Republicii 10
0264-590-748
Ce înseamnă Early Booking?

Ce înseamnă Early Booking?

Planificarea unei binemeritate călătorii de evadare din viața de zi cu zi este pentru unii, o plăcere, iar pentru alții o povară. Pentru cei cărora le place să știe de la începutul anului unde vor merge în concediu, cât timp vor sta și ce tip de activități le vor aduce bucurie în vacanță, ofertele Early Booking pot fi foarte avantajoase.

Chiar și în aceste perioade incerte, Early Booking rămâne o variantă care este des folosită de către români. Dacă vă întrebați de ce, vă vom răspunde mai pe larg în acest articol.

Ce înseamnă Early Booking?

După cum reiese și din nume, Early Booking se traduce prin “rezervarea din timp” a unei vacanțe sau a unei călătorii de afaceri. Pandemia a facilitat și ajutat tipul de rezervări Early Booking deoarece operatorii de turism trec printr-o perioadă incertă și încearcă să-și confere o anume siguranță prin rezervarea din timp, iar în schimb, aceștia oferă reduceri considerabile.

Pe scurt, cu cât rezervi mai repede, cu atât poți obține o reducere mai mare la plata unui avans sau plata integrală a concediului. Antonimul Early Bookingului se numește Last Minute și se potrivește de minune celor care doresc să plece spontan, în ultimul moment într-o vacanță la un preț avantajos. Despre ofertele Last Minute vom vorbi mai pe larg într-un alt articol.

Care sunt avantajele Early Booking?

Deoarece hotelierii vor să știe din timp gradul de ocupare al unităților de cazare, ei sunt dispuși să ofere reduceri considerabile celor ce preferă să achite integral din timp sau doar un avans, de regulă, de peste 30% din valoarea totală a sejurului. Dar pe lângă beneficiile financiare, există și alte aspecte care te vor face să te gândești la achiziția unei vacanțe de tip Early Booking.

  • Locuri și camere preferențiale:

Desigur, fiind printre primii care rezervă, îți vei putea alege tipul camerei, amplasarea acesteia și alte detalii precum priveliște către mare sau să te relaxezi în  acel King Size Bedroom la care tot visezi.

  • Servicii extra:

Oferind încredere operatorilor hotelieri, aceștia te pot recompensa cu acces la diverse facilități ale hotelului care de regulă se achită separat de costul sejurului. Poți beneficia de ședințe de masaj gratuit, de acces la zona premium al spa-urilor, mese sau băuturi din partea casei sau acces la activități ale partenerilor din apropiere. Întreabă întotdeauna agentul care dintre hoteluri oferă astfel de beneficii.

  • Asigurarea disponibilității:

Dacă ai vreo preferință și adori vreun hotel anume, este recomandat să îl rezervi din timp deoarece hotelurile bune sunt la mare căutare, iar locurile sunt de obicei limitate cel puțin pentru perioada de vacanțe.

Descoperă destinațiile Early Booking pregătite de WENS Travel!

Cum a schimbat pandemia Early Booking?

Din pricina pandemiei, operatorii de turism trec printr-o perioadă dificilă, iar pentru a susține clienții și viitorii oaspeți, aceștia oferă extra beneficii aplicabile în contextul pandemiei precum:

  • Posibilitatea transferării dreptului de călătorie către altă persoană.
  • Rambursarea banilor în totalitate sau în mare măsură dacă în momentul plecării persoanele care trebuie să beneficieze de servicii sunt depistați pozitiv. De regulă, rambursările se fac sub formă de voucher valoric pe care îl poți folosi oricând dorești.

Este bine de menționat faptul că NU toate hotelurile oferă aceste beneficii iar noi vă recomandăm să vă consultați cu agentul de turism care este alături de voi în momentul în care luați decizia de a rezerva o vacanță de tip Early Booking.

Care sunt destinațiile ce pot fi achiziționate Early Booking?

Pentru anul 2022 WENS Travel vă propune următoarele destinații pentru rezervarea vacanțelor din timp:

Turcia!

Binecuvântată de un climat mediteranean și de o bogată influență a istoriei de către Imperiul Otoman, Turcia face apel atât la căutătorii de cultură, cât și la împătimiții de plajă. În timp ce Istanbulul are o multitudine de lucruri pe care turiștii pot să le vadă și să le facă, alte regiuni au atracția lor. Relaxați-vă în jurul băilor de noroi ale lui Dalyan sau în jurul stâncii vulcanice din Goreme. 

sursa: unsplash.com

Antalya este orașul cu cea mai rapidă creștere din Turcia, iar turiștii din întreaga lume descoperă amestecul său fabulos de plaje minunate și cultura tradițională turcească. Copiii vor iubi Beach Park, care dispune de Aqua Land  și Dolphin Land (acasă la delfini, lei de mare și balene albe).

sursa: unsplash.com

Grecia!

Există peste 6.000 de insule în Grecia dintre care 227 sunt locuite, dar nu este doar viața insulară oferită aici. Capitala istorică și plină de viață a Atenei și falnicele stânci și mănăstiri din Meteora fac ca orașele să fie aproape la fel de căutate precum destinațiile de pe malul mării.

Grecia combină amabilitatea persoanelor cu cele mai bune produse alimentare, cea mai bogată istorie și peisaje excepționale. Aici veți găsi o destinație cu adevărat fascinantă cu o valoare inestimabilă care vă va lăsa fără cuvinte.

Egipt!

Un tărâm al contrastelor cu peisajele deșertice care îți taie răsuflarea, maiestuosul râu Nil și minunile lumii antice care inspiră venerație. Egiptul atrage milioane de vizitatori în fiecare an, oferindu-le o călătorie prin istorie.O comoară enigmatică de bogății arheologice și culturale. Este greu să nu te gândești la Egipt fără să-ți imaginezi Sfinxul, piramidele de la Giza sau Valea Regilor.

sursa: unsplash.com

Pe lângă faptul că este cel mai mare muzeu în aer liber din lume, Egiptul oferă, de asemenea, o mulțime de stațiuni de lux de la Marea Roșie care sunt pregătite să vă întipărească cele mai frumoase amintiri.

Deci, dacă ești pregătit să pleci anul acesta în vacanță contactează-ne și haide să stabilim ultimele detalii!

Descoperă destinațiile Early Booking pregătite de WENS Travel!
Related Posts