A spus “Da”. Din acest moment nimic nu mai contează, decât dragostea dintre voi care va putea cuceri lumea, va încălzi ghețarele și va răcori deșerturile. Nu mă crezi? Luați-vă de mână și lăsați-vă purtați de valul amorului pe ale cărui aripi veți traversa Asia până în sudul Golfului Thailandei.

Bucurați-vă de aer, de nori și de îmbrățișări și nici nu veți realiza cum griul de beton din jurul vostru a dispărut, înlocuit de culori jucăușe și vii, iar strada pe care vă plimbați la ceas de seară s-a îngustat și s-a umplut de case ce așteaptă să vă privească povestea de dragoste încă de la începutul secolului trecut.

Ca un artist de ordin divin, dragostea voastră are puterea de a lumina și colora tot ceea ce vă înconjoară, păstrându-vă pe voi în lumina reflectoarelor. Astfel, cărămizile magazinelor de pe strada Haji Lane încep să zâmbească, iar verdele din Grădina Botanică încep să strălucească mai tare atunci când simt lumina iubirii voastre.

Iunie3.2

Inclusiv arta începe să prindă sens, iar toți protagoniștii de pe Esplanada se inspiră din povestea voastră. Astfel, iau naștere piese de teatru ce pot cuceri îngerii și melodii care domesticesc chiar și cele mai sălbatice fiare.

Iată cum, în luna de miere, tot ceea ce înseamnă Singapore își îndreaptă atenția către voi, de la răsăritul timpurui al soarelui, până la muzica valurilor ce se sparg, purtate de vânt, pe nisipul auriu al Orașului Leilor.

Toată povestea voastră este scrisă gest cu gest sub aripa protectoare a Merlionului care vă admiră cu privirea leului neînfricat și ghidează valurile cu înotătoarea sa.

Culorile vii, calmul locului, răcoarea vântului și căldura soarelui se pun în mișcare atunci când dragostea voastră strălucește și dirijează universal, făcându-vă epicentrul existenței umane. Pentru peisajul pe care l-ați creat, există un singur nume: Lună de miere în Singapore.