Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend Europa

Artă culinară Daneză!

Copenhaga

În puțîn mai mult de un deceniu, Copenhaga și-a ridicat nivelul de la bucătărie simplistă la centru al artei culinare. În capitală daneză puteți găși nu mai puțîn de 15 restaurante cu stele Michelin, mai mult decât in orice altă capitală scandinavă. În ultimii ani, sous chefi din numeroase bucătării cu profil înalt și-au întins propriile aripi, deschizând un șir de noi restaurante in care priceperea culinară vine cu un preț accesibil. În tot orașul, restaurantele oferă produse organice pure din propriile sere, grădini si ferme.

Numai aici graba de dimineață a bicicliștilor arată că un spectacol pe roți. Uită de Milano, când vine vorba de stil, este greu să-i învingi pe locuitorii din Copenhaga. Puțini oameni au o astfel de pricepere pentru o mișcare fără efort, condusă de respectul pentru simplitate, detaliu și frumusețe subevaluată. Aceste principii conduc totul, de la indicatoarele de stradă moderne din Copenhaga, la mobilierul și iluminatul sau de renume mondial, și până la ceramică și sticlăria clădirilor. Împreună au creat un oraș cu o plăcere vizuală nesfârșita; un loc în care chiar și cele mai banale activități sunt îmbinate cu un sentiment de încântare.

Detalii despre cazare:

Acest hotel administrat de o familie se află în districtul Vesterbro, la 5 minute de mers pe jos de gara centrală din Copenhaga și de grădinile Tivoli. Pune la dispoziție biciclete de închiriat și un bufet de mic dejun scandinav. Camerele moderne de la Absalon au decor plin de culoare, realizat de Designers Guild, un birou și un TV cu ecran plat cu canale prin cablu. Sunt dotate cu frigider și cutie de valori. Micul dejun include produse de patiserie daneze, pâine fără gluten și marmeladă delicioasă. Oaspeții pot savura o cafea după-amiază sau o băutură răcoritoare în hol sau în curtea hotelului. Hotelul este aproape de popularul cartier Kødbyen (cartierul carmangeriilor). Personalul poate recomandă multe baruri și restaurante moderne aflate în apropiere.

Servicii incluse:

• bilet avion BLUE AIR
• bagaj de cala 23 kg
• cazare 4 nopti cu mic dejun in Copenhaga, loc in camera dubla
• transfer aeroport-hotel-aeroport
• cursul “Arta patiseriei daneze” din ziua 3
“Curs de Cina Nordica” din ziua 4

Servicii neincluse:

• asigurare medicala si storno
• cheltuieli personale

Itinerar:

Ziua 1

Zburăm după-amiază din București spre Copenhaga. La sosire faceți transferul privat către hotelul din Copenhaga pentru check-in.

Ziua 2

În această zi veți avea timp liber pentru a vizită principalele atracții pe care le oferă orașul:
King's Square – O piață emblematică în jurul căreia puteți vedea uimitoare hoteluri și teatre din secolul al XVIII-lea.
Frederiks Kirke (Marmorkirken) - cea mai uimitoare biserica din Copenhaga, o bijuterie arhitecturală
Amalienborg Palace - reședința reginei și a prințului moștenitor. Aici puteți află povești despre drame regale și să obțineți o perspectiva fantastică asupra culturii daneze
The Little Mermaid – statuia care a devenit populară datorită lui Hans Christian Andersen, dar și studiourilor Disney.
Și multe altele

Ziua 3

Prima parte a acestei zile o rezervăm pentru un curs de aproximativ 4 ore, “Artă patiseriei daneze”. Vei descoperi artă de a face dulciuri tradiționale în timpul unei clase de patiserie daneză în Copenhaga. Ideală pentru iubitorii de mâncare, această experiență vine cu cunoștințele unui bucătar de patiserie profesionist și va oferă șansă de a întâlni alți călători cu gânduri similare. În plus, o durata scurtă face că această experiență să fie ideală pentru călătorii care doresc mai mult timp liber.

Ziua 4

Dacă mai aveți de vizitat una din atracțiile de mai sus, veți avea timp până la prânz pentru că după amiază este rezervată pentru un alt curs de 4 ore, curs ce începe la ora 16:30, “Curs de Cină Nordică”. Nouă bucătărie nordică a câștigat aprecieri la nivel mondial pentru inventivitatea și aromele sale îndrăznețe - iar o călătorie la Copenhaga este ocazia perfectă de a învață cum să gătești mâncăruri tradiționale daneze cu idei creative noi. În timpul acestui curs de gătit de mai multe ore, organizat în centrul orașului, veți învață să pregătiți o masă daneză cu 3 feluri de mâncare, fiind îndrumat pe parcurs de un instructor. După timpul petrecut în bucătărie, așezați-va să va bucurați de cină (3 feluri de mâncare) alături de un pahar de vin.

Ziua 5

Timp liber în cursul dimineții până la ora transferului spre aeroportul din Copenhaga pentru zborul spre casă. Avionul decolează la ora 13:10.

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Vara!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 849 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!