Republicii 10
0264-590-748
Descoperă Friendtrips of a lifetime

Descoperă Friendtrips of a lifetime

Tu de ce iubești călătoriile?

Pentru WENS, o nouă călătorie reprezintă posibiliatea de a descoperi locuri ascunse ale lumii, să creăm momente de neuitat, dar mai presus de orice, reprezintă o evadare din cotidian, o ieșire din rutina ta de zi cu zi.

Ai visat să poți descoperi fiecare cultură și să savurezi peisaje nemaiîntânite? Acum ai ocazia să cumperi un vis! Alege dintre pachetele Frientrips of a lifetime și mergi în aventuri pe care trebuie sa le faci măcar o dată în viață.

Echipa WENS selectează cu grijă pachete care acoperă nevoile fiecărui doritor de călătorii exotice și ieșite din tiparele normalului.

Alege unul din pachetele “Friendtrips of a lifetime”:
Minunatele Țări Baltice

Îți surâde idea de a opta pentru altceva decât orașele mari, deja cunoscute și foarte aglomerate? Îți plac vacanțele relaxante și plimbările pe malul mării? Ne-am gândit să îți sugerăm să descoperi o zonă ce păstrează încă vie amintirea vremurilor medievale, acoperită în mare proporție de păduri și plaje cu nisip fin.

Te invităm într-o călătorie memorabilă în țările baltice. Relieful plat le ajută să fie foarte ușor accesibile, fiecare colț poate fi vizitat cu ușurință.

sursa: unsplash.com

Te vei putea deplasa fără probleme în cele 3 țări baltice (Lituania, Letonia și Estonia), între ele nefiind o graniță fizică. În țările Baltice te vei putea plimba și relaxa în același timp.

Ideal este să programezi vacanța în lunile de vară sau toamnă timpurie când temperaturile sunt perfecte (nici prea cald, nici prea frig), zilele sunt însorite iar ploile aproape nevăzute.

Ce NU trebuie să uiți: ochelari de soare, încălțăminte comode și rezistente, haine impermeabile și/sau călduroase.

Ce să cumpărați: conserve de pește, creveți “balsam” (lichior local). Mâncare și băutură: mâncarea țărilor baltice este carnea cu cartofi, dar și fructele de mare.

Descoperă Țările Baltice, destinații WENS Travel

sursa: unsplash.com

Bucură-te de Marea Adriatică!

Dacă visele tale mediteraneene includ zile însorite în apele de safir, la umbra orașelor vechi, Croația este locul potrivit pentru a le transforma în realitate.

Având o istorie bogată, o cultură vastă și bogății naturale deosebite, Croația te invite să-i descoperi frumusețile. Motivele pentru care ai alege Croația sunt diverse și pentru toate gusturile. Fiind o țară relative mică, aici poți descoperi orașe vechi, munți și insule, păduri și plaje, toate în doar câteva zile.

De la soarele blând al Mării Adriatice până în vârful Dinara, cel mai înalt vârf din țară, prin mlaștinile pline de animale sălbatice din Posavina sau bogăția mediteraneana a pădurilor din Mljet, frumusețea natural a Croației este impresionantă. Explorează cele 8 Parcuri Naționale si cele 11 Parcuri Naturale printre care se numără și Lacurile Plitvice, bucură-te de cea mai pura mare din Europa și de unele dintre cele mai frumoase plaje.

Condiții de călătorie:
  • Turiștii sunt rugați să respecte măsurile de distanțare social și să păstreze o distanță de 1.5m între ei și ceilalți turiști în zonele comune ale unităților de cazare;
  • Restaurantele și cafenelele sunt deschise cu implementarea măsurilor de distanțare;
  • Pe măsură ce se implementează măsurile de relaxare, s-au redeschis spațiile publice deschise (parcuri, piscine, aquaparcuri) la fel, cu respectarea măsurilor de sănătate și siguranță;
  • S-au redeschis Parcurile Naționale și Naturale și Grădina Zoo din Zagreb.

Cu WENS ai parte de diversitate, de zone nemaiîntâlnite, care promit să te lase fără cuvinte. Un adevărat călător trebuie să riște și să încerce locuri exotice măcar odată în viață pentru că nicio poveste palpitantă nu a început cu „Am mâncat o salată și chiar atunci…”. Așa că nu mai aștepta și rezervă-ți chiar acum viitoarea ta aventură!

Contactează-ne pentru detalii!

sursa: unsplash.com

Related Posts