Simți parfum de toamnă, ai gustat primele castane coapte și uite așa, începi să visezi la.…Acel moment când șezi în camera călduroasă cu o ceașcă aburindă de cafea în mână privind cum se așterne zăpada…pare a fi atât de departe și totuși te pândește de după colț.

De la calmul de necontestat al focului care trosnește în sobă, la pacea cu care primii fulgi ating pământul, iarna e cu adevărat magică.

wens 6

Te invităm, așadar, la visare, la rememorare, la cugetare.

Când picioarele par a nu mai avea liniște, și-n suflet ți se instalează dorul de ducă, poți fii sigur că e momentul să te avânți în căutarea pârtiei perfecte.

wens 1

Începător sau avansat, intermediar sau doar privitor, sportul de iarnă preferat își cheamă adepții sezon de sezon. Pentru ca nu doar în suflet porți iarna, shuup, shuup, shuup dorește să fie un refren murmurat de toți cei care visează nu la vacanța mare, ci la vacanța cea mai cea.

Iar dacă orele de la sală par a da roade când îți pui clăparii în picioare, află că destinațiile cele mai bune pentru ski nu sunt doar cele pe care le știai. Te vor surprinde prin serviciile excelente și pârtiile întreținute, prin camerele bine luminate și preparate culinare din care vei prinde puteri pentru forfota de a doua zi.

Însă iarna nu e doar pentru cei sportivi, căci picioarele te poartă în aventuri nebănuite chiar dacă, uneori, temperaturile scad sub 0. Explorează plin de curaj orașe aflate la mare altitudine și revarsă-ți tot dorul de ducă prin city break-uri menite să-ți sădească în suflet admirație.

Cu bocancii în picioare, bine înfofoliți și cu mintea deschisă ia-ți perechea de mână și promite-i o iarnă de neuitat. Cutreierați străzi înghețate și gustați preparate locale, scrieți povești pe care le veți recita la culcare copiilor nenăscuți încă și explorați oraș după oraș până când epuizați lista de dorințe.

wens 5

Și dacă asta nu e de ajuns, pune-te pe scris. Nu orice. Scrisoarea cea mai magică dintre toate, cea pentru personajul care ți-a făcut copilăria un succes.

Scrie-i lui Moș Crăciun cât de cuminte ai fost un an întreg, cum orele de somn au fost respectate cu sfințenie, ciocolata a fost gustată doar, iar certurile s-au soluționat cu o mare îmbrățișare. Scrie-i Moșului cum ți-ar plăcea să știi ca există cu adevărat, că toate acele plicuri trimise în copilărie și-au găsit drumul către el și cum săniușul a însemnat mai mult decât joacă pe o uliță înghețată.

Iar după ce scrisoarea a fost semnată pregătește bagajul, Laponia cea îndepărtată te așteaptă. Visul va deveni realitate, povestea va avea un final fericit.

wens 4

Acum e posibil să-l întâlnești față-n față, să-i șoptești cele mai arzătoare dorințe, să te asiguri că și cei mai mici din familie știu să ducă legenda mai departe. Moș Crăciun nu e doar un mit, e o garanție că ideea de dărnicie și dăruire se perpetuează.

Așadar, în vreme ce vara ne scapă printre degete, toamna îi ia locul, se instalează pe nebănuite și te poartă prin tot amalgamul de sentimente, care te vor duce către sezonul cel mai alb dintre toate.

Iarna nu e un anotimp, e o experiență, un simțământ, o culoare, o perioadă a nesfârșitelor posibilități.