Te gandesti sa pleci intr-o vacanta? Porneste la drum mai relaxat alaturi de WensTravel, cu asigurarea de calatorie Mondial Assistance!

asigurare calatorie

WensTravel si Mondial Assistance

Un parteneriat creat pentru a-ti oferi cel mai bun sprijin posibil in planificarea calatoriei tale. Acesta include acoperirea Covid-19 in Conditiile Generale de Asigurare, atat pentru asigurarea medicala de calatorie cat si pentru asigurarea storno.

Inaintea calatoriei 

Daca vei fi nevoit sa anulezi calatoria deoarece te-ai imbolnavit cu Covid-19 sau vei intra in carantina din cauza suspiciunii imbolnavirii cu Covid-19, costurile aferente stornarii iti vor fi rambursate – exact ca in situatia anularii calatoriei din cauza oricarei alte imbolnaviri grave.

La fel se acopera anularea calatoriei chiar si in cazul in care partenerul sau o ruda apropiara tie, se imbolnaveste cu Covid-19 si necesita ingrijire medicala intensiva la spital.

In timpul calatoriei

alexey-starki-91ykdj2WQeg-unsplash

In cazul in care te vei imbolnavii cu Covid-19 in timpul calatoriei, vei beneficia de acoperire medicala. Intreruperea calatoriei cat si intrarea in carantina sunt de asemenea acoperite in cazul imbolnavirii cu Covid-19 sau in cazul suspiciunii imbolnavirii cu Covid-19. In cazul imbolnavirii grave (necesitand spitalizare) cu Covid-19 a partenerului sau a unei rude apropiate, care se afla acasa, Mondial Assistance te va ajuta cu transportul inapoi acasa si iti va rambursa costurile pentru intreruperea calatoriei – in situatia respectiva sunt acoperite doar taxele unei noi rezervari si nu costurile pentru serviciile rezervate si nefolosite.
De asemenea, polita de asigurare iti va acoperi si costurile sosirii cu intarziere, in cazul in care ti se refuza transportul din cauza suspiciunii imbolnavirii cu Covid-19.