Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Disneyland

Paris | Sejur 2 nopți

Insula Aventurilor, labirintul lui Alice din Țara Minunilor, ținutul lui Indiana Jones și o mulțime de atracții magice inspirate de cele mai fanteziste povești ale copilăriei vă așteaptă la Disneyland Park. O vizită la Disney, fie că este vorba despre Disneyland Park sau Walt Disney Studios, este o escapadă în timp și spațiu care se va dovedi fascinantă atât pentru copii cât și pentru părinți.

Parcul este complet echipat astfel încât să primească și copii foarte mici – de la atracții pentru ei, la cărucioare, servicii de baby-sitting și meniuri adecvate lor, parcul este gândit astfel incat să facă vacanța familiilor cât mai specială.

Ca să aveți parte de cea mai bună experiență, va recomandam un pachet care vă oferă cazare în hotelurile tematice din parc, acces in parc și seri tematice, pentru ca întreaga zi să aibă un aer de poveste.

PACHETELE INCLUD BILETE ÎN PARCURI PENTRU 3 ZILE

Pachet GO:

Disney's Hotel Santa Fe este situat la 20 de minute de mers pe jos de parcurile Disney și la 18 minute de gara RER Marne-la-Vallée Chessy. Facilități hotel: recepție deschisă nonstop, depozit de bagaje, magazin Disney, WiFi şi parcare gratuite. În incinta hotelului personajele Disney își fac prezența spre amuzamentul copiilor. Hotelul oferă oaspeților, contra cost, mic dejun continental și cină la restaurantul din incinta. De asemenea, sunt disponibile distribuitoare automate de gustări și băuturi răcoritoare.

Regim de masă: Fără masă inclusă!

Facilități pentru copii:

• baie proprie
• Wifi gratuit
• parcare gratuită

Pachet ENJOY:

Disney's Sequoia Lodge se află la 14 minute de mers pe jos de parcurile Disney și gara RER Marne-la-Vallée Chessy. Acest hotel are tematică inspirată de povestea puiului de caprioara Bambi. Facilitati hotel: piscină interioară încălzită, tobogan de apă, cadă cu hidromasaj, piscină în aer liber, accesul la internet WiFi şi parcarea sunt gratuite. In fiecare dimineață între orele 08:00 - 11:00, se poate servi micul dejun american contra cost. Oaspeții se pot bucura si de cina într-unul din restaurantele complexului. De asemenea, hotelul are distribuitoare automate cu gustări și băuturi răcoritoare.

Regim de masă: Fără masă inclusă!

Facilități pentru copii:

• aer condiționat
• tv cu ecran plat
• baie privată cu cadă

Pachet WOW:

Acest hotel cu influențe victoriene oferă o piscină interioară încălzită, grădină, terasă, WiFi, parcare și un centru cu servicii de baby-sitting gratuite. La hotel oaspeții se pot bucură de micul dejun sau de cină, contra cost, la unul dintre restaurantele din incinta sau pot savura băuturi și gustări la bar. Hotelul are serviciul de room service non-stop. În incinta, hotelul pune la dispoziție automate de gustări și băuturi răcoritoare.

Regim de masă: Fără masă inclusă!

Facilități pentru copii:

• aer condiționat
• tv cu ecran plat
• baie privată cu cadă

Pachet GO

Începând de la

240 EURO

de persoană / cameră dublă

Pachet ENJOY

Începând de la

270 EURO

de persoană / cameră dublă

Pachet WOW

Începând de la

790 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!