pe scenă mondială.

Detalii despre cazare:

Hotel Cecil, certificat că fiind un hotel ecologic, este situat central, chiar lângă clădirea parlamentului Stortinget, stradă Karl Johans, cartierul Aker Brygge pe malul apei și primăria din Oslo. Acest hotel atrium din inima orașului Oslo este la doar câțiva pași de restaurante, viață de noapte, cumpărături și opțiuni de divertisment. Oaspeții se pot bucură de acces gratuit la internet WiFi și de un popular mic dejun tip bufet. Camerele Hotelului Thon Cecil au minibar și TV cu funcții inteligente. Multe includ o zona de relaxare.

Servicii incluse:

• bilet avion BLUE AIR
• bagaj de cala 23 kg
• cazare 3 nopti cu mic dejun in Oslo, loc in camera dubla
• transfer aeroport-hotel-aeroport
• drumetia printre elani din ziua 2

Servicii neincluse:

• asigurare medicala si storno
• cheltuieli personale

Itinerar:

Ziua 1

Zburați după-amiază, din București, spre Oslo, unde ajungeți în cursul serii. La sosire faceți transferul privat către hotelul din Oslo pentru check-în.

Ziua 2

În prima parte a zilei aveți timp liber la dispoziție în centrul orașului pentru că partea două a zilei o avem rezervată pentru „Drumetia printre elani”.

La ora 15.00 ghidul va va prelua de la Akershusstranda 13, locația din centrul orașului Oslo. De acolo veți fi transportat într-unul dintre vehiculele organizatorilor, timp de aproximativ 20 de minute, până la marginea pădurii de unde va începe drumetia. Traseul îl veți face pe jos sau pantofii speciali pentru zăpadă, parțial pe trasee și parțial prin tufișuri într-o pădure densă unde există o mulțime de elani. Această este o zona sălbatică autentică, chiar dacă este aproape de Oslo. Veți merge încet și veți face tot posibilul să nu faceți zgomot în timp ce încercați să observați aceste animale impresionante. Nu se văd întotdeauna animalele în aceste tururi, dar întotdeauna se găsesc urme ale acestora.

Ziua 3

Puteți începe această zi cu o croazieră pe Oslofjord. Va veți bucură de o nouă perspectiva asupra peisajului impecabil din Oslo într-o croazieră turistică de-a lungul fiordului Oslofjord.

Oslo este situat la capul fiordului Oslo (Oslofjorden în norvegiană) și este înconjurat de dealuri împădurite. Este un oraș uimitor, iar cel mai bun mod de a-i aprecia frumusețea este o croazieră relaxantă. În această călătorie de două ore, descoperiți peisajul de pe o barcă. Veți naviga pe lângă numeroase insule, inclusiv Hovedøya și Farul Dyna, prin orificii înguste și în golfuri adăpostite, astfel încât să puteți captura capitală din diferite unghiuri. Veți trece pe lângă Opera din Oslo, că găzduiește ansamblul Național Norvegian de Opera și Balet. Oslo este situat la capul fiordului Oslo (Oslofjorden in norvegiana) si este inconjurat de dealuri impadurite. Este un oras uimitor, iar cel mai bun mod de a-i aprecia frumusetea este o croaziera relaxanta. In aceasta calatorie de doua ore, descoperiti peisajul de pe o barca. Veti naviga pe langa numeroase insule, inclusiv Hovedøya si Farul Dyna, prin orificii inguste si in golfuri adapostite, astfel incat sa puteti captura capitala din diferite unghiuri. Veti trece pe langa Opera din Oslo, ca gazduieste ansamblul National Norvegian de Opera si Balet.

Ziua 4

Dacă nu ați terminat de vizitat toate obiectivele de mai sus, în prima partea a zilei puteți face acest lucru pentru că transferul către aeroport se face în cursul după-amiezei. Cursa dvs decolează la ora 20:25.

Perioadă recomandată: Iarna!

(grupuri, familii, cupluri)
885 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!