Fie vară, fie iarnă un concediu e întotdeauna binevenit. Relaxarea este necesară la fel ca orice alt lucru din viața noastră, poate chiar mai mult decât altele. Așadar, atunci când mintea caută scăpări pe meleaguri închipuite doar de noi, iar corpul simte nevoia acută de pauză, știm că e momentul să ne facem bagajele și să pornim într-un concediu.

Dar de unde începem căutările?

Ei bine, prinși în vâltoarea sutelor de informații care ne bombardează zilnic, discuțiile prietenești față-n față par a fi soluția pentru un sfat de încredere.

Recunoaștem! Noi, cei de la Wens suntem mari amatori de discuții. Ne place atunci când putem să îți auzim părerile și să ne punem, măcar pentru un moment, în papucii tăi. Dorințele tale, combinate cu pasiunea și informațiile noastre fac un pachet complet și nu te vor dezamăgi.

Fie că pornești în următoarea aventură singur, cu jumătatea, cu gașca de prieteni sau cu familia, noi găsim întotdeauna soluția perfectă pentru vacanța ta.

Așadar, te invităm la discuții, prietenești și fără ascunzișuri. Ne spui ce cauți, iar noi ne suflecăm mânecile și ne punem pe treabă.

Unde mai exact? Ei bine, în perioada 14-16 Februarie vom fi prezenți chiar în mijlocul acțiunii: la Târgul de turism Touristica. Gazdele noastre ne-au pus la dispoziție cadrul grozav în care să te întâlnimș și să ne desfășurăm.

Locație accesibilă – bifat! Loc de parcare – bifat! Trei zile în care să ne tot vizitezi – bifat! Zonă de distrat familia – bifat! Profesioniști și oameni cu zâmbetul pe buze – bifat! Pentru cei mici vom avea amenajat un loc de joacă, în vreme ce mami și tati găsesc următoarea lor mare aventură. Iar cei care sunt constrânși de un buget au șansa să intre într-un joc special și să prindă fel și fel de reduceri.

Și surprizele noastre nu se termină aici, însă nu s-ar mai numi surprize dacă le-am expune de pe acum.

Așadar, te așteptăm între 14-16 Februarie 2020, la Vivo Cluj-Napoca pentru a descoperi o nouă lume a infinitelor posibilități de călătorie.

Experiențele tale sunt și ale noastre, pentru ca iubim concediile la fel de mult ca și tine! Ne vedem la Touristica, da?

Detalii despre regulament, aici.