Republicii 10
0264-590-748
Cum organizăm o nuntă specială?

Cum organizăm o nuntă specială?

Cum a organizat Ioana nunta Ilincăi și al lui Irinel din Zanzibar?

“Putin probabil si foarte complicat”, te gandesti. Nimic mai neadevarat! Tot ce iti trebuie este un dram de nebunie, niste complici locali si multa, multa dragoste. In rest, totul e floare la ureche.

Iata scurta poveste a planificarii lui Irinel si a Ilincai (fata de lunga poveste de dragoste) si cum au ajuns ei sa isi promita dragoste eterna in fata personalului din Zanzibar.

De la secret la surpriză:

Calatorii nostri dragi, Ilinca si Irinel, sunt de 9 ani impreuna si impreuna cu fetita lor de 4 ani, formeaza o familie faina. Dupa un concediu reusit in luna mai in Hurghada la hotelul Steigenberger Aldau, Irinel si Ilinca si-au planificat urmatorul concediu, ziceau ei, in Turcia, candva in toamna. 

Totusi, ce nu stia Ilinca este ca Irinel impreuna cu complicea lui, colega noastra Oana, aveau alte planuri. Astfel, in luna iunie a inceput planificarea adevaratului concediu planuit fara stirea Ilincai. O destinatie exotica, cu o plaja superba.

Motivul secretului a fost simplu: Irinel planuia sa ii ceara mana Ilincai, si in speranta ca va accepta, sa se casatoreasca pe plaja, in tihna.

sursa: Irinel Onofrei

Ce zici de o nuntă altfel?

sursa: Irinel Onofrei

Cum sa planifici un concediu fictiv si unul adevarat:

Daca ai alaturi un partener pus pe sotii si de incredere, totul este posibil! Ne referim la Irinel si la Oana. Desi a lucrat in paralel doua oferte, una fictiva si una adevarata, Oana s-a mentinut pe pozitii si si-a jucat rolul.

Concediul care nu a avut loc, din Turcia, avea hoteluri interesante, optiuni diverse si zboruri fictive catre Antalya. Surpriza insa avea ca destinatie hotelul Riu Palace Nungwi, din Zanzibar, cu o nunta pe plaja organizata impreuna cu partenerii locali.

Cand surpriza devine adevarată:

In momentul plecarii de pe aeroport, neavand niciun zbor catre Antalya, asa cum descrisese Oana, Ilinca a aflat adevarata destinatie catre care se indreapta. Si astfel s-a continuat povestea de dragoste, nebunie si curaj .

Ai o idee nebuna de concediu de relaxare, cerere in casatorie, luna de miere, teambuilding? Afla ca la WENS gasesti parteneri si sfatuitor la fel de nebuni si gata de complicitate. Scrie-ne la turism@wens.ro si haide sa iti transformam visul in realitate!

sursa: Irinel Onofrei

Related Posts