Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748

Build Portfolio with Beautiful & Stunning Showcase Layout!

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Celebration Weekend Europa

Aromele din nordul Portugaliei

Portugalia

Se spune că gusturile nu se discuta. Locuitorii din nordul Portugaliei va demonstrează contrariul. Aici se discuta despre mâncare, despre vinuri, despre culori și despre muzică. Pentru că suntem siguri că ați auzit de Porto, nu doar într-o sticlă, va recomandăm un periplu prin acest oraș boem din nordul Portugaliei.

Portugalia este un adevărat paradis în orice anotimp. Gastronomia și vinurile sunt de departe unul dintre punctele forțe ale zonei de nord, preparatele delicioase şi vinurile spectaculoase atrăgând turişti din toată lumea.

Detalii despre cazare:
Hotel Miragaia House 3*

Miragaia House este situat într-o clădire veche renovată complet, în apropiere de răul Duoro și la 11 km de aeroportul Porto. Că obiective principale distanță este de 400 m de Soares dos Reis Național Museum și la 500 m de Cristal Palace Gardens. Este un hotel boutique mic, cu numai 6 camere. Camerele au flat-screen TV, ibric pentru ceai și cafea precum și WiFi. Acestea sunt decorate cu elemente culturale braziliene și portugheze.

Servicii incluse:

• bilet de avion conform orarului din tabel, un bagaj de mana 8 kg, un bagaj de cala 23 kg
• taxe de aeroport;
• 3 nopti cazare in camera dubla deluxe cu mic dejun
• excursia din ziua 2 cu pranz si degustare de vin; ghid in limba engleza
• transfer privat aeroport-hotel-aeroport

Servicii neincluse:

• alte mese si cheltuieli personale;
• locuri preferentiale;
• asigurarea medicala si storno (80 lei/persoana)
• taxa de oras;
• acces la alte obiective turistice sau excursii optionale decat cele mentionate

Itinerar:

Ziua 1

La sosirea pe aeroportul din Porto va așteaptă transferul spre hotelul din centrul orașului. Transferul durează aproximativ jumătate de ora. Ajungeți la hotel, faceți check-în-ul și apoi începe relaxarea. Pe lângă multe atracții culturale, plajă și vizitatul cartierelor vechi, te sfătuim să te așezi la o terasă unde o să ai parte de o priveliște deosebită. Prânzul va merge perfect cu un deșert alături de un vin de Porto, cu arome migdalate, ușor dulcege. Cel mai bun ‘’mariaj’’ al vinului de Porto este cu ciocolată amară, cu brânză de Roquefort sau Camambert, cu nuci sau biscuiți și cu tort de ciocolată.

Ziua 2

Astăzi va așteaptă o zi plină. Dimineață devreme la ora 9, după micul dejun, veți fi preluați de la hotel pentru a porni în cunoașterea Văii Duoro. Valea este un sit înscris pe Lista Patrimoniului Mondial UNESCO și este de asemena una dintre cele mai vechi și importante regiuni viticole ale lumii. Această regiune producătoare de vinuri de excepție se prezintă că una dintre cele mai deosebite destinații de pe scenă turismului viticol european, cu nenumărate opțiuni de agrement și alimentație special concepute pentru iubitorii de vin. Situat în partea de nord a Portugaliei, la vest de regiunea Douro, Vinho Verde este delimitată de răul Minho și coasta atlantică. În Vinho Verde se produc vinuri tinere, albe, seci și ușoare

Ziua 3

E timpul să treceți podul Dom Luis în Vila Nova de Gaia și să va plimbați liniștiți pe străduțele înguste. Din când în când poposiți la una dintre cramele care oferă un tur și o degustare de vinuri. Nu veți regretă! Vinul de Porto este considerat drept un vin de meditație; nu se bea, ci se degusta. Când îl servim, nu vărsăm mult în pahar pentru că aromă se dispersează. Dacă îl agităm ușor în pahar, acesta îi va pune în evidență parfumul fin și echilibrat. Porto-ul alb este sugerat că aperitiv și se servește la o temperatura între 8-10 grade, vârstă optimă fiind de la 10 la 30 de ani.

TARIFELE SUNT VALABILE LA MOMENTUL OFERTEI, SE POT MODIFICA PÂNĂ LA MOMENTUL REZERVĂRII FERME.

Perioadă recomandată: Toamna!

(grupuri, familii, cupluri)
de la 567 EURO

de persoană / cameră dublă

Rezervă acum!