Astăzi e despre tine. Înainte să spui “azi nu”, gândește-te cum ar suna un “azi da”. Azi, da, totul se învârte în jurul tău. Azi, da, soarele, luna și stelele se lasă ghidate de propriile tale dorințe. Azi, da, ești centrul universului.

Astăzi te întâlnești cu oaza de răsfăț după care tânjești de atât timp și după care merită să mergi până la capătul lumii, chiar dacă nu e cazul. Nu îți încărca bagajul, pentru că nu vei mai putea pluti pe nori. Strălucirea ochilor, entuziasmul și dorința de a descoperi sunt de ajuns.

Pentru că tu dictezi soarelui și lunii cum să se învârtă, începi cu un apus auriu spre deliciul sufletului și un pahar de vin pentru deliciul papilelor gustative. Nu e cazul să te agiți, deoarece tot ceea ce te înconjoară este la dispoziția ta, iar tu ești cel care dictează inclusiv răsăritul. Așadar, pune geană peste geană și lasă visele să te poarte pe culmi nebănuite.

Iulie2.2

Răsăritul îți aduce raze blânde care te mângâie de “bună dimineața” și miresme proaspete care-ți încântă simțurile. În jur, toți sunt atenți cu tine și au grijă să te trateze ca pe o floare de colț, crescută în vârf de munte, pentru care ai fi în stare să străbați drumuri abrupte și să înfrunți fiarele pădurii doar pentru a o privi de aproape.

Până la cel mai mic detaliu, totul este pregătit pentru tine, menit pentru a-ți fi pe plac, de parcă acesta ar fi rostul întregului loc care te răsfață atunci când ai nevoie. De la stilul modern al clădirilor dominate de simplitate, până la dealurile acoperite cu viță de vie regală. Nici bazinul nu își permite să fie agitat în preajma ta, așa cum nici apa nu își permite să fie prea caldă sau prea rece.

În jurul tău, totul este perfect, iar această perfecțiune se numește Langenlois.