Republicii 10
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Wellness Travel

Event “De vorbă cu mama”

Octombrie 2022, PORTAL Village
(*acest eveniment este destinat persoanelor peste 16 ani)

O mamă pentru o fiică este un model, cea mai bună prietenă, este o persoană pe care te poți baza oricând. Pentru mamă, fiica ei reprezintă întregul univers... Relația dintre o mamă și fiică se schimbă neîncetat insă sentimentele rămân neschimbate.

Acest tip de relație ajută fiica să creeze orice altă relație din viața sa de adult sau tânăr adult. Prin urmare, este o relație valoroasă și plină de unicitate pentru fiecare femeie. Dacă această relație este una sănătoasă, ea poate fi cel mai sigur refugiu pentru o femeie pe tot parcursul călătoriei ei prin viață. Pentru ca relația mamă fiică să fie sănătoasă avem nevoie să redevenim conștienți de momentele în care suntem ancorați în aici si acum, de momentele care ne umplu prezentul.

Detalii despre cazare:

Prin îmbinarea ideală dintre ancestral și ultima tehnologie, PORTAL Village susține parteneriatul vital dintre Om și Natură. Cele 8 bungalow-uri conferă confortul și luxul unui weekend bine-meritat, iar la bistro găsești întotdeauna preparate delicioase, autentice. preparate cu ingrediente din grădină sau din împrejurimi. Locul de relaxare, Vortex Spa îți propune momente de răgaz, de liniște și bunăstare. PORTAL este locul în care ai timp și loc să te regăsești și să te conectezi la tine și la natură.

Acest eveniment își propune să ajute mamele și fiicele să își întărească relația pentru ca aceasta să devină o conexiune prețioasă. Și își mai propune să vă ofere un weekend de relaxare, voie bună și o stare de bine în mijlocul grupului.

Servicii incluse:

• cazare 2 nopți în bungalow de două persoane
• pensiune completă cu 3 mese pe zi, include băuturi alcoolice și nealcoolice, gustări între mese
• degustare de vin
• activități de mindfulness, plimbare în pădure și reconectare

Servicii neincluse:

• asigurare de sănătate și storno
• transport

Itinerar:

Ziua 1

17:00 – Sosire la Portal Village, preluarea bungalow-ului propriu.
18:00 – “Întoarcerea” acasă și interconectare
20:00 – cină cu degustare de vin

Ziua 2

9:00 – Mic dejun
10:00 - Exercițiu pentru conectare
11:30 - Exerciții în diade cu scopul de redescoperire a aspectelor ce ne diferențiază, ne fac unice și au puterea de a ne redescoperi una pe cealaltă. Discuții de grup, feedback și împărtășiri
13:00 - Prânz
15:00 - Redescoperirea poveștii care ne poartă prin viață dinainte să fim conștienți de ea
16:00 - Exerciții de conectare la valorile care ne susțin relația mamă-fiică
- Sărbătorirea relației unice dintre mamă și fiică
- Discuții de grup, feedback și împărtășiri de închidere de seară
19:30 – Cină

Ziua 3

9:00 – Mic dejun
10:00 – Program de încheiere
- Plimbare în pădure
- Exercițiu de mindfulness
- Rămas bun!

O experiență WENS Travel & Andreea Bob

(De vorbă cu mama)
629 EURO

cuplu mamă-fiică, bungalow individual

Rezervă acum!