Sursa: Andrei Muresan, Facebook

Calatorie cu Wens Travel

Daca e o lume din care am facut ultra-parte in ultima vreme, aceea e cea digitala. Desi pare provocator, WENS iti propune o cura scurta de detox si de reincarcare a bateriilor proprii, nu ale telefonului, in inima satului Margau din muntii Apuseni. Aici te bucuri de liniste si armonie, experimentezi intoarcerea la obarsie si gusti din tot ce au localnicii mai bun de oferit: traditie, invataturi si roadele pamantului.

Digital Detox Retreat 

In perioada 28 – 30.05.2021, WENS iti propune un retreat de weekend cu tematica Digital Detox & Conectare la viata satului. De ce aceasta tema? Pentru ca este o tema foarte actuala, poate una dintre cele mai actuale, iar noi ne-am gandit sa venim cu un program de retreat pentru a mai balansa din efectele nocive ale vietii digitale. 

Nu iti cerem mult, doar sa te desprinzi doua zile din fata laptopului si sa ni te alaturi la relaxare.

Sursa: Retreat Margau Apuseni

Programul de retreat

Da, poza de deasupra e foarte sugestiva, chiar asa ne planificam sa arate acest retreat marca WENS. Daca vrei sa experimentezi mai mult decat rasaritul, mijlocul zilei si apusul din piscina de mai sus, iata programul pentru acest weekend: 

Ziua 1 – Margau

Sursa: Sabina Brad, galerie proprie

De abia ajunsi la cazare, relaxarea incepe. Fiind prima zi, nu ne propunem multe, doar sa incepem sa gustam din ideea de a lasa electronicele deoparte. Cu cina ne va incanta doamna Marta. Cine e doamna Marta te intrebi? E un secret al satului.

Ziua 2 – Margau si Rapa Rosie

Sursa: Sabina Brad, galerie proprie

Dimineata incepe cu un mic dejun delicios si o plimbare pana la Rapa Rosie, o formatiune naturala spectaculoasa, demna de multe fotografii. Dupa-masa o continuam prin sat, la fabrica de Bunatati Uscate. Pentru ca ziua sa se incheie cu pace in suflet, mergem la doamna Lucica pentru o portie de placinte sau clatite. Vom incheia seara cu un masaj care ne va asigura somnul linistit.

Ziua 3 – Intoarcere

E timpul sa ne intoarcem la normalitate – sau nu?

Cazare retreat

romania-apuseni-retreat-margau-overview
Sursa: Retreat Margau Apuseni

Pentru acest program, WENS va propune Retreat Margau Apuseni. Situata la poalele muntilor Apuseni, pensiunea dispune de 10 locuri de cazare (5 camere si 3 bai), un living generos, bucatarie complet utilata, foisor, grill, terasa si piscina infinity incalzita tot anul.

Pensiunea este destinata doar adultilor, este strict pentru relaxare in natura, liniste si reechilibrare. In cadrul retreat-ului nu se consuma alcool. 

Te-am facut curios? Contacteaza-ne pentru oferta!

[bu{“type”:”block”,”srcClientIds”:[“dc7ef11f-6bb8-4e4f-afd7-10f15d19a1c3″],”srcRootClientId”:””}tton link=”https://wenstravel.ro/contact” type=”big” color=”yellow”] Catre Digital Detox[/button]

Tarif: 810 RON/ persoana, loc in camera dubla

* tariful este calculat pentru un grup de 10 persoane

TARIFUL INCLUDE:

  • 2 nopti de cazare in camera dubla cu baia pe hol
  • Masa pensiune completa (intrare cu cina vineri, iesire cu mic dejun duminica)
  • Activitatile mentionate in program, mai putin picnicul din ultima zi
  • Acces la piscina incalzita
  • Masaj de relaxare, de decontracturare musculara, cu bete de bambus si masaj cu vacuum (programare in prealabil)

TARIFUL NU INCLUDE:

  • Transportul la locatie
  • Asigurare storno

CONDIȚII DE PLATA SI ANULARE

  • Se achita avans 50% la inscriere
  • Restul cu 7 zile inainte de plecare

In situatia unei anulari, sumele achitate se transforma in voucher, care se poate utiliza pentru a rezerva un produs din portofoliul WENS TOUR pana la 31.12.2021