E o nouă zi, o nouă săptămână, o luna nouă și un an nou. Toate aceste lucruri au ceva în comun. Toate sunt sinonime cu începuturi. Cu motivația la cote maxime, acum e momentul să faci primii pași către îndeplinirea viselor tale și către descoperirea a tot ceea ce îți este necunoscut.

Ia-o către vest și începe cu ceva mediteranean. Printre crengi de măslin, bucură-te de dragostea familiei și de valurile din Cinque Terre care scot la iveală un alt fel de capăt de lume. Mergi apoi în jos și admiră gladiatorii Colosseumului din Roma. Mulțumește-i zeiței Fortuna pentru primire, savurează un prosecco alături de Caesar, Traian și dacii din sculpturile ce te-așteaptă de sute ani și continuă-ți drumul către sudul Mării Adriatice. Dacă privești atent printre razele soarelui, vei vedea iahturile cucerind marea și șoseaua șerpuită cum își face loc printre dealurile de pe coasta adriatică.

1.2

Luna îndrăgostiților, alături de primul ghiocel, nu poate să ne prindă decât la Paris. Gustă dintr-un pahar de vin și vei simți sângele curgând în vene și viața cum te invită să o trăiești. Simte mirosul eleganței mergând pe Champs Elysees într-o seară de primăvară și fă cunoștință cu întreaga lume și întreaga sa istorie în Musée du Louvre.

Cu inima plină de dorință, realizezi că te afli într-o lume care te invită la cunoaștere, iar fiecare zi din noul an îți rezervă ceva nou.

Anul acesta, bagajul tău trebuie să conțină entuziasm, energie și poftă de viață. Nu e loc pentru griji sau frică. Bucură-te de tot ce are lumea de oferit. Bucură-te de Londra, de ploaia sa simbolică și de istoria pe care ai auzit-o doar din filme sau din cărți. Bucură-te de Dubai și de dunele sale de nisip. Bucură-te de Thailanda și de celebrele temple ale lui Buddha.

Bucură-te de tot, bucură-te de viață și de trăire!