Clinicilor 39, Cluj-Napoca
0264-590-748
7 parcuri de distracții pentru sezonul de toamnă

7 parcuri de distracții pentru sezonul de toamnă

Parcurile de distracții au fost mereu o destinație perfectă pentru copiii de toate vârstele. Fiecare parc tematic are ceva special și așteaptă să-i descoperi magia! Toamna aceasta ai ocazia de a-ți crea noi amintiri alături de cei dragi, explorând tărâmurile fantastice ale personajelor tale preferate și o mulțime de activități care te vor duce într-o lume plină de aventură!
 
 
Recomandările pentru parcurile de distracții:
 
 
  • DISNEYLAND PARIS
  • LEGOLAND
  • GARDALAND
  • PORTAVENTURA WORLD
  • EFTELING
  • TIVOLI GARDENS
  • EUROPA PARK
 
sursă: canva.com
Orar de funcționare: 9:30 – 22:00

DISNEYLAND PARIS

Tărâmul Magic

 
Disneyland Paris este locul unde vei descoperi lumea magică a celor mai îndrăgite personaje ale copiilor, supereroi și povești de neuitat. Cele peste 50 de carusele te vor plimba prin lumea lui Peter Pan sau a Piraților din Caraibe unde îl vei putea întâlni chiar și pe faimosul căpitan Jack Sparrow. Imaginează-ți cum ar fi să te plimbi prin minunata lume a lui Mickey Mouse, să te lași purtat de muzică, dans și zâmbete, în timp ce savurezi o delicioasă înghețată! Dacă îți plac cumpărăturile, vei putea lua acasă o parte din tărâmul magic din magazinele Disneyland care oferă o colecție fantastică de suveniruri, cadouri, îmbrăcăminte și multe altele. Piesa de rezistență o reprezintă celebrele urechi Minnie Mouse care te vor contopi cu peisajul feeric. Parcul dispune de o mulțime de hoteluri spectaculoase, iar cazarea aici îți va transforma vacanța într-o experiență memorabilă.

LEGOLAND – GERMANIA

Construiește-ți Povestea

 

Fie că ești copil sau adult, lumea multicoloră a pieselor de lego te va fascina garantat. La LEGOLAND vei putea deveni un meșter iscusit construindu-ți propriul omuleț LEGO, asa cum dorești tu! În momentul în care vei atinge piesele de LEGO, inspirația și creativitatea te vor copleși, astfel încât vei realiza construcția visurilor tale! Pentru o aventură de neuitat poți încerca spectaculoasele carusele pentru toate vârstele precum Power Builder sau Flying Ninjago care te vor umple de adrenalină! Mai mult de atât, dacă dorești să experimentezi la maxim distracția nemărginită pe care o oferă acest parc, aici vei putea rămâne în satul de vacanță Legoland aflat în apropiere. Următorea zi o poți lua de la capăt încercând și alte activități, deoarece parcul este imens, cu atracții diverse astfel încât să nu te plictisești niciodată!

sursă: canva.com
Orar de funcționare: L-V 10:00 – 18:00
Weekend & Sărbători 10:00 – 19:00
sursă: pixabay.com

Orar de funcționare: L-V 10:00 – 17:00
Weekend 10:00 – 20:00/21:00

GARDALAND – ITALIA

Fantezia Devine Realitate 

 
Cel mai mare parc de distracții din Italia așteaptă să experimentezi adrenalina așa cum n-ai mai facut-o niciodată! Gardaland este locul unde vei putea să îți învingi fricile încercând caruselele spectaculoase destinate atât celor mici, cât și celor mari. Odată pătruns în acest parc vei fi uimit de imensa casă din copac a lui Prezemollo care așteaptă să-i descoperi secretele. Aici vei avea parte de o mulțime de spectacole, numere de magie și parade care-ți vor deschide apetitul pentru și mai multă distracție! Te-ai gândit cum ar fi să interacționezi cu lumea marină într-un singur parc? Ei bine, acesta îți oferă ocazia să faci o vizită la Gardaland Sea Life unde vei fi uimit de tunelul subacvatic prin care poți observa sute de specii marine precum rechini sau pisici de mare care înoată liber și necontenit deasupra ta! Gardaland este despre aventură, diestracție și adrenalină!

PORTAVENTURA WORLD 

Doza De Adrenalină 

 

Cele 3 parcuri tematice din PortAventura World îți vor oferi garantat doza de distracție! Lasă-te condus de adrenalină într-o lume plină de aventuri pe coasta Spaniei, în parcul tematic PortAventura! Ai curajul să încerci unul dintre cele mai înalte carusele din Europa? Aici vei putea experimenta provocările caruselului Shambhala și multe alte activități distractive dn cele 6 zone tematice! Dacă dorești să simți adrenalina unei curse de Formula 1, caruselul Red Force este pentru tine! Parcul tematic Ferrari World din PortAventura World te va face să te simți ca un adevărat pilot de curse! Caribe Aquatic Parc este despre apă, muultă apă…și distracție – un aquapark ideal pentru tine și familia ta! PortAventura World este locul unde adrenalina, distracția și aventura se împletesc perfect!

sursă: canva.com

Orar de funcționare: L-V 10:00 – 18:00
Weekend & Sărbători 10:00 – 19:00/23:00

sursă: unsplash.com

Orar de funcționare: L-V 10:00 – 18:00
Weekend & Sărbători 10:00 – 19:00/20:00

EFTELING – OLANDA

Retrăiește Copilăria 

 
Îndrăznește să pășești în lumea minunilor din Efteling. Pe lângă numeroasele carusele tematice care-ți vor pune curajul la încercare și spectacolele artistice inspirate din povești, vei avea parte de experiențe pline de magie! Noi îți propunem ca această toamnă să descoperi tărâmul fantastic al zânelor și al elfilor, scufundat în mituri și legende. Universul fantastic ți-a pregătit o mulțime de surprize care așteaptă să le explorezi! Imaginează-ți cum ar fi să-i întâlnești pe Hansel și Grettel sau pe Frumoasa din Pădurea Adormită, plimbându-te pe prin misterioasa pădure Fairytale Forest! Aici vei găsi locuri desprinse din cărțile de povești și personaje fantastice ascunse pe potecile feerice ale parcului.

TIVOLI GARDENS

Călătorește Prin Basme 

 
Capitala Danemarcei este casa unuia dintre cele mai vechi parcuri de distracții din lume, datând încă din anul 1843. Tivoli Gardens este mai mult decât un parc tematic, prin faptul că aici vei putea descoperi gastronomia daneză prin numeroasele restaurante clasice sau fine-dining, ori vei putea să asiști la spectacole cu muzică live, precum și la demonstrații artistice. Odată ajuns în centrul parcului, vei fi înconjurat de o adevărată grădină botanică, iar culorile toamnei vor crea un peisaj spectaculos! Credeai că povestea se termină aici? Nicidecum! Caruselele fascinante ale parcului te vor transpune în toate poveștile lui Hans Christian Andersen! La Tivoli Gardens vei putea să-ți scrii și tu povestea de neuitat!
sursă: unsplash.com
Orar de funcționare: D-J 11:00 – 23:00 V-S 11:00 – 24:00
sursă: pxfuel.com
Orar de funcționare: L-D 11:00 – 19:00

EUROPA PARK – GERMANIA

Distracție 360 

 
Cum ar fi să vizitezi 15 țări într-o singură zi? Europa Park îți va dezvălui cele mai impresionante simboluri ale țărilor europene, dar și gastronomia specifică acestora! Odată pătruns, vei fi înconjurat de multiculturalitate și-ți vei dori să descoperi secretele fiecărei țări. Dacă ești dornic de aventură, îți vei putea lua doza de adrenalină urcând în cele mai rapide carusele ale parcului, care te vor fascina pe loc! Te vei simți cu adevărat în al nouălea cer când vei ajunge în Farul Copiilor. Aici ai ocazia să devii un viking neînfricat, pășind pe minunata Corabire a Vikingilor! Activitățile și spectacolele sunt nelipsite și te vor întâmpina la tot pasul! Europa Park îți dă startul la distracție!
Related Posts
Leave a Reply