Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Inspire your trip

Belgia - Arome Rafinate & Atmosferă Boemă

Belgia te îmbie cu farmecul său inconfundabil în fiecare colț al țării. În Anvers, vei descoperi o lume modernă, unde moda, arta și arhitectura se îmbină într-o perfectă armonie, în timp ce în Brugge vei fi purtat înapoi în timp, pe străduțe pietruite și sub poduri romantice, descoperind povestea medievală a regiunii. Lasă-te îmbrățișat de atmosfera vibrantă în Ghent, un oraș ce te cheamă să explorezi peisajele sale pitorești și istoria fascinantă a castelelor… Bineînțeles că nu poți părăsi Belgia fără să savurezi cele mai rafinate ciocolate. Atelierele de ciocolată din Bruxelles îți deschid ușile către arome divine și texturi fine. Maeștrii ciocolatieri creează opere de artă dulci, oferindu-ți o experiență senzorială inegalabilă. Cu fiecare pas, Belgia dezvăluie secretele sale, transformând călătoria ta într-o experiență de neuitat, plină de descoperiri și aventuri.

Servicii incluse:

• Tariful este calculat pentru o persoana/loc in camera dubla si includ
• Bilet de avion conform orarului din tabel si un bagaj de mana cu dimensiuni 40x30x20 cm
• taxe de aeroport
• 3 nopti cazare in camera dubla, mic dejun inclus
• 1 noapte cazare in camera dubla, fara masa
• Tur gastronomic ghidat in Ghent (cu bilet de tren inclus Bruges-Ghent-Bruges)

Servicii Neincluse:

• Alte mese si cheltuieli personale
• Locuri preferentiale in avion
• Bagaj de cala / Wizz Priority
• Asigurarea medicala si storno
• Taxa de oras
• Intrarile la obiective turistice
• Excursiile si activitatile optionale propuse in program
• Transferurile intre orase/rent a car

Itinerar:

Ziua 1 Bruxelles

Vacanța începe în Aeroportul Internațional Avram Iancu la ora 12:25, unde vă veți pregăti pentru zborul către Bruxelles Charleroi, cu compania Wizz Air. La ora 15:55 veți ajunge la destinație, iar până în Bruxelles vă putem oferi un transfer privat, închiriere de mașină sau un transfer cu mijloace de transport în comun care va dura aproximativ o oră.

Bruxelles este un oraș bogat în istorie, arhitectură, gastronomie și cultură, un oraș plin de viață în care se întâmplă mereu ceva. După formalitățile de cazare, vă propunem să explorați orașul și să luați cina la unul dintre restaurantele care servesc mâncare cu specific local. Câteva exemple de restaurante care se află în topul preferințelor turiștilor sunt: Fin de Siècle, Le Chou de Bruxelles, 9 et Voisins.

După cină, vă propunem o plimbare prin zona centrală a orașului. Aici puteți admira Marea Piață, care este înconjurată de mai multe clădiri de importanță istorică și arhitecturală. Nu trebuie ratată o plimbare prin Galeriile Saint Hubert, unde puteți face câteva cumpărături sau să savurați pralinele belgiene.

Ziua 2 Anvers

După servirea micului dejun și check-out la hotel, vă propunem să vă îndreptați către Anvers, unde puteți ajunge cu un transfer privat sau cu mijloace de transport în comun care va dura mai puțin de o oră. Orașul Anvers este un amestec de istorie, cultură, artă și divertisment.

Plonjați într-un tur interactiv al fabricii de bere din orașul Anvers. Aflați totul despre Anvers ca oraș al berii, despre istoria berii belgiene și despre întregul proces de fabricare a berii în diverse încăperi tematice. Numeroase efecte interactive și audiovizuale asigură o experiență complet captivantă. Pe podul de patru metri înălțime din berărie, puteți simți puterea fabricii de bere. Veți fi serviți cu o bere perfect turnată înainte și în timpul vizitei (activitate opțională).

Pentru a lua masa, vă recomandăm câteva restaurante care se află în topul preferințelor turiștilor: Ernest Bistro, Bolivar, Meat Factory sau puteți oricând să faceți o oprire scurtă pentru a gusta acei celebri cartofi prăjiți, care reprezintă o parte esențială a dietei belgiene.

Ziua 3 Bruges

După servirea micului dejun și check-out la hotel, călătoria continuă spre orașul medieval Bruges. Transferul poate fi realizat cu trenul și va dura aproximativ 1 oră și 30 de minute, sau vă putem oferi un transfer privat.

Vă propunem un tur privat pe jos și o plimbare cu barca pe canal prin orașul medieval Bruges. În timpul turului de oraș, veți vedea Lacul Iubirii, Begijnhof (fondat în 1245), Piața Walplein, Stoofstraat, Vechiul Spital Sfântul Ioan, Biserica Maicii Domnului, Palatul Gruuthuse, Canalul Dijver, Rozenhoedkaai, Piața Tăbăcarilor (Huidenvettersplein), Piața Burg cu Primăria gotică, Bazilica Sfântului Sânge și Piața Pieței (Grote Markt) cu Belfort. Vizita se va încheia cu o plimbare cu barca prin canalele orașului (activitate opțională).

Vă propunem să participați la un atelier de ciocolată belgiană, unde învățați cum să deveniți ciocolatier și să vă creați propriile ciocolate belgiene. Pe parcursul atelierului de 2,5 ore, puteți stăpâni trucurile și sfaturile necesare pentru a realiza praline și ciocolate mendiante delicioase. Veți face cel puțin 30 de ciocolate, pe care le puteți savura acolo sau le puteți lua acasă pentru familie și prieteni. Cu aceste tehnici ușoare și cu teoria ciocolatei, veți putea să vă faceți și propriile ciocolate odată ce vă întoarceți acasă (activitate opțională).

Vă recomandăm să vă bucurați de o degustare a 3 beri locale, apoi să pregătiți atâtea vafe câte puteți mânca, cu toate ingredientele și echipamentul de gătit furnizate. Începeți cu o experiență de degustare a berii. Gustați 3 tipuri diferite de bere belgiană și obțineți informații despre fiecare bere. Apoi, alegeți una pe care să o adăugați la aluatul de vafe. În continuare, este timpul să vă murdăriți mâinile, să vă împărțiți în echipe de câte două persoane și să treceți în spatele unei stații de gătit. Fiți ghidați pas cu pas prin procesul de preparare a vafelor. În cele din urmă, coaceți-vă propriile vafe belgiene și savurați-le cu toppingul și bere. Alegeți dintr-o gamă largă de toppinguri pentru a vă decora vafele - fructe proaspete, ciocolată, frișcă, Nutella și multe altele (activitate opțională).

Pentru servirea mesei, vă recomandăm următoarele restaurante care se află în topul preferințelor turiștilor: Park Restaurant, Sfeerbistro De Twijfelaar, Bruut.

Ziua 4
Ghent

Ziua a patra este dedicată unei experiențe gastronomice de neuitat. Vă veți îndrepta cu trenul către Ghent, iar aici veți avea parte de un tur gastronomic ghidat în care combinați vizitarea obiectivelor turistice cu degustarea alimentelor locale. Vă veți întâlni cu ghidul în centrul istoric al orașului Ghent și vă veți îndrepta către Korenmarkt, o piață istorică situată între Portul Vechi și Biserica Sfântul Nicolae. Veți face o plimbare pe străzile pietruite și veți admira râurile care se intersectează și care dau acestui oraș farmecul său. Pe parcursul acestui tur, veți face 5 opriri pentru a savura câte o specialitate culinară sau o băutură. Turul se va încheia în apropierea centrului istoric al orașului, locul ideal pentru a putea continua explorarea pe cont propriu. Pentru acest tur, vă putem îndruma către un transfer cu mijloace de transport în comun pe ruta Bruges – Ghent – Bruges sau vă putem ajuta cu un transfer privat.

Ziua 5
Bruxelles

După micul dejun și check-out la hotel, vă propunem să vă îndreptați către orașul Bruxelles. Transferul se poate realiza cu trenul (cost aproximativ 20 euro / persoană).

Aflați povestea ciocolatei și transformarea ei în produse finite la muzeul Choco-Story din Bruxelles. Explorați cultura de cacao în timp ce vă plimbați printre exponate, asistați la o demonstrație a unui ciocolatier și vă bucurați de degustări de ciocolată (activitate opțională).

Descoperiți berile legendare ale Belgiei în această experiență de degustare a berii belgiene. Aflați totul despre istoria intrigantă din spatele berii trapiste și savurați una dintre berile lor puternice la primul bar. Lăsați ghidul dumneavoastră să vă prezinte ceea ce mulți pasionați consideră cea mai mare și mai diversă cultură a berii din lume, înrădăcinată în tradiție și hrănită de inovație (activitate opțională).

Bucurați-vă de o experiență autentică la Bruxelles în acest tur pietonal și admirați monumentele istorice din jurul Grand Place. Întâlnirea cu ghidul va avea loc la Grand Place, inima orașului, cu o introducere în istorie. Apoi gustați unele dintre cele mai bune ciocolate pe care le avem în Bruxelles: o trufă delicioasă cu umplutură de șampanie. Vedeți Manneken Pis, cel mai faimos cetățean belgian. Descoperiți apoi gama uimitoare de beri de calitate și de bere artizanală din oraș. Gustați unele dintre cele mai tradiționale beri într-una dintre cele mai vechi taverne din Bruxelles. În continuare, gustați din bucătăria locală cu degustări de midii, chifteluțe în sos de roșii cu cireșe, gratinate și multe altele. Completați-vă experiența gastronomică cu o adevărată wafă de Bruxelles (activitate opțională).

Ziua 6
Bruxelles - Cluj

Lăsând în urmă ciocolata, berea și tot ce a oferit experiența belgiană, vă veți îndrepta către aeroportul din Charleroi pentru zborul de retur. Zborul este dimineața devreme, iar pentru transfer puteți opta pentru un transfer privat sau un mijloc de transport în comun.

Excursii și activități opționale:

Tur interactiv al fabricii de bere De Koninck din orașul Anvers - 19 euro/persoană
Tur ghidat pe jos și plimbare cu barca pe canal în Bruges – 36 euro/persoană
Atelier de ciocolată în Bruges – 55 euro/persoană
Atelier de făcut vafe belgiene cu degustare de bere în Bruges – 52 euro/persoană
Intrarea la Muzeul de ciocolată cu degustare în Bruxelles – 15 euro/persoană
Experiența de degustare de bere belgiană la Bruxelles – 44 euro/persoană
Tur pe jos cu prânz belgian, ciocolată și bere în Bruxelles – 102 euro/persoană

TARIFE ÎNCEPÂND DE LA

705€ / PERSOANĂ

Ne vedem în aventură!

Cere ofertă!