Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Inspire your trip

Cuba – plaje de vis & ritmuri senzuale

Cuba, bijuteria strălucitoare din coroana Caraibelor, își deschide porțile către o poveste veche, țesută cu arome tropicale și ritmuri pasionale. Aici, timpul dansează în pas sincopat, iar mozaicul cultural își dezvăluie frumusețea în fiecare colț de stradă. Pe plajele nesfârșite și în orașele istorice, Cuba respiră povestea sa bogată, ca o melodie arhaică plină de suflet.

Servicii incluse:

• 7 nopti cazare cu all inclusive
• Transport avion pe ruta București - Paris - Havana, și retur
• Bagaj de cala, 20 kg de persoana
• Bagaj de mana
• Taxele de aeroport
• Transfer aeroport – hotel – aeroport

Servicii Neincluse:

• Alte servicii ce nu sunt mentionate ca fiind incluse
• Excursiile optionale, alte cheltuieli personale
• Taxa de viza aproximativ 26 euro/ persoana.

Havana:

Havana, capitala mândră a Cubei, este o pictură vie în culori vibrante. Străzile sale pavate spun povestea unui trecut bogat, iar clădirile coloniale se înalță ca mărturie a unei eleganțe trecute. În Havana Vieja, umbrele timpului se împletesc cu muzica de stradă, creând o simfonie a amintirilor. Malecon, faleza ce leagă orașul de mare, devine o scenă de teatru în care soarele își ia adio într-un dans aprins de culori.

Sugestii de activități și locuri de explorat:

1.Havana Vieja: În inima orașului, Havana Vieja te răsfață cu străzi pavate, clădiri coloniale și piețe istorice. O călătorie în trecut, unde fiecare colț dezvăluie o poveste.

2.Malecon: Faleza Malecon este locul unde marea îmbrățișează orașul. Plimbă-te de-a lungul ei pentru a simți ritmul vieții cubaneze și pentru apusuri de soare de neuitat.

3.Fabrica de Tutun “Partagás”: La Fabrica de Tutun Partagás, descoperiți arta tradițională a fabricării trabucurilor cubaneze. O incursiune în lumea fascinantă a mirosurilor și a meșteșugului.

4.El Capitolio: Cu o arhitectură impresionantă, El Capitolio reprezintă o bijuterie istorică. Oferă o privire în istoria și cultura bogată a Cubei.

5.Muzeul Național de Artă Decorativă: Muzeul oferă o incursiune în eleganța cubaneză, găzduind colecții excepționale de mobilier, porțelan și obiecte de artă.

6.Fabrica de Rom “Havana Club”: Descoperiți secretele delicioase ale romului cubanez la Fabrica de Rom Havana Club. O experiență pentru simțurile tale, explorând aroma și tradiția.

Varadero:

Varadero, perla strălucitoare a Cubei, te invită să pășești într-un vis cu nisip fin și ape cristaline. Aici, valurile Oceanului Atlantic își șoptesc secrete pe malurile plajelor întinse, iar razele soarelui dansează cu umbrele palmierilor. Resorturile luxuriante se ridică precum palate ale relaxării, iar marea devine o oglindă pentru cerurile senine. Varadero, o poezie scrisă în nisip, rămâne o destinație în care timpul își pierde sensul, iar sufletul se odihnește sub adierea dulce a brizei tropicale.

Sugestii de activități și locuri de explorat:

1.Plajele din Varadero: Cu nisip fin și ape cristaline, plajele din Varadero sunt un rai tropical. Relaxare sub soare, ape calde și brize blânde

2.Parque Josone: Oază verde în mijlocul orașului, Parque Josone oferă grădini frumoase, lacuri, și terase liniștite. Perfect pentru o plimbare relaxantă sau o pauză în natură.

3. Delfinariul Varadero: Pentru o experiență captivantă, vizitați Delfinariul Varadero. Interacțiunea cu delfinii și spectacolele fascinante sunt memorabile pentru toate vârstele.

4.Peninsula Hicacos: Explorați Peninsula Hicacos pentru a descoperi plajele sălbatice, lagunele și vegetația tropicală. Un paradis natural pentru pasionații de natură.

5.Cueva Saturno: Pentru o aventură subacvatică, explorați Cueva Saturno, o peșteră cu apă cristalină și formațiuni stâncoase subacvatice. Perfectă pentru snorkeling sau scufundări ușoare.

6.Varadero Golf Club: Pentru iubitorii de golf, Varadero Golf Club oferă terenuri bine întreținute și vederi spectaculoase asupra mării. O modalitate relaxantă de a petrece o zi.

TARIFE ÎNCEPÂND DE LA

2200€ / PERSOANĂ

Ne vedem în aventură!

Cere ofertă!