Republicii 10
0264-590-748
“Ce facem anul acesta în vacanță?”

“Ce facem anul acesta în vacanță?”

În articolul precedent ți-am prezentat destinațiile anului 2022 pe care echipa le-a pregătit cu mult drag astfel încât tu să călătorești spre locuri noi și nemaivăzute! Dacă nu ai reușit să citești articolul, îl găsești aici! Astăzi vom povesti puțin despre activitățile faine pe care le poți face în aceste destinații uimitoare și despre emoțiile pe care le poți trăi alături de cei dragi.

sursa: unsplash.com

Hrănirea renilor în Tromø

Unele experiențe ies în evidență, iar o vizită la tabăra sami este ceva de reținut pentru totdeauna. Acest tur se face în colaborare cu Tromsø Arctic Reindeer deoarece sunt experți în cultură sami și reni. Vom fi pe mâini bune într-o ambianță autentică și confortabilă. Acest tur ne va oferă o perspectiva asupra vieții sami și ne va oferi posibilitatea de a participa la hrănirea a 300 de reni sălbatici. În continuare ne vom bucură de o masă relaxată cu trei feluri, urmată de povești din istoria sami.

Peisajele fiordului arctic!

Participând la acest tur vom putea explora cele mai interesante fiorduri din zonă însoțiți de ghizi dedicați care ne oferă informații despre locurile vizitate. În timpul turului, ne vom opri pentru o cafea/ceai și o masă ușoară într-unul dintre locurile noastre preferate. Vom primi costume termice, mănuși și cizme pentru a face această experiență cât mai confortabilă.

sursa: unsplash.com

sursa: unsplash.com

Pădurea de bambus din Arashiyama.

Locul îți dă de la bun început un sentiment de “diferit”, unde nicio fotografie nu poate să capteze senzația pe care o trăiești când te afli aici. Foșnetul bambusului în bătaia vântului fiind personajul principal al acestei povești, astfel încât Ministerul Mediului a inclus pădurea de bambus pe listă celor 100 de atracții create de sunet din Japonia. Cărările străjuite de bambusul de un verde crud, par să nu se mai sfârșească formând un adevărat labirint.

Plimbare cu balonul în Cappadocia

Panorama este uluitoare de la înălțime, iar balonul este purtat de vânt peste văi domoale sau formațiuni muntoase spectaculoase, dezvăluindu-ți priveliști unice, ce îți rămân întipărite pentru totdeauna în memorie.

Tu când vrei să zbori cu balonul?

sursa: unsplash.com

sursa: unsplash.com

Minunile de la Petra!

Turul nostru de o zi la Petra începe călare până la defileul cunoscut sub numele de Siq pe care îl vom parcurge pe jos. Roca roșiatică și înălțimile amețitoare ale canionului ne dezvăluie în modul cel mai impresionant bine cunoscuta Al Khazneh, Trezoreria. Nabateenii au construit aici o fortăreață aproape de necucerit motiv pentru care a dăinuit timp de secole. 

Vizită la plantația de ananas din Azore!

Vom merge spre Sete Cidades, plantația de ananas și Lacul Fogo. Temperaturile din Azore nu permit ananasului să se dezvolte, însă localnicii au găsit o modalitate foarte inovatoare de a-l produce: în sere, bio, extrem de gustos și mai repede decât în mediul natural. Se poate cumpăra ananas de la fața locului și costă aproximativ 5 euro/bucata. 

sursa: unsplash.com

Ți-ai pregătit bagajul? Descoperă unde pleci anul acesta:
Related Posts